ben motorsiklet kullanmaya yeni başlıyorum.sizce honda cbr 125 cc yei başlayanlar için idealmidir. yoksa önerceginiz bi model varmı lutfen yardım.
şimdiden teşekkür ediyorum
ben motorsiklet kullanmaya yeni başlıyorum.sizce honda cbr 125 cc yei başlayanlar için idealmidir. yoksa önerceginiz bi model varmı lutfen yardım.
şimdiden teşekkür ediyorum
düşürmem gaza gelmem dersen. cbr 125 güzel moto
öncelikle ilk mesajın olduğu için hoşgeldin diyorum
motorlar hakkında pek bilgim olmadığı için yorum yapmak istemiyorum
birazdan arkadaşlar ilgilenirler heralde
al bi yamaha ybr 125 yada honca cbf 150 büyük motorlarada 1 sene sonra geç iyice bi piş bu motorlarda ama olmaz diyosan al bi çin scooter yeter sana ama sakın riske atma bu motorla allah korusun bi yatarsan masrafı motordan cok olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 AM ----------
ki o motorla kesinlikle sürat yapacaksın yapmayacam deme sana fazla hızı olmayan en azından cbr kadar hızı olmayan motorları sunuyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:04 AM ----------
yeni başlayanlar için ideal
hoşbulduk
ben kendime güveniyorum iyice alısmadan kesinlikle hız yok.ama cbrde cok karalııyım ama kararsızımda ne yapcam bilemioyrum
ne güzel veriosun gazı al al
peki senin bütçen ne kadar yani sadece görüntü güzel diyemi alıyorsun yoksa daha önceden kullandın hoşuna gitti diyemi alıyorsun eğer motoru görüntü için alıyorsan direk çöpe at derim detayları sakın atlama en azından bi ne kadar yakıyor yakıta yetişebiliecekmisin kac beygir motor gücü bunlarıda göz önünde bulundurman gerek
ne olursa olsun ben ilk motor olarak racing önermem..
tabiki bende önermem insan kendini kaybeder ama illa olsun istersende cbf ve ybr ısrarla
yinede istediğini alcaksın tabiki sadece seni bilgilendirmek için yazıyoruz ama sonra başını taştan taşa vurma da
ilk olarak hosgeldin hız yapmam deme ne kadar da olsa motoru merak ediyorsun ve bıraz da olsa hız yapıyosun onun için bence scooterle baslamanı tavsiye ederım.....
arkadaşım honda cbr 125 tarzı motorlarda insan yeni başlıyosa aa bak bu ne güzel hızlı motor der 12o den aşşaa inmezde ondan o yüzden hızı düşük olan mtorları öneriyoruz 125cc demişsin zaten motorların geneli yani hızlı olmayan mmotorların hemen heps i 125 cc
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 AM ----------
tamamen sana kalmış...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
mesele cc değil.. mesele ivmelenme.
benim motorum 150 cc bir maxi scooter ama senin dediğin 125 lik cbr ışıklarda 3 boy fark artar bana..
ama ben dikkatsiz davransam ve önümde ne bileyim bir ağaç varken gazı köklesem hemen gaz kesip durdurabilirm motoru ama sen cbr dayken ağacı çarptığında fark edersin..
belki biraz abarttım ama hakimiyet güçlüğünden bahsediyorum ben..
anlatabildim mi bilmiyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)