Herkeze selam bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.. İzmirde Duro marka lastik nerede bulabilirim? Şuraya bak bulursun gibi itele gitsin mesajlar yerine net cevaplar bekliyorum..
Herkeze selam bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.. İzmirde Duro marka lastik nerede bulabilirim? Şuraya bak bulursun gibi itele gitsin mesajlar yerine net cevaplar bekliyorum..
izmir'e hiç gitmedim,bilmiyorum... ama DURO'yu tavsiye etmem... hiç güvenli değil....
valla istanbulda sirkecide bulma ihtimalinn var eğer istanbulda hiç tanıdık var onu alsın kolay olur senın için
Drift Religion
fatih şubesi
netten araştırdın mı?
yok mu bayiii felan...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:38 AM ----------
http://www.konar.com.tr/
bu adresten belki biligi alabilirsin...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
konar.com.tr de sadece kendi istanbul numaraları var yarın bi arayıp şansımı deneyeceğim.. üşenmeyip cevap yazan arkadaşlara genede teşekkür ederim ama bana kesin net bilgi lazım lastik hakkında yorumda beklemiyorum yada başka iller hakkında fikirde izmir de nerede satıldığını bilen var mı? temel basit bir soru olmalı..
o zaman izmirdeki arkadaşlar yardımcı olması gerekiyor...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
kahramanlarda levent abi var bilen bilir raflarında bi ben yokum bende yoksa zor bulursun dedi doğruda dedi sanırım..
metzeller satan bi yer bilen var mı? (bu sorum araya kaynayacak ama olsun)
yok canım vinç operatörüyüm..
sordum soruşturdum bulamadım belki burda bilen biri çıkar dedim yazdım.. senin gibi tipler zahmet edipte yazmasın diye baştan itele gitsin cevaplar vermeyin dedim ama hastasın ya algıda eksiklik çekmen normal..
neyin kavgası burada ya
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
izmir yükseliş honda ya bak ...ama irc yi tavsiye ederim .
şimdi irc nin sitesine bakıyorum 130luk 17" yokmuş.. arkadaşlar genede yorumlar için teşekkür ederim..
Abi bu comet 250 hyo di mi? yorum da süpermiş
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-harika-3.html
Bak burada kullananların yorumu var belki sana yardımcı olur.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)