enduromani onu hiç sorma o sinirle adam benden uzun yerden taş alıp üstüne uçtum o sırada bi tane vurmuşum altimda yere düştü yer mıcırlıydı 2 yerden de o zaman yarılmış
adam ölse durduk yere katil olacaktık
enduromani onu hiç sorma o sinirle adam benden uzun yerden taş alıp üstüne uçtum o sırada bi tane vurmuşum altimda yere düştü yer mıcırlıydı 2 yerden de o zaman yarılmış
adam ölse durduk yere katil olacaktık
Allah korumuş kardeşim,belki de az daha hızlı vursan öldürecektin...
Tekrar geçmiş olsun.
saolasın kardeş
geçmiş olsun abim bence en iyisini yapmışsın.Senin için bir gün nezaret biraz kötü olmuş olabilir ama o adam bu çeşit bir olay olduğunda biraz daha sakin davranacaktır.Çavuşmuş dedin ya iyi dövmüşsün yine ha
facebook.com/kaskafa
geçmiş olsun, bence de iyi yapmışsın. belki sonra pişman oldun ama o an olması gereken oluş, bazı şeyler elimizde değildir. o artist bozuntusu dersini almıştır umarım yoksa başka bir yerde başka birinin canını daha beter yakabilirdi, sana sebep olmuş. ne yazık ki 1 günlük karakolluk olmuşsun; ama benim de başıma çok geldi böyle karakol gecelemeleri. artık uğraşmaktan bıktım hangi birine ne yapacaksın bunların bilmem. ama dedim ya bence doğrusu bu (şiddeti tavsiye etmiyorum ama karşımıza böyle yaratıklar çıkınca iletişim kurma çabanız her daim sonuçsuz kalacak ve arkanızı döndüğünüz anda onlar size saldıracaklar - tecrübeyle sabittir-) senin canına/başına bişey olmamış ya ona sevin.
geçmiş olsun... evli barklı adamsın bu tür durumlarda biraz daha sabrını öne at ;)
[COLOR="Black"][B]Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.
M. Kemal Atatürk[/B][/COLOR]
metalium haklısın bekar olsam bu kadar koymazdı
Keşke olay yaşanırken orda olsaydım da '' Sen askerde çok dayak yemişsindir haaaaa '' diyebilseydim....
sabıka'na yazdilarmi ?
Arkadaşım önecelikli geçmiş olsun.İkincisi bir asker emeklisi bunu yaptı diye lütfen tüm T.S.K.'ya çamur atmayın.Bende ne üç kağıtçı esnaf tanıyorum..Ama birinin pisliğini bütün alemin üzerine atmıyorum biraz daha dikkatli konuşalım lütfen.Adam dengesizmiş, bu dengesizliğini uzman çavuş olmasına veya asker olmasına bağlamayalım...
Rüzgarı Ruhunda Hisset, Ama Dikkati ve Korunmayı da Unutma!!!::stretche
sicile işlemiyo böyle sşeyler adi suça giriyor
bir problem çıkmayacağını söylediler sicili etkilemiyormuş araştırdım
ucuz yıttık
Bir de olayı şöyle düşün,
Hızını düşüremiyorsun, çocuğa sertçe çarpıyorsun ve çocuk ölüyor.
Eniştesi gerçekten dediğini yapıyor ve çekip seni vuruyor...
Beterin beteri vardır demiş atabeylerimiz..buna da şükür
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)