merhaba arkadaşlar ben size bir şey danışmak istiyorum ben mersinde scooter kiralama işine girmeyi düşünüyorum sizce motorlar elimdemi kalır yoksa böle bir işe ihtiyaç varmı görüşlerinizi tecrübelerinizi bekliyorum teşekkürler.
merhaba arkadaşlar ben size bir şey danışmak istiyorum ben mersinde scooter kiralama işine girmeyi düşünüyorum sizce motorlar elimdemi kalır yoksa böle bir işe ihtiyaç varmı görüşlerinizi tecrübelerinizi bekliyorum teşekkürler.
işini sağlam yapman lazım. eline çok bişi kalmayabilir. aynı yatırımı bir internet cafe için de yapabilirsin bence..
mersinde (merkez) bi kaç yer var bildiğim.
aman aman iş yaptıkları da yok.
500liraya scooter var zaten.
kaça kiralıcaksın ki
Orgazma Dudak Büktürür
o bildigin birkac yer acaba gunlugunu kac paraya kiraliyorlar. Yazin iki haftada bir gelecem mersine motor yada scooter kiralamak istiyorum uygun fiyata olursa tabi
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Sahin gunluk 40 lira. 60 liraya albea var. Ayrica 2 yillik ehliyet istiyorlsr, senin de dedigin gibi pek is yapmazlar bu sartlar olunca
50 ytl e ne kiraliyor ki bunlar?
Tesekkurler
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
ehliyet yaşı davasını koymazsan iş olur gibime geliyo da bu sefer deinsanlar telef olacak ..
sen gel benim gs yi verim sana günlük 70 liraya.mal burda
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Bence iş yapmayabilir.Rizikolu bir iş
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
oto - moto kiralama basit işler değil , bence birazcık araştır , başına iş açarsın ...
İşini çok çok sağlama alman gerek.
Burda bir kişi kiralıyordu motor sonra bir gün birine kiraldı motor geri gelmdi uğraş faln filan motor kuşadasında çıktı taa 250 km uzakta.Abi gittti peşinden motoru almak için alanlar mafya filan çıktı göz dağı verdiler baya uğraştı sonra motoru alamadan geri döndü.Kiralama işinide bıraktı.
Bu risklerde var riskleri göze alıyorsan günlüğüde 20-30 lira dersen işin yapar.Birde çok iyi motordan anlaman lazım kendi tamirini yaparsan baya ucuza halledersin teknik sorunları.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
ooooo kimbilir ne işkence yaparlar o motorlara deymez birader bulaşma derim ben
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)