motor almak ne zormuş yau:S
Reklamlar
-
yaw arkadaşlar.en son size patlıcam.dayanamıyorum artık.
yaklaşık 2 ay evvel cebimde sağlam para vardı.
4silindir alacaktım.tarzım ss.
abilerimin çoğu erken arada bi makina daha kullan dediler.
bende tamam dedim.
sonra vaz geçtim değiştirmekten.
sonra geçen perşembe çook uygun bi 2004 gs 500 düştü.
dedim ben bunu alırım.ama param geçen zamanlardaki kadar fazla değildi.ama yetrli miktar çıkardım.
adam arıyor vazgeçtim ben diyor.
ama kanıma girdi ben yeni bi alet alacam yetmiyor artık kafayı yiyiorum.
er-5 buluyorum ya fahiş bi fiyat,ya 2004 model alet 5binde.
kii içime de sineceğini zannetmiyorum.tarzım belli.racing dışı sarmıyor.ama yinede beni bi süre oyalar diye düşündüm.
hyo lara bakmaya başladım.
ben böyle fiyatı oynak bi alet görmedim yahu!!!
biri 5bin biri 7bin istiyor.
şimdi kafamda 2 alet var.2 side siteden isim vermicem.umarım olur.bende rahatlarım..
UYKU YOK BİR HAFTADIR YA!!!!Bİ YARDIM EDİN BANA YAU
Orgazma Dudak Büktürür
Reklamlar
-
-
-
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 PM ----------
ExTReMa adlı üyeden alıntı
Bak benden sana tavsiye 4 silindir açılmamış bi makina al
Modeli falan salla
hocamm yok yok yok.
inan yokk
Orgazma Dudak Büktürür
-
huceyn adlı üyeden alıntı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 PM ----------
hocamm yok yok yok.
inan yokk
yollıyım bikaç ilan
Ne kadar para var ondan haber ver sen
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
ExTReMa adlı üyeden alıntı
yollıyım bikaç ilan
Ne kadar para var ondan haber ver sen
7bin çıkar sanırm
Orgazma Dudak Büktürür
-
huceyn adlı üyeden alıntı
7bin çıkar sanırm
yaz bana bulamıyorum seni yollıyım bikaç link
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
arkadaşlar merhabalar...
bende bu aralar çift teker tek çeker almayı planlıyorum ama aklımda hala tam oturtamadığım noktalar var. daha onceden pek bir motor tecrübem yok ama ufak tefek makinalarla oynamıştım... başlangıç için çok yüksek hacim ve beygir düşünmüyorum ama bika makine de aklımdan çıkmıyor... bii hyosung gt650 biri honda cbr 600 f yada rr... hondaya girersem, 2**6-2007 model bişeyler olur diye düşünüyorum ama hyosung da sıfır bir makinede fena olmaz gibi geliyor... sizlerin fikirleri nelerdir, paylaşırsanız sevinirim...
-
her istiyene bakma..adam yazar 6 satar 4e net ilan fiyatları her zman şişirmedir.bazısı direk ucuz yazar ugraşmamak için..racing motordan başkası banada boş geliyo 600cc en uygun kalite çekici bana cbr600rr nakit varsa 10binden.başlar.
parayı biriktir.acele etme bu yaz olmassa bidaki yaz olsun..
bende alıcam 600rr ama bundan önce hyon..aprilla yahama..125cc olsun çok para gerekte yok alan kişilerde 2bin 3bin km.yapıp satıyolar..egerki ögrenmek için cbr125 2500tl.bulursun.
uygun cbf150cc istiyosan arkadaşımda çok temiz.var.makul.
yada hiç ugraşma arkadaşlarından al bin gez rica et..kullan..benimse sora tam ne istiyosan al.derim.ben..her zaman uygununu bulursun..
dedigin gibide çokk zor.motor almak..
-
huceyn sen alırsın bi makina kafaya koymuşun ya gerisi hikaye sencer abinde doğru istikamette yönlendirecektir eminim seni içine sinmeyecek makina alma sakın sonrası moral bozuyor
cc si ne olursa olsun
-
kawasaki ninja 250 r
bulabilirsin belki o paraya
-
5900km de honda cbf 150 kırmızı kazasız boyasız tertemiz var nette ilanlarda yok..2750tl.düşünürsen..veye düşünenler olursa msj atabilir bana.
2007 model.1yıldır bodrumda
-
Bol sabırlar. Zaman senin ilacın. İnşallah gönlüne göre bulursun....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
-
KorkuluRuya adlı üyeden alıntı
5900km de honda cbf 150 kırmızı kazasız boyasız tertemiz var nette ilanlarda yok..2750tl.düşünürsen..veye düşünenler olursa msj atabilir bana.
2007 model.1yıldır bodrumda
hocam cbr ve f5 var zaten.makina büyütecez
Orgazma Dudak Büktürür
-
Niye almadınki 4 silindir?? Kaç km yaptın, 4 silindire geçmen için kaç km daha yapman lazım.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
drumtoens adlı üyeden alıntı
abi 7 bin iyi para 98 model 600f lere bakabilirsin hoysunglar da çok güzel onları niye tercih etmiyorsun ki
98 model makina pek aklıma yatmıyor.
gücü tatmin edecek bi naked var o paraya.
hyo hakkında ki söylentilerden de kafayı yicem.
bi 15 bin liram olsaydı...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:13 AM ----------
Hay.alper.est adlı üyeden alıntı
Niye almadınki 4 silindir?? Kaç km yaptın, 4 silindire geçmen için kaç km daha yapman lazım.
kardeş yaşım 19.
nasıl kullandığımı abilerim biliyor.
biraz daha piş dediler.
bende dinlerim onları.iyiki varlar
Orgazma Dudak Büktürür
-
-
huceyn bence içindeki sesi dinle sen abilerinin sözünü dinliyorsun iiyii yapırosun ama o içindeki 4silindir ss motorlar sevgisi gitmeycek bu sefer dahada çok artacak biraz para buldunmu hemen satar alırsın diye düşünürsün ben senin yerinde olsam hic büyültmem devam ederim paramı bankaya koyayım biriktiirim zaten biriktirene kadar baya bi kullanırsın moturunu bence öyle yap ama en son kararı sen vereceksin
-
Orgazma Dudak Büktürür
-
kardes kawasakı z 750 z 1000 7 bını 9 bın yapabılırsen alınacak en ıdeal makıneler goruntu felan super we 2005 uzerı 9 10 bın fıyatları wardı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler