Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motoruma Devir Saati Takmak İstiyorum?

REKLAM ALANI
    efsars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz8,hayabusa, ybr125 07,08
    bi arkadaş cbf 150 sine takmıştı devir saatini ..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    osman86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150
    hemen gideceksin motorsiklet için devir saati alacaksın 5 adet kablosu var zaten 2si + 2si - bi taneside (cdı)beyinden ateşleme bobinine giden kablo bağlantını yap kullan dün okudum bugün gidip aldım devir saatini bağladım çokta güzel oldu yarın nasipse foto atacam

Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    başkan naptın... 2009 da açılmış konuyu hortlattın..
    "Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
    Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
    Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)

akandios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz etz 150,
    konuyu hortlatmış olacağım kusura bakmayın https://www.amazon.in/dp/B071K8NKKW/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_BhqGBbAH5VYS4 motosikletime bu devir saatinden aldım herşey tamam lakin rpm çalışmıyor bir türlü ,bobine giren kablodan ,kablo çektim lakin çalışmadı ,motosikletimde devir saati telli egzantrikten okuyor dijital değil,yurt dışı kaynaklarından baktım dirençle felan bişeyler yapıyorlar bunu yapmalarında ki amaç nedir?

Alıntı akandios adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konuyu hortlatmış olacağım kusura bakmayın https://www.amazon.in/dp/B071K8NKKW/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_BhqGBbAH5VYS4 motosikletime bu devir saatinden aldım herşey tamam lakin rpm çalışmıyor bir türlü ,bobine giren kablodan ,kablo çektim lakin çalışmadı ,motosikletimde devir saati telli egzantrikten okuyor dijital değil,yurt dışı kaynaklarından baktım dirençle felan bişeyler yapıyorlar bunu yapmalarında ki amaç nedir?
    abi hortlasa ne olur konu adam çoktan motorunu değiştirmiş veyahut almıştır devir saatini. Tabi trafik kazaları malum rahmetli olmadıysa yada ecel gelip almadıysa.

resim gelmedi kardrş

Ekarademir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 640 Adventure
    Alıntı akandios adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konuyu hortlatmış olacağım kusura bakmayın https://www.amazon.in/dp/B071K8NKKW/..._BhqGBbAH5VYS4 motosikletime bu devir saatinden aldım herşey tamam lakin rpm çalışmıyor bir türlü ,bobine giren kablodan ,kablo çektim lakin çalışmadı ,motosikletimde devir saati telli egzantrikten okuyor dijital değil,yurt dışı kaynaklarından baktım dirençle felan bişeyler yapıyorlar bunu yapmalarında ki amaç nedir?
    Aynısını kullanıyorum çokda memnunum. Bi kabloda hata vardır ondan çalışmamıştır. Bende baya uğraşmıştım deneye deneye bulmuştum. Açtığım konularda var.

Motosikleti
    YAMAHA R6 2015
    eskiymiş konu , bende cb125e için istedim devir saati , araştırdım ,devir saatli km sayaçları var , 200tl felan al tak , elektrik bağlantısınıda yaptır kolay birşey ,ama gerek görmedim sonra , israf , heves , 125cc de devir saati olsa ne olacak ... hem birinin kmsi duracak diğerininki artacak , hak geçmesin.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler