[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
http://www.plajyoluotokiralama.com/r...klet-kiralama/
burda motosiklet kiralamaya da başladık diyor
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi olacağım ama bu hafta sonu mersinde olacağım aceba mersinde racing motor kiralayan yer var mıdır?600/1000 cc aralığında
arkadaşlar mersindeyimde bana kiralık scooter lazım bi günlügüne kiralık nerden bulabilirim bi yardımcı olurmusunuz ?
Ben herturlu kiralama isine karsiyim arkadas iki taraftan biri genelde hep magdur olur en cokta kiralayan vatandasa patlar ihale mersinde konum olarak nasil bilmem ama antalyada goynukte otellerin orda rent a carlar vardi yukinin eektrikli 3 tekerlekli 2 kisilik motorlarini saatini 30 dan turistlere yerlilerede 20 liradan kiraliyordu tatil boyunca muhabbeti ilerlettim markete gidio gelmek icin aldigim bile oldu bazen para bile almiyordu 5 tl falan atiyordum gene o adam guzel para kaldiriyordu cunku insanlar kemer e gitmek icin kiraliyor ortalama hiz 25 ile anca gidis gelis derken birda orda harcayacaklari zamanida baz alirlarsa 4 saat 6 saat kiraliyorlardi iyide para kazaniyordu oyle bir yerde para getirir
Bende mersindeyim nerde açtıysan söyle bir günlük kiralıcam ve tekerleri kabak edene kadar kaydırıcam.
Şaka bir yana mersindeki aphaçileri biliyorsun kiraya verdinmi motorun anasını ağlatırlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)