Arkadaslar,18 Mayısta kurs baslıcaktı fakat Yogun ıs nedenıyle Hıc ugrasamadım kayıt ıslerıyle...acaba kayıt yaparlar mı suan?
Arkadaslar,18 Mayısta kurs baslıcaktı fakat Yogun ıs nedenıyle Hıc ugrasamadım kayıt ıslerıyle...acaba kayıt yaparlar mı suan?
bende yaptırmadım daha pazartesi veya salı gidip yaptırmayı düşünüyorum bence sorun olmaz..
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Bildiğim kadarı ile son kayıt tarihinde ehliyet kursu emniyete sınava gireceklerin listesini veriyor. bu yüzden tarih geçtiğinde o sınavı kaçırmış oluyorsun. Kursların sonradan listeyi değiştiremiyor olması lazım, ama kesin o işin bi çakallığı vardır. ne de olsa burası Tr.
"in the land of the blind, one eyed is the king..."
temmuz sınavı için mi ?
Tabi burası tr parayı koklatırsan herşeyin bi çakallığı var bu memlekette...
Direksiyon sınavı için sanmıyorum bildiğim kadarıyla seni yanıltmim ama...
[COLOR="Black"][B]Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.
M. Kemal Atatürk[/B][/COLOR]
direksiyon sınavına istediğiniz motorla girebilirsiniz. yalnız küçük bişey olmasında fayda var, zira kukaların arasından büyük motorlar geçemeyebiliyor, hevesi kursağında kalanlar görülmüştür. Çarpınca da ehliyet vermiyorlar. Gerçi iyi kullanıcıysanız farketmeyebilir de... Ben sınava girdiğimde eşek kadar Harleyle gele bir arkadaş hepimizden yüksek puan almıştı...
"in the land of the blind, one eyed is the king..."
Çakallığı falan yok malesef. Son gönderme tarihinde kurslar listelerini ankara'ya gönderiyorlar. Ankara MEB de tanıdığın varsa başka tabi ama kurstan yapılacak birşey yok. Ancak bütün kurslar son başvurma gününü mahsus sana erken söylüyorlar ki son güne bırakmayasınız diye. O yüzden 1 - 2 gün töleransınız olabilir.
Sitenin ana sayfasında son gün 8 haziran diye reklam var.
kendi motorunla sınava *****lirsin
zaten birçok sürücü kursunda motosiklet yok
seve seve kendi motorunu getiriyorsun
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
ben temmuz sınavı için kayıt olacaktım bitmiş ya
Temmuz sınavı için Hazıran 15 Tarihli yeni kurs kayıtları yapılıyomus,Sınav tarııhı aynı...Bilginize
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)