bazı kasklarda kendinden güneş gözlüğü var. gündüz gözlüğü indirirsiniz , gece kaldırırsınız. ama siyah vizörün karizması başka.
bazı kasklarda kendinden güneş gözlüğü var. gündüz gözlüğü indirirsiniz , gece kaldırırsınız. ama siyah vizörün karizması başka.
tak bir güneş gözlüğü bitsin gitsin ne uğraşıcan vizörle falan.
hem kaskı çıkarıncada kullanabilirsin.
:bounce:-Esas problem gördüklerimiz değil göremediklerimiz-:bounce:
işte bu yüzden lazer vertigo aldım beyaz vizörün üstüne siyah vizor takılıyor gece olunca sadece siyah vizoru kaldırıyorum cok ta memnunum tavsiye ederim
::tutkuy::
Arkadaşlar izmirde n62 ye uygun siyah vizör satan bi yer biliyorsanız lütfen yazın..
Önce can güvenliği diyorum
karizma ikinci planda...
Siyah veya yarı siyah vizör özellikle gece sürüşlerinde hiç güvenli değil.
İlla alacağım diyorsan gece sürüşlerinde vizör açık gitmek zorunda kalırsın
Buda büyük tehlike özellikle yazın gece sinek böcek vs. ışığa hucum ettiği için bunlarla karşılaşman %100 garanti.
Benim önerim kaliteli bir güneş gözlüğü alarak vizörünü değiştirmemen...
fiyatı iyi, bende shoei almıstım 100 tl vermıstım. alıyorsan en koyusunu al derim, bi işe yarasın .. ayrıca ciddi karizma oluyor.
gecede vizoru ac gez. dert etmene gerek yok
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
siyah vizör kullan bütün gözler senin üzerinde..
yalnız gece körsün onu bilesin
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim...geceleri pek uzun yola çıkmıyorum..en fazla 1-2 km gidiyorum gnelde gündüz kullanacağım için siyah vizör almak istiyorum zaten alacağım vizör koyu siyah değil....teşekkürler
motorcu ejderi bilirmisin bahçelievlerde ordan almıştım kaskı vizör orda var 60 tl nakit ama 2 ye bölecek k. kartına...
valla ben bu aralar çok yoğunum beni beklersem çok bekleme ihtimalin yüksek yoğun olduğum için kendime bi fırsat yarattığım zaman 5 dk kaçıp almaya çalışıcam.
tamam zaten ben bi kaç güne almayı düşünüyorum....
ben kaskın içine güneş gözlüğü takıyorum. kask full face. LS2 cartoon
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Kaskın içine güneş gözlüğü takmak daha mantıklı... hele ki polarize camlı güneş gözlüğü kullanırsan parlamaları engelleyip çok net görüş sağlayacaktır. Ben öyle yapıyorum, çok memnunum...
"in the land of the blind, one eyed is the king..."
güneş gözlüğüde aklımda hangisi uygun olursa maddi yönden ona yönelcem...
hocam siyah vizöre gerek yok.demişsinki akşamları pek sürmüyorum, işin çıktı sürmen gerekti cam açıkmı gideceksin.yüzüne bir böcek yapışsa naparsın.gece gezenlerde genelde dana bursu, hamam böceği gibi iri böcekler.
ben nolan n61 kullanıyorum şeffaf cam, hatta çizilmişti yenisini getirttim yine şeffaf, gündüzleri içten güneş gözlüğümü takıyorum ve çokta rahatım
sana tavsiyem boşa para verme
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Tabiki motor işinin artistik yanı çok fazla... Bişi hoşuna gidiyorsa, imkanın da varsa, alacaksın ve tadını çıkaracaksın...
"in the land of the blind, one eyed is the king..."
Boşver verdiğin paraya değmez ben marushin 777 kaskıma almıştım geçen gün siyah vizör kaskı tutan dişleri kırıldı 80 tl para bir plastik parçasına gitti ...amaç güneşten korunmaksa git doktora gözlerine zarar vermeyecek bir güneş gözlüğü al gitsin....
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Bende lazer vertigo kaskımda vizörden bağımsız kullanılabilen siperlik kullanıyorum. Çok kullanışlı , karşıdan güneş geldiğinde hemen indiriyorum. Onun da kötü tarafı yüksek süratlerde ve kalkıkken ( kullanmadığın zamanlarda) dayanılmaz bir ıslık çalması. Ama 90 ı geçmezsen sorun değil.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)