Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

doğru tercih hangisi?

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Okul bi bitsin bakalım :)
    arkadaslar ben motor almaya karar verdim keeway supershadow 250 alcam ama bi çelişkiye düştüm supershadow 250 landcrusiers ve regal raptor bu motorlar gerçekten çok şık duran ve karizmatik motorlar
    şimdi gelelim benim sorunuma ben 3 motor arasında kararsızlığa düştüm ve 3ününde fiyatları 3.5 ile 5 bin arası neden böyle güzel motorlar ucuz ve yakıt tüketimleride çok çok iyi bunun sebebi nedir nie bu kadar ucuz?ve hangi motoru tercih etmeliyim yardım lutfen

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsuz :(
    keeway ve regal kullanıcıları bu motorlardan memnun ama tabi detaylı ifadelerini almaklazım piyadadaki uyduruk cooper lar arasında en mantıklı olanları vede hakkaten hoş makinalar..
    eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir

Motosikleti
    Alıntı blt_59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    keeway ve regal kullanıcıları bu motorlardan memnun ama tabi detaylı ifadelerini almaklazım piyadadaki uyduruk cooper lar arasında en mantıklı olanları vede hakkaten hoş makinalar..
    katılyorum ama pek kullancısı yok sanırım neyse sabaha kadar bi cvp yazan olur hazar

izmirli_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DD 250 e-9 siyah satılık
    benimde regalim var 0 km aldım suan 6000 km de bütün vidaları oynadı yerinden radyator salmış durumda kendini zarıl zarıl ötüyo yine servise gircek radyatörü toplıcaklar bu sebepten ucuz bunlar.radyatör yapılınca neresi oynıcak cok merak ediyorum gecen gün kafam bozuldu çöpün kenarına bırakçaktım nerdeyse.başlangıç olarak düşünüyosan al uzun süreli kullanmak için çok yetenekli bi usta olman lazım ki çözümler icad edip durasın .ben biraz daha kullanıp satıcam acemiliğimi attım diyebilirim artık.kolay gelsin arkadasım sana
    İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *

Motosikleti
    Alıntı izmirli_ua adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benimde regalim var 0 km aldım suan 6000 km de bütün vidaları oynadı yerinden radyator salmış durumda kendini zarıl zarıl ötüyo yine servise gircek radyatörü toplıcaklar bu sebepten ucuz bunlar.radyatör yapılınca neresi oynıcak cok merak ediyorum gecen gün kafam bozuldu çöpün kenarına bırakçaktım nerdeyse.başlangıç olarak düşünüyosan al uzun süreli kullanmak için çok yetenekli bi usta olman lazım ki çözümler icad edip durasın .ben biraz daha kullanıp satıcam acemiliğimi attım diyebilirim artık.kolay gelsin arkadasım sana
    peki diğer motorlar hakkında bi bilgin varmı kardeşim? bu arada tşkler bilgiler için

neden ucuz çin malı olduğu için. kötümü peki. belli km ye kadar idare eder.

ama parası olanlar için oldukça kötü

Motosikleti
    DD 250 e-9 siyah satılık
    Alıntı MeTaFiZiK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki diğer motorlar hakkında bi bilgin varmı kardeşim? bu arada tşkler bilgiler için
    yok arkadaşım benim ilk motorum bu regal hayatımda başka motora binmedim.diğer motorları kullanmış arkadaşlar daha sağlıklı bilgi verebilirler.ama 3 ü de aynı ayarda motorlar regal su soğutma konusunda öne cıkıyo ve daha sağlam bi motor .diğerlerindede aynı sorunlarla uğrasçaksın.bütcen varsa zorla japon al derim ama yok dersen benim yaptığım gibi ii bi çinli tercih et.ben keeway de baktım ama acıkçası regalin görüntüsü daha cok cekti beni.tercih senin.3 üde aynı seyin laciverdi bence
    İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *

Motosikleti
    tşkler arkadaşlar bilgiler için ama bende regalin görüntüsünü beğenmedim be kardeşim diğeri daha benim tarzım regal çok kalabalık bee

Motosikleti
    transalp yavrusu
    fiyatları az çok aynı demişsin bundan sonra geriye kalan servis ve parça bulma imkanı buna göre bi tercih yaparsan hata payın daha az olur gerisi sana kalmış.
    İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..

Motosikleti
    DD 250 e-9 siyah satılık
    tşkler arkadaşlar bilgiler için ama bende regalin görüntüsünü beğenmedim be kardeşim diğeri daha benim tarzım regal çok kalabalık bee
    sen bilirsin arkadasım ne alırsan al dikkatli ol kazaya belaya uğrama inşallah hayırlı olsun simdiden keyifli sürüşler

Motosikleti
    çok tşkler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:51 AM ----------

Alıntı blt_59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yazdığım şeyi göndermemiş gerçekten çok haklısın yani ben 3.5 4 bin ytl parayı kanuni seyhan 150c yeveya her ne kadar 2bin ytl olsada mondial 125 kt ye vermek istemem açıkçası böyle dünya markaları ve daha konforluları varken aynı parayı gider böyle motorlara veririm super shadow vs..

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ucuz derken? Ucuz geldiyse bahsettiğin markaların fiyatları virago, shadow, dragstar bak o zaman. Onlarda neden pahalı diye sorma ama
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

mertyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Dink-R 150
    Bu saydıklarının arasında en iyi Regal Raptor.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    arkadaslar ben motor almaya karar verdim keeway supershadow 250 alcam ama bi çelişkiye düştüm supershadow 250 landcrusiers ve regal raptor bu motorlar gerçekten çok şık duran ve karizmatik motorlar
    şimdi gelelim benim sorunuma ben 3 motor arasında kararsızlığa düştüm ve 3ününde fiyatları 3.5 ile 5 bin arası neden böyle güzel motorlar ucuz ve yakıt tüketimleride çok çok iyi bunun sebebi nedir nie bu kadar ucuz?ve hangi motoru tercih etmeliyim yardım lutfen
    kardeşim güzel derken neyi kastediyorsun...neye göre güzel...görselmidir olayın...bu kanıya nasıl vardın...forumu ilgili motor başlıklarını düzenli takip ettin mi...

3.5 ve 5 bin ucuz diyorsan sorun yok tabi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

HONDA hayat ONDA
    Geç gitmek hiç gitmemekten iyidir....

mertyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Dink-R 150
    Bak arkadaşım bir kere 3.000-3.500 arası fiyat demişsin.Bu yüzden Keeway Land Cruiser modelini ele.Zaten o modeli bence iyi yapamadılar ve fiyatınıda çok yüksek tuttular.Şimdi bana land cruiser kullanıcıları çok kızacak ama fikrimi belirtiyorum.Land Cruiserda bir shadow motor havası yok.Supershadowa gelirsek supershadowu kullandım ve gayet iyi kaçan bir motorsiklet 120 km hızı rahat görüyor.Fakat sıfırı yok 2.el alacaksın eğer 2.ele güveniyorsan al derim.Yedek parçasıda bol çünkü Yamaha Virago,Bisan Roadstar,Keeway Supershadow,Ledow Borelli bunların tipleri apaynı parçaları birbirlerine uyuyor.Regal raptore gelirsek Regal Raptor hepsinden daha şık bir cruiser tipinde.Bu motor maalesef supershadow kadar hızlı bir motor değil ama gene 120yi görüyor.Ayrı yetten su soğutması var.Sıfır fiyatı şu an 4.200 YTL gibi bir rakam.Bence o fiyata çok güzel bir motosiklet ve sağlam,kaliteli.Arkadaşın bir tanesi radyatörün vidaları gevşedi demiş ve haklı demiş.Yani gevşeyebiliyor fakat sıkıntı edecek bişey değil.Sıkarsın olur biter.Bu birazda şansına ve motoru kullanmana bağlı.Sürekli bozuk yolda gidersen sorun çıkarmayacak motosiklet yok.Belki endurolar çıkarmıyordur onu bilemicem.Regal hertürlü aksesuara gelen bir motor.Çok dikkat çekersin havan olur.Ben benim hava soğutmalı 125 lik regalimde 3 hafta önce 306 kmlik yola gittim İstanbul-Zonguldak 5 saatte gittim ortalama 70 km hızla.Ve yolda o kadar rahat gittimki o sıcak havada motor uzun yolda banamısın demedi.Ki bunun 250lik su soğutmalı olanını sen düşün.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:33 PM ----------

Alıntı eguvere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HONDA hayat ONDA
    Burada sana Hondayı sormuyorlar arkadaşım.Arkadaşa yardımcı olacaksan bu 3 model arasında fikrini belirt.Şu her konunun arasında Honda lafına uyuz oluyorum.Tamam Honda kaliteli ve kendini her alanda ispatlamış bir markada,her yerde neden dile getiriyorsunuz.Konunun Hondayla ne alakası var?

Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Bencede Regal Raptor iyi
    [34 AY 0494] Büyükçekmece MT

Motosikleti
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim güzel derken neyi kastediyorsun...neye göre güzel...görselmidir olayın...bu kanıya nasıl vardın...forumu ilgili motor başlıklarını düzenli takip ettin mi...

3.5 ve 5 bin ucuz diyorsan sorun yok tabi...
    yani hocam tam benim tarzıma göre güzel ve öyle bi motor için bu fiyat iyi demek istiyorum hem görünüş hem yol tutuşları açısından yani dandik chopperlerde o fiyat bu motorlarda bu fiyat anlamında

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:54 PM ----------

Alıntı mertyagci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bak arkadaşım bir kere 3.000-3.500 arası fiyat demişsin.Bu yüzden Keeway Land Cruiser modelini ele.Zaten o modeli bence iyi yapamadılar ve fiyatınıda çok yüksek tuttular.Şimdi bana land cruiser kullanıcıları çok kızacak ama fikrimi belirtiyorum.Land Cruiserda bir shadow motor havası yok.Supershadowa gelirsek supershadowu kullandım ve gayet iyi kaçan bir motorsiklet 120 km hızı rahat görüyor.Fakat sıfırı yok 2.el alacaksın eğer 2.ele güveniyorsan al derim.Yedek parçasıda bol çünkü Yamaha Virago,Bisan Roadstar,Keeway Supershadow,Ledow Borelli bunların tipleri apaynı parçaları birbirlerine uyuyor.Regal raptore gelirsek Regal Raptor hepsinden daha şık bir cruiser tipinde.Bu motor maalesef supershadow kadar hızlı bir motor değil ama gene 120yi görüyor.Ayrı yetten su soğutması var.Sıfır fiyatı şu an 4.200 YTL gibi bir rakam.Bence o fiyata çok güzel bir motosiklet ve sağlam,kaliteli.Arkadaşın bir tanesi radyatörün vidaları gevşedi demiş ve haklı demiş.Yani gevşeyebiliyor fakat sıkıntı edecek bişey değil.Sıkarsın olur biter.Bu birazda şansına ve motoru kullanmana bağlı.Sürekli bozuk yolda gidersen sorun çıkarmayacak motosiklet yok.Belki endurolar çıkarmıyordur onu bilemicem.Regal hertürlü aksesuara gelen bir motor.Çok dikkat çekersin havan olur.Ben benim hava soğutmalı 125 lik regalimde 3 hafta önce 306 kmlik yola gittim İstanbul-Zonguldak 5 saatte gittim ortalama 70 km hızla.Ve yolda o kadar rahat gittimki o sıcak havada motor uzun yolda banamısın demedi.Ki bunun 250lik su soğutmalı olanını sen düşün.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:33 PM ----------

Burada sana Hondayı sormuyorlar arkadaşım.Arkadaşa yardımcı olacaksan bu 3 model arasında fikrini belirt.Şu her konunun arasında Honda lafına uyuz oluyorum.Tamam Honda kaliteli ve kendini her alanda ispatlamış bir markada,her yerde neden dile getiriyorsunuz.Konunun Hondayla ne alakası var?
    katılıyorum çok tşk ederim açıklama için ama çin malda olunca insan bi ama diyo

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 PM ----------

Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ucuz derken? Ucuz geldiyse bahsettiğin markaların fiyatları virago, shadow, dragstar bak o zaman. Onlarda neden pahalı diye sorma ama
    bi motora vereceğim en yüksek fiyat 5000 ondan fazlada vermem bu fiyata göre en iyi motorlarda bunlar diğerleri zaten 10 binden aşşağa deil saydıklarının

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    sayın arkadaşım bu millet ne kazıklar yedi bir bilsen...o makinalara o paraları verdiler...he mutlular belki ama bu kadar vibrasyon ve dökülen parçalardan sonra nereye kadar aynı heyecan...o çapır 250 liklerin o seslerini duydukca üzülüyorum...buna verilen paralar yazık diye...bu segmentin en sağlam makinaları..regal raptor ve bisan roadstar dır bildiğim kadarıyla...abiraz daha tuzlusu ve en sağlamı çin çon olmayan gv 250 dir...tavsiye edilir...

inşallah yanlış ata oynamazsın...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sayın arkadaşım bu millet ne kazıklar yedi bir bilsen...o makinalara o paraları verdiler...he mutlular belki ama bu kadar vibrasyon ve dökülen parçalardan sonra nereye kadar aynı heyecan...o çapır 250 liklerin o seslerini duydukca üzülüyorum...buna verilen paralar yazık diye...bu segmentin en sağlam makinaları..regal raptor ve bisan roadstar dır bildiğim kadarıyla...abiraz daha tuzlusu ve en sağlamı çin çon olmayan gv 250 dir...tavsiye edilir...

inşallah yanlış ata oynamazsın...
    yani abi şimdi sen bana regal raptör bisan rodstar veya gv 250 mi öneriyosun chopper adı altında

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:02 PM ----------

hala ne tercih edeceğim hakkında bi fikir sahibi olamadım

REKLAM ALANI
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler