Çanakkale'de 24 saatte 3 motosiklet kazası
Reklamlar
-
Serkan Candar'ın kullandığı 17 DL 260 plakalı motosiklet, İlyas A. idaresindeki 17 AL 700 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada motosikletten yere savrulan sürücü Candar yaralandı.
Başka bir kazada ise, Kamil Yıldız idaresindeki 17 EU 642 plakalı motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.
Kazada yaralanan sürücü Yıldız, Çanakkale Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.
Kepez beldesinde, Cüneyt Akdeniz'in kullandığı 17 DA 134 plakalı otomobil, Ali Gamsız idaresindeki 17 FA 985 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada yaralanan sürücüler Gamsız ve Akdeniz, Çanakkale Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. (27 Mayıs 2009 - AA)
Reklamlar
-
bu ne ya uuufffffff.geçmiş olsun hepsine ....allahtan can kaybı yada ağır yaralı yok ...bu nedir bu sıralar ya
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
pff:(can kaybı olmaması sevindirici..Arabayla çarpışan 15o cbf herhalde şahısında ayak kırılmış gibi
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
-
hepsine geçmiş olsun inşallah biran önce sağlıklarına kavuşurlar.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
[COLOR="Black"][B]Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.
M. Kemal Atatürk[/B][/COLOR]
-
Hepsine geçmiş olsun.. Hiçbirininde ölümcül kaza olmaması çok sevindirici..
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
-
-
geçmiş olsun herkese elbette can kaybı olmaması sevindirici. Allah hepimizi korusun
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler