ya arkadaş altında cbr 600f i olan üst kesim çin malı motoru olan alt kesim mi oluyor unutma hangi motor UĞUR un verdiği güvenceyi veriyor ayrıca sana göre HAYABUSA sı olanlar için sen bir hiçsin
ya arkadaş altında cbr 600f i olan üst kesim çin malı motoru olan alt kesim mi oluyor unutma hangi motor UĞUR un verdiği güvenceyi veriyor ayrıca sana göre HAYABUSA sı olanlar için sen bir hiçsin
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
delimavi, Çin 12 Ekim 2005 tarihinde 2. kez uzaya insanlı yolculuğunu gerçekleştirdi. Çin, Rusya ve ABD dışında uzaya insanlı uçuş gerçekleştirmiş başka bir ülke yok. Bilmeden konuşmayalım, araştıralım ondan sonra atıp tutalım.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
bırakın bunları arkadaşlar elin çinlisi gitmiş aya benim insanım hala yaya bakalım biz gezmemize bizim grupta racing te var 50 lik skoter de hepsi aynı zamanda aynı yere varıyor amaç beraberlik motor araç eğlenmek amaç biz lideri 50 lik skoter yapıyoruz kimse geçemiyor çinliler olmasa çok eksiğimiz olurdu ve zamanla inanıyorumki herkez tecrübe ve para kazandıkça motorlar değiştirilecek herkez tarzını belirleyecek ALT TABAKA tabir edilen motorcular ÜST TABAKANIN kullanmadığı motorları alacak mutlu mesut gezilere çıkacak AMA BİRLİK VE BERABERLİK asla bozulmayacak
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
delimavi çin mallarını kötülemek için yanlış yerdesin önce bi üyelerin profillerinden motosiklet yazan bölümleri oku istiyorsan bu forumda çin malı motor kullanan bir sürü insan var
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
delimavi, aynen katılıyorum abi çin malı almaktansa 3 ay daha beklicem ce cbr 125r alıcam hedefim 600 lük tü ama motosiklet.netin başka bir faydasını daha gördüm bir abimiz kullana bileceğimiz motorlar hakkında bilgi vermişti 600lük makina alıcaktım ama açıkçası kullanma gücümün biraz düşüceğine inandım
oyüzden 125likte olsa honda olsun istedim ama seneye falan satarsan senin 600 lüğe talib olurum
valla cbr125 ucuz ama ben baktım baktım, cılız duran bir racing alacağıma cruiser alırım dedim. kaliteli motor alacağım diye 40 yaşıma kadar para biriktirip o motora binip motorcu ruhunu öğrenemem. ama ucuz motorlarla motorculuğu öğrendikten sonra 40 yaşında 1000cc de olsa vın gelir artık. motorcu ruhunu erken kapmak lazım, motor sonradan gelse de olur.
ODUNCU,
+1000 Evet Çinden kalınından Enduro bekliyoruz.
Sadobey
watercolours, haklısın şuan benim nakit sorunum yok 3 ay beklememin sebebi ocakta ehliyet alıcam motorada o zaman binicem yoksa şuan gider 1000lik aletede para çıkarırım halsın cılız bişey ama 4. viteste 120 ibre gördüm ve o cılızı almamın sebebi 3 yaşında motorun altında aklmışım ve suni tenefüs hayatımı kurtarmış babamlar motora karşı ondan öyle bir cılız alet alıyorum seneyede 600lük alıcam kısmetse
tamamda çinde 650 lik makina üretilmiyorki 250 nin üzerini üretmek yasak aaah ah anlamadan dinlemeden araştırmadan laf olsun lafdelimavi adlı üyeden alıntı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Merhaba ben özellikle şuna değinmek istiyorum çin mallarının ucuzluğu açısından
ben çok uluslu bir şirkette çalışıyorum dünya çapında 81 fabrikası var şirketin çinde 4 adet fabrika var türkiyede işçilik ucuzluğunu düşünün ve bir mal türkiyede 1000 YTL ye mal oluryorsa çinde bu rakam 250 YTL ye iniyor işçilik çok ucuz insanlar çok ucuz fiyatlara çalıştırılıyor malzemeler kalitesiz olabilir ama işçiliğinde ucuz olduğunu göz önünde bulundurun fiyatlar o yüzden oldukça aşağıda..
Dvorak << O Bir Idol !
Arkadaşlar,
Bu forumdaki kaçıncı "Çin Malı" iyidir, kötüdür veya bütçe tartışması bu, farkındamısınız ?
delimavi bir taş attı, yine bi sürü insan çıkartmaya çalışıyor. Parmak uçlarınıza yazık !
japonlar suşi ye gitmiş arkadaşım uzya diil
dünyanın her yerineki kural şudur: ne kadar para, o kadar iyi işçilik. tabii türkiye'de bu kurala da pek uyulmuyor ama olsun, genelde öyledir. ucuz işçiliği pahalıya kazıklayabilirsiniz ama pahalı işçiliği ucuza satamazsınız. burada herkes aldığı motordan ne beklemesi gerektiğini biliyor arkadaşlar. sanki 1000cc honda kalitesi bekliyormuşuz gibi cahil muamelesi yapmayınız.
adam araba yapıyor fiyatı 1200 euro yani şu anda 200 milyar tl civarında araba içeri su almış 200 milyar veriyorsun ve araban su basıyor paranla rezil oluyorsun çinli 3 milyara maddi açıdan kısıtlı insanlara daha önce alabilecegini hayal bile edemeyecegin bir makinaya binme fırsatı veriyor tabiki problem çıkaracak motor oldugu yerde inflak etse bile 200 milyarlık arabanın içeri yamur suyunu doldurmasından daha kötü olamaz
murat_by
tabi bütün çin malı kullananlar birgün daha iyi bir makine ister .mesela ben istiyorum.şu an ast1 im var 4000 km de sorunsuz .niye değiştirmek istiyorum artık bana yetmiyor.niye aldım 1 param ona yetti 2 parçası ucuz .yani iki kere kaza yaptım daha doğrusu bana çarptılar maliyeti 250 ytl yi geçmedi .yinede gönlümde burgman400 yatar.
Bir Çin'liden daha iyisi başka bir Çin'lidir benim için Ne kadar bacak o kadar yorgan
Sadobey
Yine Çin Malı yine akıntıya kürek... Parayı veren düdüğü çalar, olmayan ıslık çalar... Ben ortadirek emekli gazeteci 44 yaşında 680 YTL emekli aylığı olan biriyim. Çalışmayı düşünmüyorum ama A2 ehliyetimi yeni aldım ve motor alacağım... Hadi bakalım hangisini alsam... Hayabusa mı? Shadow mu? Goldwing mi? K.çınızla güldüğünüzü biliyorum, bu yüzden iyi ki çinliler var diyorum. Sayelerinde 45 yaşında motor sahibi olabileceğim. Kim ne derse desin... Herkese sevgiler...
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
kardeşim herkez haklı paraya göre yorgan.
merhaba arkadaşlar
Çinlilerin yaptığı en iyi iş bize ucuz motorları üreterek motoru sevdirdiler, bende bir keeway s.ligt kullanıcısı olarak motordan son derece memnunum ben bu motora verdiğim paraya ancak 90 model bir virago alabilirdim 2005 model bir motorum var
Motor işinide sevdim gittim birde Srad 750 aldım
Sitemizde küçük-büyük motor alt-üst gelir ayrımı zaten yok önemli olan motorlardan hoşlanmak ve burada birşeyler paylaşabilmek
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)