Gerçekten ne oluyor bizlere? Son zamanlarda çok kaza haberi çıkıyo. Aman dikkat edelim arkadaşlar. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Gerçekten ne oluyor bizlere? Son zamanlarda çok kaza haberi çıkıyo. Aman dikkat edelim arkadaşlar. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
kım olmus bılmıyorum kusuruma bakmayın uzun zaman dır gırmedım sıteye gırdımede pısman oldum olum haberı ve yaralı haberı aldım sabah sabah cok uzuldum allah rahmet eylesın gerıde kalanlara ıse allah sabır versın...........
::cekic::adamın kafasını böle ezerim::156:: dagılırsın
babaya Allahtan rahmet dilerim
oğlu inş iyileşir annesi birde evladı için yanmaz
Allah ım acil şifalar versin
arkadaşlar ben ümraniyede ikamet etmekteyim
geçende arabaylan çarşıya doğru gidiyodum sol şeritten sakince, önümde de baya bi araba var neyse, arkadaşlar inanırmısınız yanımdan bir motor geçti ama nasıl geçmek o öle bir tırstım hani insan birden panikler ya işte aynen öle, ve istemeden refleks sonucu arabayı sola kırdım . az kalsın kaldırıma çıkıyodum .bide motorcu o trafiğin içinde makas çeke çeke gidiyor. plakasını alamadım ahh bii alsam buraya başlık açacaktım. bizde de baya bi hata var .hem dikkat olarak hem tedbir olarak.
allah rahmet eylesin:(
at avrat silah
motor sefgili telefon :bounce:
allah rahmet eylesin... mekanı cennet olsun...................................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Kask takmamanın sonuçlarını acı bir görüntü de olsa herkes görmüştür.
millet durmayalım. Dikkat edelim kendimize durdukça sıra bize geliyo gibime geliyo..
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm / k. Yakınlarına sabırlar dilerim.
Bu konuda her zaman çok hassas davranırım. Arkadaşlar ne olursa olsun motor kullanırken algılarımız her zaman açık olmak zorunda. 4 teker araç sürücülerinden daha çok dikkatli olmak zorundayız, bizde kaporta bizim ne ile koruduğumuza bağlı bedenimiz maalesef.
Bedenimize ne kadar değer veriyorsak korumalarımzın o değerde olması gerektiğini düşünüyorum. Ben de biliyorum bazen maalesef korumaların bile yetersiz kaldığı ölümlü kazalarımızda yitirdiğimiz arkadaşlarımız oluyor.
Kazasız -belasız sürüşler dilerim hepimize.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)