Motosikletimin anahtarını kaybettim :(
Reklamlar
-
arkadaşlar bu sabah hyosung gv250 model motosikletimin anahtarını kaybettim. :(
yedek anahtar kullanarak ofise gelmiş olsam da, diğer anahtarı kaybettiğim için huzursuzum tabii ki. bu konu hakkında pek bir bilgim yok da, servise gidip kontak kilidini değiştirme şansım var mı?
böylece iki yeni anahtarla motosiklet hayatıma devam etmek istiyorum.
bir de değişiyorsa kontak ve anahtar, bu çok maliyetli mi olur?
Reklamlar
-
motosiklette düz kontak yapmak ve direksiyon kilidini kırmak çok kolay değiştirmenize gerek yok,hırsız kurbanını seçtiğinde yapılacak pek bişy yok aslında.Kontak-anahtar parasına disk klidi+alarm+asma kilit alırsanız cebinizede bir sürü para kalır ve bu üçlü hırsızı daha fazla oyalar...Ve ya kontak parasına hırsızlık sigortası yaptırabilirsiniz...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
mrock adlı üyeden alıntı
motosiklette düz kontak yapmak ve direksiyon kilidini kırmak çok kolay değiştirmenize gerek yok,hırsız kurbanını seçtiğinde yapılacak pek bişy yok aslında.Kontak-anahtar parasına disk klidi+alarm+asma kilit alırsanız cebinizede bir sürü para kalır ve bu üçlü hırsızı daha fazla oyalar...Ve ya kontak parasına hırsızlık sigortası yaptırabilirsiniz...
teşekkür ederim mrock hızlı cevabına. ben motorumu kapalı garajda tutuyorum, o nedenle çalınma konusundan çok, bende ikinci bir anahtar bulunmaması konusunda endişeleniyorum. olursa bu anahtarı da kaybedersem ne yaparım endişesi yani.
anahtarın bir kopyasını çıkartabilirim elbet. ama hazır uğraşacağım, eğer çok masraflı değilse kontak kilidini değiştireyim, başka birinde de benim anahtarın bir kopyası olmasın bari diye düşündüm.
-
Bence iyi bir düşünün acaba kaybettinizmi çalındımı eğer çalındıysa vs. bilerek alındıysa değiştirin tabi ama belkide kaybettiniz olmayacak bir yere düştü anahtarı kopylatmak daha mantıklı.
-
-
şimdi anahtarı kaybettin...biri biyerde senin anahtarı bulucak...öyle bir tesadf olcakki senin motorun anahtarı olduğunu anlıcak...sonra gelcek kapalı garajdaki motorunu emin olmak için denicek...tam bi komple teorisi
boşver kontağı değiştirmeyi...yaptır bi anahtar daha olsun bitsin
-
-
Kontak değiştirmesi pahalıdır bencede yaptır yedek anahtar taktır birde alarm ...İşte bu kadar.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
02 Haziran 2009, 10:16
-
02 Haziran 2009, 10:36
Kaybettiğin yere göre bi karar ver eğer hatırlıyosan. Tanıdık bi yerde kaybolduysa gerek yok kilit değiştirmeye..
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler