motorumu satıp KLE500 almak istiyorum, kararsızım
Reklamlar
-
slm arkadaşlar tvs apachemi severek aldım ama şu son 4 gündür araştırıyorum KLE500 ü burda bi tane buldum 2003 model ama biraz yıpranmıştı karbiratörü pislenmiş yatıyomuş sahibinden com danda araştırıyorum.dün bu aygırı kullanma fırsatım oldu bi abimde gördüm rica ettim verdi denedim çok dehşet gidiyo ya benim boyum uzun artık büyük motorlar kullanmak istiyorum 2008 modelden 2003e düşünce pişman olurmuyum bu motorlar sizce nasıl?
Reklamlar
-
Sert motordur. Süspansiyonunu beğenmedim.Sadece boy önemli değil. Kilo da lazım. Bunlar yere düştümü kaldırmak da mesele. Al bir F650 GS, bana dua et.
-
a vagrant adlı üyeden alıntı
Sert motordur. Süspansiyonunu beğenmedim.Sadece boy önemli değil. Kilo da lazım. Bunlar yere düştümü kaldırmak da mesele. Al bir F650 GS, bana dua et.
4bin TL'lik motoru soran bir insana min. 10bin eden bir alet önermek pek mantıklı değil.
KLE 500 güzel makinedir fakat yıpranmış bir motor almanı tavsiye hiç etmem. Alışmak kısa bir zaman alır, zaptedilemeyecek bir alet değil.
-
purgatory adlı üyeden alıntı
4bin TL'lik motoru soran bir insana min. 10bin eden bir alet önermek pek mantıklı değil.
KLE 500 güzel makinedir fakat yıpranmış bir motor almanı tavsiye hiç etmem. Alışmak kısa bir zaman alır, zaptedilemeyecek bir alet değil.
4000 TL?
-
http://www.sahibinden.com/fiyati_dus...XQQdisplayitem
ilandaki motor bende düşünürsen birşeyler yaparım sağ tarafında ufak çizik var başka bişeyi yok tüm bakımları yapılmış her türlü kefili benim. 1 yıldır yatıyo ondan öncede bir doktoundu sadece hafta sonları binildi.
-
2005'den sonrası yeni kasa,çok tatlı aletler.
Şehir içinde biraz hantal kalabilir.
-
f650 ye vericek param yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:53 PM ----------
kont88 adlı üyeden alıntı
http://www.sahibinden.com/fiyati_dus...XQQdisplayitem
ilandaki motor bende düşünürsen birşeyler yaparım sağ tarafında ufak çizik var başka bişeyi yok tüm bakımları yapılmış her türlü kefili benim. 1 yıldır yatıyo ondan öncede bir doktoundu sadece hafta sonları binildi.
ben biraz daha makul motor bakıyorum seninki çok güzelmiş ama bu krizde o kdr bütcem yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:54 PM ----------
Enduromania adlı üyeden alıntı
2005'den sonrası yeni kasa,çok tatlı aletler.
Şehir içinde biraz hantal kalabilir.
ya dün kullandımya yok böle bişi ben çok begendim biraz eli aya düzgün bulsam keşke
-
Bir Pegaso'da dusunebilirsin... Fiyatlari gayet makul, alacagin 2002-2004 modellerinin uzerinde ki motorda 650GS ile bire bir aynisidir.
-
-
biraz abarttım
sonuç olarak 650gs ile arasındaki fiyat farkına dikkat çekmekti amacım. 4000'e kle500 bulabilirsin bu arada biraz eski model de olsa.
eğer f650 ayarı bir şey düşünürsen suzuki freewind derim
Suzuki BMW ayarı mı
-
Suzuki BMW ayarı mı
f650 gs'de ek olarak elcik ısıtma ve abs var.
fakat f650 ile freewind'in motorları aynı. rotax motor. hatta bir yerde "freewind sadece f650'den daha ucuz bir tercih değil aynı zamanda daha iyi bir motordur" denildiğini duymuştum.
-
bende çok yaktığını duymuştum..ve uzun yolda pozisyon gereği fazla rüzgar alıyormuş ..
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
-
f650 gs'de ek olarak elcik ısıtma ve abs var.
fakat f650 ile freewind'in motorları aynı. rotax motor. hatta bir yerde "freewind sadece f650'den daha ucuz bir tercih değil aynı zamanda daha iyi bir motordur" denildiğini duymuştum.
hadi öyle olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler