Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Avrupa Turu

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YAMAHA MAJESTY 400
    Eveeet tam gaz devam. Su anda Palermo dayiz. Aksam gemiyle Napoliye gececegiz. 2gun once Igomenitsia dan Brindisiye gectik. Brindisi de kahvalti yapip direkt Regio Di Calabria ya surduk. Orada biraz dolastiktan sonra Villa S.Giovanniden gemiyle Messina(Nami diar Sicilya) ya gectik.Burada bir gece konakladiktan sonra sabah Taormina-Catania-Etna-Palermo yaptik.Taormina da tatli, Catania da at eti yedikten sonra Etna ya tirmandik. Manzara ve yollar super arkadaslar ve ayrica her Turk bir gun Catania da motosiklet kullanmali!!! inanilmaz bir motor trafigi var. Her sey motosikletciler icin yapilmis sanki ve herkes size yol veriyor,hatta sizi goren araclar kacacak yer ariyor!.. Etna dan sonra Palermoya giderken 150-160 km/s tin altina dustugumu hatirlamiyorum. Yollar Yunanistan kadar olmasa da surus zevki ust noktada. Yollardaki guvenlik bariyerleri size guven veriyor. Palermoda aksam La Paja da konakladik.Toplam 24 Euro verdik. Su ana kadar hersey yolunda.... Bu arada fotograf ekleyemedim,sunun yolunu soylerseniz yol fotolarini da ekleyecegim.Herkese selamlar Sicilya dan!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:32 PM ----------

Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Italya'dan Fransa'nin kuzeyine dogru geçmek niyetindeyseniz, benim buradan geçme ihtimaliniz var.
    Hatta ozellikle Paris rotaniz varsa, mutlaka benim buradan geçeceksiniz.
    Ugrayin bir kahvemizi için.
    Milano dan Nice e, oradan da Paris yapmayi planliyoruz.Yolumuz duserse ugrayabiliriz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:34 PM ----------

Arkadaslar dondugum zaman detayli bir yol analizi yapacam. Simdilik sadece ana hatlariyla anlatiyorum...Arrivederci!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Süper ya, ne kadar güzel
    İyi yolculuklar, dönüşte fotoğrafları bekliyoruz.

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı pnkflyd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Milano dan Nice e, oradan da Paris yapmayi planliyoruz.Yolumuz duserse ugrayabiliriz.[COLOR="Silver"]

okey.
    Gelmeye niyetlenirseniz, mesaj at.
    Nasil irtibat kurabilecegimizi ozelden gonderirim.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yolunuz açık olsun, kazasız belasız keyifli bir tatil geçirmeniz dileğiyle
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Motosikleti
    YAMAHA MAJESTY 400
    Arkadaslar yolculuk gayet güzel gidiyor.Su an almanya dayiz.Köln de.Italya ve Fransayi sorunsuz bir sekilde gectik. Bu sabah Prag a dogru yola cikiyoruz.Sonra da Viyana-Budapeste yapip donecegiz.Ama bir sorun var.Ben Budapesteden sonra Romanya-Bulgaristan uzerinden Turkiyeye gecmek istiyordum ama kimse bana Romanya yolunu tavsiye etmiyor.Ancak ben Shengen vizesi aldigim icin Sirbistana giremiyorum.Budapesteden sonra nasil bir guzergah izlemeliyim?Bilgisi olan varsa tavsiyelerini bekliyorum.Hepinize tekrar tesekkurler iyi dilekleriniz ve dualariniz icin.

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Arkadaslar yolculuk gayet güzel gidiyor.Su an almanya dayiz.Köln de.Italya ve Fransayi sorunsuz bir sekilde gectik. Bu sabah Prag a dogru yola cikiyoruz.Sonra da Viyana-Budapeste yapip donecegiz.Ama bir sorun var.Ben Budapesteden sonra Romanya-Bulgaristan uzerinden Turkiyeye gecmek istiyordum ama kimse bana Romanya yolunu tavsiye etmiyor.Ancak ben Shengen vizesi aldigim icin Sirbistana giremiyorum.Budapesteden sonra nasil bir guzergah izlemeliyim?Bilgisi olan varsa tavsiyelerini bekliyorum.Hepinize tekrar tesekkurler iyi dilekleriniz ve dualariniz icin.
    Bulgaristan sakat be hocam
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Catania da at eti yiyenin ibresi 150 den aşağı düşmez derlerdi eskiler
    demekki doğruymuş
    Hafif ekşimsidir tadı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:06 AM ----------

Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bulgaristan sakat be hocam
    Bükreş'e gidersen orada bir çok Çorlulu bulursun.Çorlu'lu dondurmacılar var Kasım Abi mesela.Ama yerini tarif etmek zor.Bulgaristan'da Varna üzerinden Karadeniz kıyısı ve Dereköy hattı sakin diyor gidenler.Zaten asıl görülmesi gereken yerler de orada Mamaia filan.Bulgaristan'da Türk Plakalı bir çok araba göreceksin zaten 22,59,39,16 gibi.
    Molalarda Türk Tırcıların bulunduğu İstasyonları tercih edin ve motorunuz sürekli göz önünde olsun.

Motosikleti
    Var
    Köln demisiniz? Dibime gelmissiniz.. Yeni görüyorum sayfayi... Gelmek isterseniz buyrun yanima.. Ben köln e 40 km.. Düsseldorf...Su an neredesiniz bilmiyorum ya...
    Tel:0049 163 92 77 327

Bir cayimi icersiniz

Motosikleti
    TÉNÉRÉ
    Macaristan'dan Hırvatistan'a geçebilirseniz Hırvatistan Türk vatandaşlarından vize istemiyor, aynı şekilde Bosna-Hersek de istemiyor oradan da oraya geçebilirsiniz ancak sonra Karadağ ve Kosova geliyor burada durumlar nasıl bilemiyorum. Karadağ ve Kosova'yı da halledebilirseniz sıradaki ülke Makedonya da vize istemiyor, oradan da Schengen vizenizle Yunanistan'a geçip sonrasında Türkiye'ye gelebilirsiniz, iyi yolculuklar ve iyi eğlenceler.

songiden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Pegaso 650
    Başka bir vize almadan, Macaristan'dan Bosna Hersek'e geçip ordan da Hırvatistan'a Dubrovnik'e geçip, oradan da feribotla İtalya'ya, Bari'ye geçip oradan da feribotla Yunanistan'a geçebilirsiniz. Pek ekonomik ve pratik bir yol değil, ancak güzel bir yol.

Bunun haricinde Karadağ'ı bir şekilde geçmeyi başarırsanız, yolunuza vize almadan devam edebilirsiniz.

Motosikleti
    YAMAHA MAJESTY 400
    Arkadaşlar kusura bakmayın uzun zamandır internete girmediğim için cevap yazamadım.İlginiz için teşekkürler ama vize problemini Budapeştedeki Sırp konsolosluğuna giderek hallettim.Toplam 44 Euro(2kişi) karşılığı 5 Günlük transit vize aldım,ne Romanya ya ne de başka bir ülkeye uğramadan Sırbistan ve Bulgaristan üzerinden 19 saatlik(hiç uyumadan!) bir yolculuktan sonra dün gece 2 civarında Türkiye ye geldik. Toplam 10.250 Km ve 7 ülke(+3 transit ülkesi).Sorunsuz ve kusursuz bir yolculuk oldu.Yeni bir topik açıp hem yolculuğun özetini hem de fotoğrafları ekleyecem.Herkese selamlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Arkadaşlar kusura bakmayın uzun zamandır internete girmediğim için cevap yazamadım.İlginiz için teşekkürler ama vize problemini Budapeştedeki Sırp konsolosluğuna giderek hallettim.Toplam 44 Euro(2kişi) karşılığı 5 Günlük transit vize aldım,ne Romanya ya ne de başka bir ülkeye uğramadan Sırbistan ve Bulgaristan üzerinden 19 saatlik(hiç uyumadan!) bir yolculuktan sonra dün gece 2 civarında Türkiye ye geldik. Toplam 10.250 Km ve 7 ülke(+3 transit ülkesi).Sorunsuz ve kusursuz bir yolculuk oldu.Yeni bir topik açıp hem yolculuğun özetini hem de fotoğrafları ekleyecem.Herkese selamlar.
    iyi de 19 saatlik yolculuk son derece tehlikeli olmuş.

Motosikleti
    kymco super 8
    vvvvvvvvvaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy be sıtede topıcde acılmıs haberımız yok dun bızdeydı bu ıkı gezgın ınsan bırı teyzem oburu enıstem olur kendılerı cok guzel gecmıs gezileri gercekten heveslendım bende yapıcam hosgeldınız tekrardan bız yapamadık ama hıc olmassa akrabam yaptı gurur duyuyo ınsan

Motosikleti
    Runner St 200
    Hoşgeldiniz Fotoları Bekliyoruz

darkeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ev maltepe İstanbul yaşadığı yer: Şimdilik Dünyanın her yeri
    Motosikleti
    Goldwing
    Bende sabırsızlıkla fotoları bekliyorum. Habersiz Okanıda kın kın kınıyorum
    Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"

Bende bekliyorum gezi konusunu hadi bakalım.

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Off be hocam naptınız öyle ...
    Vala tebrik ederim büyük cesaret
    Fotoları bekliyoruz...

emir27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ağzım sulandı

şaka bir yana çok güzel bir gezi olmuş.kazasız belasız dönmüşsünüz.10000 km yapmak kolay birşey değil.ALLAH her motorsiklet sürücüsüne nasip etsin böyle bir geziyi.

GTim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150-T1 & ..... Efsane
    Allah yardımcınız olsun kazasız belasız yolculuklar diliyorum şimdiden.
    (K)aza (A)nında (S)eni (K)orur

Lastiği Yak Ruhunu Değil...!

Hoş geldiniz

Merakla fotoğrafları bekliyoruz. Harikasınız

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler