Zamanında scooter değilde 200 cc'lik cross'u alsaydın zaman kaybetmemiş olmayacakmıydın?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:38 AM ----------
E olayda tarz meselesinden ibaret zaten.. Bu arada öpücüğünüzü aldım efem, evimin baş köşesine koydum
Legends may sLeep.. But they never diE..!
öpücüğümün gittiği yer tatminkar ama ilk cümlede scooter alarak zaman kaybı yaratıldığı konusundaki sözlerin beni yaralar vallahi sevgili lucas
neyse, başlığın içeriğinin amaca hizmet etmesi baabında son sözüm race ile motosiklete başlamak naked veya scooter ile başlamaktan risklidir diyerek kaçıyorum
Niyet vitesli motosiklet kullanmaksa scooter ile başlamak zaman kaybı, her zamanda sözümün arkasındayım Ha ileri de de scooter kullanıcam ben rahatıma düşkünüm diyorsan kullanmış olduğun motosiklet en iyi seçeneklerden biri
Kaçanı kovalarlar dikkatli ol bu arada
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Kesinlikle Katılmıyorum;LUCAS :Niyet vitesli motosiklet kullanmaksa scooter ile başlamak zaman kaybı, her zamanda sözümün arkasındayım
Evet scooter la motosiklet arasında sürüş açısından bir dünya fark var, denge merkezi, ağırlık merkezi farklı, furş açısı farklı ve vites kullanımı yok tabiki vs. vs.
Ama unutmayın motosiklet sürmek sadece motosikleti sürmek değildir. Bir tekniktir. tüm gidişi akışı trafiği yolu komple kontrol edebilmektir.
Siz hayatınca ilk defa motora binecek adama ybr 125 diye tutturursanız, o seri motorla igder ilk hafta içerisinde bir yere girer Allah korusun. Akıllıyım mantıklıyım gazlamam diye bir şey yok, benim iki çocuğum var bazen ben bile 125 lik scoterin üzerinde kendimi kaybediyorum ) ( Bunun savunması da ben girmedim arkadaşım girmedi vs. değildir. Siz sanşlı olabilirsiniz)
Adam motoru yolda mı tutacak, aynayı mı kontrol edecek debriyajlamı uğraşacak vitesimi değiştirecek vs. vs.
Ben motorcu arkadaşların tavsiyesi ile bir çin scoter aldım;20.000 km deki keeway i 750 TL almıştım..o motorla İstanbul da 12.000 KM yaptım ve iyiki de yapmışım diyorum. Trafik nedir nasıl akar motorsiklette neye dikkat edilir tehlike nereden gelir bu sayede öğrendim. Ondan sonra gittim CBF 150 aldım...onunla da 6000 KM yaptım..ama benden kaynaklanmayan sebeblerle iki defa kaza yaptım ve aile baskısı ile motoru sattım. Geçen yaz dayanamayıp tekrar bir scooter aldım..
O yüzden ilk defa bu işe girişecek arkadaşlara her zaman tavsiyem bu iş, armut piş ağzıma düş bir iş değildir. Ben 6 yıldan beri her sabah 10 KM lik yolda yeni bir şey öğreniyorum İstanbulda...Bu iş sabır işidir dikkat işidir...Bu süreyi kısaltmaya çalışırsan sadece kendi hayatını kısaltmış olursun.
Selamlar Kolaylıklar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)