yine cbr 125.. 0-100 km hızlanma zamanı ve max. hız konusu?
Reklamlar
-
Fabrika verileri max. 110 diyor ama millet 155-160 lardan bahseder. Aslı nedir arkadaşlar bilen var mı?
» Bu Başlık Moderator tarafindan taşınmıştır.
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
» Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
» Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: BBRR **************
Reklamlar
-
bildiğim kadarıyla 140 falan yapıyo birazda modifiye yaparsan 150 160 yapıyomuş
110 da değildir artık ybr yapıyo onu....
-
ban bi arkadaşın arkasındayken 2 kişi 4. viteste 120 gördük düz yolda motorda 2250kilometrelerde falan ama motorun rodajı falan mükemmel geçti
bazı arkadaşlarda 160 gördüm diyo bence rampa aşşada olsa görmüşlerdir
golf lerde(arabadan bahsediyorum) tanıtım kitaplarında 220 maximum yazıyo ama benim komşumda var ve modifiyesiz beraber 260 gördük red line ibresi bida döncek sandım
-
o zaman alınır galiba. ama serimi ki acaba?
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
-
-
-
fastboy golf hakkında sallamışsın gibime geldi.ama golf GTI sa olabilirde modifiyeli değil falan demişsin düz golf se 260 yapması için baya bi rampa aşağı olması lazım
-
07 Aralık 2005, 01:09
gerçekden komik olmuş fast boyun yazısı. Terorün alıntı yapdıı arkadaşda atmayı seven bir arkadaşdı. Biliniz olsun.
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
-
07 Aralık 2005, 19:08
ben 140 yaptım daha yukarısını denemedim ama çıktığından eminim gaz sonuna gelmemiştim..
atyrıca sallanma fala da yoktu yani düz yolda çok rahattı..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler