Köprü gişelerinden geçerken..
-
Arkadaşlar özellikle köprüden veya otoyol gişelerinden geçerken KGS kartımı çıkartıp okutmak sonra tekrar cebime koyup düğmeyi kapatmak veya fermuarı çekmek çok zor oluyor. Her defasında köprüden geçmeden kartı kolay alabileceğim bir yere koyup oradan almaya çalışıyorum ama eldivenle hisiisyet olmadığından çok zor oluyor. Çok zaman kaybediyorum. Siz de böyle bir zorluk yaşıyor musunuz? Bu işi nasıl daha kolaylaştırabiliriz acaba? Pratik çözümü olan ? (OGS almak dışında olsun lütfen :-) )
Reklamlar
-
Boynuna as hani tanıtım kartları oluyorya onun gibi
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
eldivenin içine koy, hemen ulaşabiliceğin kısma. sol elinin tam üstüne koyarsan hiç zorluk çekmezsin. ama ben daha kolay bi yöntem buldum, tam kontakla gidonun arasındaki yere sıkıştırıyorum, çok güzel oluyo. "aman ordan çıkar mıkar" diye düşünmeyin, 30 km gittim kaç kere o şekilde, çıkmıyo yine de risk almak istemiyosanız gişelerden çıktıktan sonra müsait bi yerde sağa çekip kartı sıkıştırdığınız yerden alıp cebinize ya da nerenize koyabiliyosanız koyarsınız
-
Ben deponun ustune, deri ufak fotograf makinelerinin konuldugu kiliflardan yapistirdim. Cirtcirtli rahat bir sekilde aciyorsun ve kapatiyorsun.
-
flying hellfish adlı üyeden alıntı
Ben deponun ustune, deri ufak fotograf makinelerinin konuldugu kiliflardan yapistirdim. Cirtcirtli rahat bir sekilde aciyorsun ve kapatiyorsun.
güzel fikir,ben onun büyügünü düşünüyorum,piyasadaki depo üstü çantaların fiyatı çok uçuk ,uydurucam bitane
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
-
Bence burada en mantıklı fikir depo üstü cep çantası.
-
Bu arada cüzdanın içinden çıkarmadan da sistem algılıyo ben cüzdanı komple alıcı sensörünün oraya sokuyorum okuma yapıyo bi de cüzdanın içinden çıkarmaya uğraşmıyorum...
-
flying hellfish adlı üyeden alıntı
aynen aynen...
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
En pratik ve hızlı çözüm sol elinizin üst kısmına, eldivenin içine yerleştirmek. Elinizi yumruk yapıp üst kısmını alıcıya okutun ve geçin. 2 senedir bu şekilde kullanıyorum, kalın kışlık eldivenlerden bile okuyor. Diğer yöntemlerde elinizden kayma, düşme riski her zaman var ve motoru ne ileri ne geri alabileceğiniz, üstünden inmenizin bile çok zor olduğu bir yerde bunu yaşamak istemezsiniz.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
-
bencede eldivenin üzerine bir cep yapmalı.durduktan sonra tekrar yerine koymalı.benide çok ugraştırıyor.eldiveni çıkar cüzdanı çıkar oooo.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
ben hiç zorluk yaşamıyorum çünkü geçmiyorum
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
Akileos adlı üyeden alıntı
ben hiç zorluk yaşamıyorum çünkü geçmiyorum
korkma len, gel ben geçireyim..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
Tüm fikirler için teşekkürler. Boyna asma ve eldivenin içine sokma olayı en çok kafama yatanlar oldu. İkisini de deneyeceğim
-
Boyuna asma işi çocukça, silgi takan ilkokul talebeleri gibi olursun. Şık olanı eldiven içi bence.
-
-
Zor oluyor Gürkan abi kolundan çıkartmayınca okutamıyorsun kartı .
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Ben sol cebime koyuyorum. Oraya da başka bir şey koymuyorum ki (eldiveni çıkarmadan) elimi atınca hemen elime gelsin.
Sol elimle kartı okuturken, debriyajı sağ elimle sıkıyorum. Kartı okutup cebime koyunca ellerimi değiştiriyorum. 2-3 vitese geldiğimde de cebimin fermuarını kapatıyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:15 PM ----------
Aklıma gelen ve işime çok yarayan bir diğer konuyu da paylaşayım.
Motosiklet montlarının (özellikle) cep fermuarlarında, uzantı yok. Yani, eldivenle kolay açılıp kapanmıyor. Bunun için kızların saçlarına taktığı siyah lastiklerden aldım fermuar sapından içiçe geçirerek estetik görünümlü (!) fermuar uzantısı yaptım.
Çok işime yaradı, çok memnunum. (Tanesi 10-20 kuruş...)
-
Çoğu zaman depo üstü çanta kullandığım için pek sorun olmuyor bende. Yola çıkmadan kartı çantanın harita gözüne atıyorum. Eldiven çıkarma derdi falan da olmuyor.
-
kgs ye çözüm
selam dostlar
bendede bir fikir var
bir adet bundan alın
bir adet te bundan alın
kgs yi kartlığa koyun yoyoyuda bir ucundan kemerinize bir ucunada kartlık çek uzasın 50 cm kadar uzuyor bırakıncada fırt içeri yaylı sonuçta ben 3 senedir bu sistemi işyerinde kullanıyorum giriş çıkış için gayet hoş
Tekeriniz Taş Kaskınız Asfalt Görmesin Dostlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler