Arkadaşlar motoruma devir saati takmak istiyorum.Bu olayı nasıl gerçekleştirebilirim?
Arkadaşlar motoruma devir saati takmak istiyorum.Bu olayı nasıl gerçekleştirebilirim?
bir adet devir saati ve elektırık tesısatın ıyı anlayan bır usta
Her türlü devir saati uygun olur mu her motora?
git bi motorcuya abi şuna bi devir saati çek kaç kağıt tutar de ona göre ayarlarsın bişiler. bunu forumdan öğrenemezsin. sanayide öğren reel piyasa.
böle bişeyi bende merak ediyorum daha öncede bi tipic altında sormuştum gerek yoq dediler. ama yeni baslayan arkadaşlar için önemli bence devir saati özellikle bir kesim cbf 150 ile baslamak istiyor ve devir saati yoqxD böle bişey cidden mümkünse süper olur
at avrat silah
motor sefgili telefon :bounce:
devir saati takmak bu kadar kolay yani ha.ustaaaa çek bi devir saati
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
sanırım en kolayı motorun ateşlemesını okuyup ekranda gosteren 15 liraya satılan saatlerden alıp kablosunu ateşleme bobinin girişimne ( bak buradan emin deyilim ) takmak saatide sagına soluna yakışacak şekilde tutturmak.
gercekten guldurdun benı ya saol ama zorda deıl hanı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:29 AM ----------
evet aynen ole oluyodu ben scootera taktırmıstım bole bısıler olmustu hatırlıorum bobın falan işi olmayan bır usta 1saatter takar ;)
arada cıkıo 3-5tane abı bosver arkadasa nası yapacagını soledık halleder zaten ugrasırsa kendı bıle yapar devır saatınıde arastırcak artık fıyatlarını sekıllerını
Bence biraz zor olur devir saati.. Hem taktırsan bile Bence sağlıklı olmayabilir.Randıman alamayabilirsin.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Evet bende onu düşündüm şimdi benim motor aslında kaç bin devire çıkıyor onu bilmiyoruz acaba devişr saatini takınca motor 3 bibdeyken saat 6 bini gösterirse hiçbir anlamı yok.
devir saatini kap gel avcılara takayım..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Devir saatini nereden bulacam?Nerede satılır bu saatler.
gerek yok gibi devir saatine benim kanuni windy 125 dede var ama bozuk çalışmıyo..gerek bile yok sesten anlaşılır zaten ama gösteriş istiyorsan o başka..kolay gelsin..
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Krom istiyorsan 250 $ a var Custom World International ın, hemen veririm ama standart birşey arıyorsan sakın arabalar için olanını alma... En az 3 silindire göre tanır, altında doğru sonuç vermez.
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)