geçmiş olsun. bugün benim başıma da geldi ama neyseki yedek depom doluydu.
geçmiş olsun. bugün benim başıma da geldi ama neyseki yedek depom doluydu.
Geçmiş oLsun..
[COLOR="Black"][B]Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.
M. Kemal Atatürk[/B][/COLOR]
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
geçmiş olsun =) geçenmelrde bende kaldım yolda arkadaşım benzinliğe kadar itti sağ olsun sonra benzini aldık pompacıyla alay etmek için tekrardan iterek devam ettik herkez koptu :D
Sınavdan geçmişim arkadaşlar, en zor sınavdı, cb ile geçmişim, kuvvetle muhtemel okul bitti...
gecmıs olsun kardes..... walla bıtcek gıbı oldumu alıyorum hemen garantı olsun ısımız
bu yedek depo nerden açılıyo acaba, 150 zat varda bende, böyle bişeyden haberim yok
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
yedek medek gğvenmem abi fulllicen kafan arımıcak
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)