iki ilan arasındaki 7 farkı bulana motor bedava fotoların çekildiği yer bile aynı araba vs. herşey
iki ilan arasındaki 7 farkı bulana motor bedava fotoların çekildiği yer bile aynı araba vs. herşey
buna benzer bir olaya bende tanık oldum. adam piyasa değeri 18.000 olan bi motoru sahibindenden aynen kopyala yapıştır tekniği ile 10.000 liraya satışa çıkartıyo aynı sitede. düşen arkadaşlara da da şu hesaba kaporo yatırın diyolar. sen de eğer sazansan yatırıyosun parayı. aradan biraz zaman geçince sen kaporosunu yatırdığın motorun peşine düşünce yok benim motorum ben öyle bi kaporo almdaım deyip işin içinden çıkıyolar. bu tür olaylarda hiçbirşey kanıtlayamadığın için verdiğin kaporoyla kalıyorsun. dava açsan adam bana borcu vardı yatırdı deyip çıkıyo işin içinden. ortada ne bi sözleşme ne bi satış mukavelesi olmadığı için ispat edemiyosun. günde farklı ilanlarla 2-3 kişi düşürse herbir ilandan da 100-200 kaporo alsa dünyanın parasını kazanıyolar. para hesaba yattıktan sonra da ilanı kaldırıyorlar gereken siteden.
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
adam resmen dalga geçmiş
adama bakın alıcıyı nasıl tokatlarım hesabında allah hepimizi üçkağıtcılardan uzak tutsun
diğer ilanlarına girildiginde Mini cooper arac cıkıyo,Oda denizlide...Ayrıca ısımde degısıo budefa,Bulent ısmıyle cıkıo karsımıza,kARISIIK ya,Sacmaa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)