Benzin bitti yolda kaldım.
-
Reklamlar
-
benim motorda ok yukarıyı gösterirken yedek depo açık oluyor,bende çok yolda kalmıştım onu kestiremediğim için... motoru nereye bırakıpta gittin kilit falan vardı demi ?
If you want peace, prepare for war
-
hadi geçmiş olsun ...akıllanırsın ..depon herzaman dolu olsun yedeğe ne gerek var...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
Kendi kullandığım motorumda musluğun uzadığı yer ok yönü aşağı konum da yedek depo devre dışı yukarı aldığım da aktif oluyor ve 1lt..
Bi de her güne başlarken bak gözünle zor görebildiğin bir derinlikteyse sınır bi 5 tl lik at derim...
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
Acelemiz vardı, malesef ktlerde benzin göstergesi yok, nasıl böyle bir eksiklik olur hayret. Çinli işte. Hocam bende bir tek direksiyon kilidi var Allah'a emanet bıraktım kenara, Allah korusun bişey olmaz umarım heybeleride henüz bağlamış değilim. Aslında üşengeç değilim ama, zorlu bir sınav maratonunu atlattım. Artık biraz daha bakarım inş.
Birde kilitlerin pek işe yarayacağını düşünmüyorum. Çok sağlam bişey lazım ama önemlisi yerde kaldıramamaları lazım sonuçta 120 kilo alet 2 kişi kaldırır arat kamyonetin arkasına...
-
Geçmiş olsun senin zaten musluğun yedek depoya çekiliymiş .
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
:D hala da öyle galiba, onu öğrendiğim iyi oldu.
Yalnız bende artist artist diyorum ki sorun değil hocam, şimdi yedek depoyu açıyorum diyorum. Açtım sözde marşa basıyorum adam kıskıs gülüyor ahaha
-
bir çok motorcunun başına gelir sen canını sıkma... ama işini sanş a bırakma saglamcı ol benzinini her zaman al..........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Sovereign_Kh adlı üyeden alıntı
:D hala da öyle galiba, onu öğrendiğim iyi oldu.
Yalnız bende artist artist diyorum ki sorun değil hocam, şimdi yedek depoyu açıyorum diyorum. Açtım sözde marşa basıyorum adam kıskıs gülüyor ahaha
-
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
valla mobylette sor soleyeyim hatta sormadan soliyim önde kapalı. ortada (aşağıya bakrkene) normal. arkaya doğruykene yedek .
-
hazır böyle bir topik açılmışken bir soru sormak istiyorum.benzin göstergesi olmayan motosikletlere gösterge taktırma gibi bir şansımız varmı acaba?
Güneşe doğru sürüyorum 149 milyon 596 km sonra ordayım:bounce:
-
geçen gün bende son finalime giderken aşağı yukarı aynı tereddütü yaşadım. motor bi arıza çıkarırsa,finale giremezsem,ders kalırsa,mezun olamassam diye senaryolar yazmama neden oldu.Allahtan bişey çıkarmadı :d
-
Geçmiş olsun. Ne olursa olsun deponuz her zaman dolu olsun. Benzin aldığınızda yedek depoyu unutmayın.
Bu arada o kilitlere güvenmeyin kesinlikle...
-
Aman kardeşler benzinin az kalması dik yokuş yukarı ve aşağı yol alırken bir an bile kesikliğe yol açarsa bize Allah muhafaza sıkıntı yapabilir.....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
-
-
Suç sende değil.Bende bir keresinde yolda kalmıştım cbf150 ile.Her zaman benzini bitirip yedeğe aldıktan sonra gider benzin alırdım.Fakat bigün yedekte olmadığı halde yedeği de içip bitirmiş.Muslukta arıza olmuş olabilir.Sonra sattığım için uğraşmadım.Ancak ondan sonra yedeğe hiç güvenmeden benzin azaldıkça depoyu doldurdum.
Bu arada bir ipucu vereyim.Eğer böyle benzini bitirip yolda kalırsan depo kapağını açıp boşluk kalmıyacak şekilde üflersen biraz daha yol gidebilirsin.Tabi enjeksiyonlu motorlarda bu önerilmiyo.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:50 PM ----------
redlıne adlı üyeden alıntı
hazır böyle bir topik açılmışken bir soru sormak istiyorum.benzin göstergesi olmayan motosikletlere gösterge taktırma gibi bir şansımız varmı acaba?
Gösterge yoksa açıyosun deponun kapağını.Sonra bir iki çalkalıyosun.Sese göre kalan benzini hesaplıyosun.Eskiden Mobylette Super51'le biz öyle yapardık.
-
Geçmiş olsun kardeşim. İşini şansa bırakma 12 senedir mopedde dahil motosiklet kullanıyorum daha hiç benzinsiz yolda kalmadım.
Ama içini rahatlatacak bir şey yazayım; bacanağımın bir arkadaşında 1300 cc Honda Pan Europan var ve onunda birgün benzini biterek yolda kalmışlığı vardır.
-
-
ben temde sol şeritten giderken piaggioyla çat diye durdu motor allahtan araba gelmiyodu arkadan direk sağa çektim boşta gide gide birde baktım benzin bitmiş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler