Duro Marka Lastik? @İzmir
Reklamlar
-
SoktumBey adlı üyeden alıntı
konar.com.tr de sadece kendi istanbul numaraları var yarın bi arayıp şansımı deneyeceğim.. üşenmeyip cevap yazan arkadaşlara genede teşekkür ederim ama bana kesin net bilgi lazım lastik hakkında yorumda beklemiyorum yada başka iller hakkında fikirde izmir de nerede satıldığını bilen var mı? temel basit bir soru olmalı..
hasta mısın?
yok canım vinç operatörüyüm..
sordum soruşturdum bulamadım belki burda bilen biri çıkar dedim yazdım.. senin gibi tipler zahmet edipte yazmasın diye baştan itele gitsin cevaplar vermeyin dedim ama hastasın ya algıda eksiklik çekmen normal..
Arkadasım,
Yoldan gecerken adres sordugun kimseye bilmiyorsa yada senin tahmin ettigin yoldan daha raht ulasabilecegin senin icin daha faydalı bir adres tarifi yapıyorsa bu sekilde cıkısırmısın ?
Gelmiş bir soru sormussun, konuda tecrubeli insanlar sana daha iyi onerilerde bulunuyor. Bunun neresi kotu ?
Duro dedigin lastik ile buz pistinde kayar gibi gidecegini dah aonceden tecrube etmiş insanlar ve sana hani bu iyi degildir istersen farklı bir marka onerisinde bulunuyor.
Bu oneride bulunmasa da gidip bir kaza yapsan bir taraflarını kırsan yada koparsan buraya gelip sormazmısın ulan bu lastigin bu kadar berbat bes para etmez oldugunu biliyordunuzda bana niye soylemediniz diye.
Ha paran ona yetiyordur, farklı bir şey alamıyorsundur o zaman nezaket kuralları icerisinde ADAM gibi kibar bir sekilde soylersin.
Karsındaki insanlara ALGIMA ZORLUGU teshisi koyacak kim oluyorsun ?
Yada kendini ne zannediyorsun ?
Edep ile gelirsen Edep ile muamele gorursun.....
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Reklamlar
-
-
-
Wallace adlı üyeden alıntı
izmirde Duro da satan metzeler de satan yerleri çok net biliyorum. hatta selamımızla indirim bile yaparlar, çayını kahveni içerken lastiklerini de değiştirirler. ama kusura bakma bu topicte bu üslup varken sana yardımcı olmak gelmiyor içimden.
sevgilerle
-
CERRAHI, kuyucadısı ve Wallace +1
METZELLER satan kardeşim ama iş yeri adresi bende kalsın
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev
KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
-
soktumbey nickinde güzelmiş
kardeşim izmir dediğin yerde zaten 3-5 motorcu var, git kahramanlara bulursun bulamazsanda sana nerde bulacağını söylerler
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
-
ben nerde satıldığını bilmiyorum ve duro lastikler çok kayıyor....
-
0216 545 04 86
Bu telefondan Mustafa Ozen İnal (Kendisi Duro ümraniye satış bayisidir) ile görüşüp izmir telefon numarasını alabilirsin.
-
komik insanlar sizlerle çok fazla muhattap olmak istemediğimden böyle bi mesaj yazdım ama n mümkün ki olmayınca olmuyor sizler birbirinize +1 +1 vererek yaşamaya devam edin.. ayrıca wallace ne senin indirim sağlamana ihtiyacım var nede çay kahve ikramlarına.. cerrahi sende haklısın kendince tabi.. arap kadri sanada tavsiyem derslerine ağırlık vermen konusunda ilk okulda öğrendiklerin tüm öğretim hayatında gelişerek devam ediyor..
satan yeri bulmam konusunda yardımcı olan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim..
-
rahatsız mısın arkadaşım?
önce soru sormasını, konuşmayı bir öğren
bu ne ukalalık, ne pişkinliktir böyle
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
Moderatör
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. |
|
Sebep: konu amacından sapmış ve polemikten öte gitmemiştir.Bu sebeple konu kilitlenmiştir. |
|
|
AYRICA KONUYU AÇAN ÜYENİN SİTE ÜYELERİNİ AŞAĞILIYICI TUTUM VE TAVRI,KULLANDIĞI NİCK NAME'İN FORUM KURALLARINA AYKIRI OLMASI SEBEBİYLE ÜYE FORUMDAN UZAKLAŞTIRILMIŞTIR.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler