Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İkna-i Ebeveyn

REKLAM ALANI
    siyahatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM HD 200 EVO
    On altı yaşımda Eminönü'ne o zaman sinek Honda tabir edilen motorlar geldi. Aşık oldum, babama almazsanız evden kaçarım dedim ve evden kaçtım motor alsınlar diye. 2 gün sonra geldim, almadılar.
    Şimdi elli yaşındayım, böyle bir sorunum yok.
    Ama 74 yaşındaki annem motorumu satsam inan ki çok sevinir.
    Yollar size, sizler Allah'a emanet.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ceyhun__22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Alıntı alper_satriani adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir tane istatistik raporu vardı ben bu sitede rastlamıştım

trafik kazaları raporlarına ilişkin...

arabaların yaptığı kaza oranı motosikletlerden fazla
    arabaların yaptığı kazalardaki ÖLÜM oranı da motosikletlerden fazla

istatistiki bilgilere göre motosiklet uçaktan sonra en güvenli araç yok canım o kadar da değil
    istatistikten haberim yokken de kendi kendime ben de fecii bi motor kazasının hele korunuyorsan fecii bi araba kazasından iyi olduğunu düşünmüşümdür hep. Ama gel de anneye babaya anlat.Şeytan arabası diyo başka şey demiyo

Motosikleti
    hergün ayrı bi motor
    İkna-i ebeveyn yani ((abiler ablalar ben annemi babamı nasıl kandırıp motor alabilirim)) sen bu konu ile anneyi babayı dize getirirsin bee baba bak anne bak sitesine bi konu açtım abiler ablalar herkes alsın diyo (iyi yönde veya kötü yönde) gerisi size kalmış ehliyet almasamda olur diğer herşeyi (kask, dizlik, eldiven, mont vb.) hepsini de alırım ((Bide Ama bu konu Komik Bi Hal Alacak Gibi))

Şahsen ben olsam şu cevabı verirdim;
    oğlum sen al herşeyini (kask, dizlik, eldiven, mont vb.) as duvara bak bak dur bide sana motorsiklet maketi (büyüklerinden hee) oldu bitti işte

Ama şu gerçekki Allah büyük Serhat kardeşim elbet sende bi motorsiklet sahibi olacan inşallah diyom.. ama sabır çok önemli..

Diğer Abi, Abla, Kardeşlerimiz ne der bilmiyom benim yorumum bu Saygılar..
    [B]:bounce: [COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyene[/COLOR] :bounce: [/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    bu kiş ben motor almak icin bisikletimi iki tane muhabbet kuşumu sattim bide param vardi ustune koydum mobiylettes aldim gitti geri verdiler gittim ayri mobilet aldim 50 ytlde masraf yaptim ama binemeden babam gene geri verdirtti

neyseki haziranin ortalarinda ybr 125 aliyor babam

EmoTHEp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '10 Monster 696
    Alıntı motopisklet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu kiş ben motor almak icin bisikletimi iki tane muhabbet kuşumu sattim bide param vardi ustune koydum mobiylettes aldim gitti geri verdiler gittim ayri mobilet aldim 50 ytlde masraf yaptim ama binemeden babam gene geri verdirtti

neyseki haziranin ortalarinda ybr 125 aliyor babam
    kardeşim azmin karşısında hayran kaldım ama helal olsun vallahi

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    3 yıldır bu forumda üyeyim, bu 300'üncü aileme nasıl motor aldıracağım konusu belkide Ama başlık güzel olmuş itiraf etmek gerekirse. 500-600 ne kadar biriktirebiliyorsan biriktir al iki tekerleği olan birşey, getir kapının önüne, zamanla alışırlar, zırt pırt arıza yapıp masraf çıkarmaya başladığında, eve yağ pas geldiğinde haline acır, yenisini alırlar.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

CengizhanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 '09 ve Orijinal Honda Kinetic '00
    gençliği motosiklet üzerinde geçmiş olan peder bey bile "DİKKAT" ikazını her gün yapıyor.her kazayı burnuma sokuyor.ama ders almayı bilene tabi ki.şakaya gelmez.dersimi alırım , motoruma binerim
    Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)

Motosikleti
    hergün ayrı bi motor
    Alıntı CengizhanD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gençliği motosiklet üzerinde geçmiş olan peder bey bile "DİKKAT" ikazını her gün yapıyor.her kazayı burnuma sokuyor.ama ders almayı bilene tabi ki.şakaya gelmez.dersimi alırım , motoruma binerim
    [B]:bounce: [COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyene[/COLOR] :bounce: [/B]

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    bu konuları okumaktan geröekten sıkıldım..
    hep aynı konular nasıl ikna edebilirim...
    biraz araştırmacı olsan yeni bi topic açmana gerek kalmaz..
    herkes binbir türlü taktik uygulamıştır..
    sende bunlardan birini yapıcaksın..
    ehliyetinde yok büyük ihtimal..
    önce a2..
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

esp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er-5
    Önce öss'yi kazan İstanbul'da oku alacağız dediler, kazandık almadılar. Biraz daha sabır kış geçsin alacağız dediler, almadılar. Ehliyetin gelsin alacağız dediler, almadılar. Sonunda sinirlendim hem tecrübe edinmek hem para biriktirmek amacıyla pizzacı motorcusu oldum 4 ay boyunca (iyi para var bu işte) kapı kapı pizza dağıttım, sabahları da okula gitmeye çalıştım sonunda biraz para biriktirdim. Evde hep surat yapıyodum bide bu çok önemli Anneler genelde buna dayanamaz hep mutsuz geziyodum sonunda geri kalan paramı tamamlayıp motorumu aldılar hiç kolay bir süreç değil yani haberin olsun
    ''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    büyüklerini veya tecrübeli olanları dinlmelisin. ehliyet, ekipman ve motor sırasına göre gitmelisin. madem sordun uygula ya da hiç sorma bence. ben motosiklşetle büyüdüm, çocuğum bana ehliyet almadan motor istediğini söylese ben bile almazdı. yaşın hakkında sorulan soru cevapsız kalmış :?
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

mertyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Dink-R 150
    Ben motor almam dediklerinde hiçbirisyle konuşmadım.Düşünün harçlık bile istemiyordum.Hiçbir yemiyordum,İçmiyordum.Yani ya alırsınız yada beni kaybedersiniz demek istedim.Gene almadı vicdansızlar,babannem halime dayanamadı duruma el attı saolsun kendisi aldı canım babannem.İlk motorum Mondial 125 RT idi.Bu 2.motorum Regalide onlar almadı KYK paralarımı biriktirdim 6 ay bide ailemin bana çıkarttığı 1 milyar limitli kredi kartım vardı.Birde öğrenci kredi kartım vardı.Birleştirdim kendim aldım.Parayıda ödemiyorum kartlarda benim üstüme değil zaten gene hesabı kilitledim zorla onlara.Ne vicdansızlar ya.

Motosikleti
    Okul bi bitsin bakalım :)
    ben anneme dedim ki anne ben 2011 de ehliyetimi alacam motorun 1milyarını ben kendim peşin verecem (çalışıyorum çünkü) geri kalanını taksitle verecem veremessem sende yardımcı ol dedim tamam oğlum dikkat et dedi çünkü daha öncelerden motor kullandığımı biliyor ve bence sen sen ol motor kullandığını falan saklama daha önceden kullandıysan anne baba ben motor kullanabiliyorum kullandım çokda güzel bişey ayarını çektiğin zaman zaten anne yüreği hemen kabul etti :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:00 PM ----------

Alıntı siyahatmaca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    On altı yaşımda Eminönü'ne o zaman sinek Honda tabir edilen motorlar geldi. Aşık oldum, babama almazsanız evden kaçarım dedim ve evden kaçtım motor alsınlar diye. 2 gün sonra geldim, almadılar.
    Şimdi elli yaşındayım, böyle bir sorunum yok.
    Ama 74 yaşındaki annem motorumu satsam inan ki çok sevinir.
    yorum yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    yamaha yzf r1
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3 yıldır bu forumda üyeyim, bu 300'üncü aileme nasıl motor aldıracağım konusu belkide Ama başlık güzel olmuş itiraf etmek gerekirse. 500-600 ne kadar biriktirebiliyorsan biriktir al iki tekerleği olan birşey, getir kapının önüne, zamanla alışırlar, zırt pırt arıza yapıp masraf çıkarmaya başladığında, eve yağ pas geldiğinde haline acır, yenisini alırlar.

Motosikleti
    tiger800
    bende cok zorluk cektim halada cekiyorum motoru almama az bı zaman kalmasina ramen

babam bundan 4-5ay oncesine kadar karsıydı taki arkadasinin motoruna binene kadar
    sonra kendisi dedi yıllardır bosuna araba surmusum diye

1.guzel bi dille akıllı surecegine inandir
    2.si ise araba kazalarındada binlerce kisinin oldugunu isin şöförün kendinde bittiğini sadece motorda biraz daha fazla dikkatli olman gerektigini felan soyle
    ve yavastan ekipmanlarını almaya basla kararlı olduguna inansinlar
    kandirmak amacıyla en ucuzlarından bi kask al mesela kandırınca kalıtelı bi tane aldırırsın:D
    zaten motor surerken ekipmanlarının kalıtelı olmasını ve onların seni korudugunu anlarınca onlar sana en iyilerini alırlar

benden bu kadar

Motosikleti
    06" Honda Cbr 125 R(Satıldı) / BekleniyoRR :)
    bak ben şöyle başladım.

İlk ehliyeti aldım

Daha sonra promosynanda kaliteli bi kask aldım

Yurtdışında zaten motorum vra ancak burda ailem karşıydı 1 sene gecti yumuşadılar bugun pederi Honda bayiine götürdüm alacagım motordan kalmamış oda kabullendi artık sende böyle yap motoru kafandan cıkarmassan kabullenrler ancak ehlyet ve koruma her zaman önemli önceligi onlara ver
    [B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler