Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bir Motosiklet Markasının Kendi Adını Kullanamama Hikayesi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    Alıntı vlad1462 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yav kütük sana okadar dedim böyle saçma konular açma diye. kime ne global motorun hyosung ismini kendi adlarına tescil ettiğinden falan filan. açsana cbf 150 me ne marka egzoz takayım gibisinden mantıklı konular. anlayamıyo millet senin bu açtığın konulardan yoksa hayır madem açtın bi konu açıklama getirde konuyu kavrayamayan vatandaşlar aydınlansın
    konu degil topiğin açılış maksadı anlaşılamadı. zaten daha öncesinde tartışılmış bilinen bir konu bu. gerçi topik açıldıgında yazılar değil sadece fotografa yorum yapılabiliyodu malum fotograftan okuyabilmek zor oluyo
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    DRZ400 SM
    Adam motosikletle ilgili yazısını motosiklet forumunda yayınlamış, bunda ters bir şey yok. Millet ordan burdan devşirdiği yazıları, videoları, resimleri (bkz: "alıntıdır") foruma koyunca bile pek minnettar kalıyorsak, kendi eserini paylaşan birini iki kat fazla alkışlamamız gerekir derim ben.
    [B]J şimdi asker[/B]

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Global in yaptıgı buyuk terbiyesizlik....
    Hadi isim hakkını caldın diyelim bari motoru kanuni gibi bir firmayla ortalık yapıpta rezil etmeseydiniz..
    Eski gtr250 ile istanbuldan marmarise giden adamlar simdi istanbul dan izmite gitmeye korkar oldu.
    Bu kadarmı kalitesiz, guvensiz bir motor cıkartılabilir ortaya.....

eee ne demişler keser doner sap doner gun gelir hesap doner...
    Alma mazlumun ahını cıkar elbet bir gun bir yerinden.......

Cakma cin mallarını sat bakalım kanuni kendi markan altında, insanları kandır serviste aslında olması gereken garanti kapsamında malzemeleri onlara odeterek.
    Nereye kadar gideceksin bu aldıgın insanların ahı ile.

Allah ıslah etsin ne denirki baska..

Durup durup damarıma basıp adamlara konusturuyorsun ya Kutuk sana da bişi demiyorum yani.
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler