Eveeet tam gaz devam. Su anda Palermo dayiz. Aksam gemiyle Napoliye gececegiz. 2gun once Igomenitsia dan Brindisiye gectik. Brindisi de kahvalti yapip direkt Regio Di Calabria ya surduk. Orada biraz dolastiktan sonra Villa S.Giovanniden gemiyle Messina(Nami diar Sicilya) ya gectik.Burada bir gece konakladiktan sonra sabah Taormina-Catania-Etna-Palermo yaptik.Taormina da tatli, Catania da at eti yedikten sonra Etna ya tirmandik. Manzara ve yollar super arkadaslar ve ayrica her Turk bir gun Catania da motosiklet kullanmali!!! inanilmaz bir motor trafigi var. Her sey motosikletciler icin yapilmis sanki ve herkes size yol veriyor,hatta sizi goren araclar kacacak yer ariyor!.. Etna dan sonra Palermoya giderken 150-160 km/s tin altina dustugumu hatirlamiyorum. Yollar Yunanistan kadar olmasa da surus zevki ust noktada. Yollardaki guvenlik bariyerleri size guven veriyor. Palermoda aksam La Paja da konakladik.Toplam 24 Euro verdik. Su ana kadar hersey yolunda.... Bu arada fotograf ekleyemedim,sunun yolunu soylerseniz yol fotolarini da ekleyecegim.Herkese selamlar Sicilya dan!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:32 PM ----------
Milano dan Nice e, oradan da Paris yapmayi planliyoruz.Yolumuz duserse ugrayabiliriz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:34 PM ----------
Arkadaslar dondugum zaman detayli bir yol analizi yapacam. Simdilik sadece ana hatlariyla anlatiyorum...Arrivederci!