herkese selamlar gecen salı günü fazla araştırıp sormadan ikinci el bi takashi cros aldım motor cok temiz. bu motoru kullanan veya bilen arkdaslardan yardımcı olmalarını istiyorum iyimi ettim kötümü kararsızım sanki biraz :S
herkese selamlar gecen salı günü fazla araştırıp sormadan ikinci el bi takashi cros aldım motor cok temiz. bu motoru kullanan veya bilen arkdaslardan yardımcı olmalarını istiyorum iyimi ettim kötümü kararsızım sanki biraz :S
dosdum ilk yorumun benden gelsin ama faydalı olamıyrum kusura bakma çünkü ilk kez duyuyorum bu markayı yinede hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
arkadaşım ben bu ismi RECEP İVEDİK 2'de duymuştum,
orada büyük bir şirket temsilcileriydi,,''Hiroşhi,,Takaşshi,,MakaT,
dostum maksat muhabbet olsun,
neyse,
ama cidden bu adı ilk kez duyuyorum bende,
ama sonuçta çin malı oldugundan çin malı olan tüm 200cc motor parçaları aynı olacagınada emınım,
ve senın motorda
sanıyorum bu şekıl senın motorda...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
almışsın artık güle güle kullan,kötünün iyisi olmaz durumun iyi olsaydı herhalde başka bişey bakardın,kazasız keyifle kullan onu bulamayanda var
takaşhi -ramzey-pioneer ...
bunların şasi -motor görünüm hepsi kopya ....
işini mutlaka görürler fakat uzun ömürlü olurlar mı ?
hayırlısı olsun .
Bahsettiğin motor bu olsa gerek As 200 Gy
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
diğer çinli kroslara 10 basar bu 3 marka
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
yine hortlatmışsınız topiği
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
bu motor gy 200 den çok farklı bir motor en az 2 basamak daha iyi diyebilirim
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
TAKASHİ 200 cc lik motor kullanıyorum cross motoru olarak tam bir köpek. yani köpek gibi çekiyor. hız yapamassın ama. çok güzel yük çekiyor ve inan bana çok az yakıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)