Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yardımlarınızı bekliyorum

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Henüz yok
    Hocalarım abilerim ablalarım, benim bir motorum yok ama cbf 150 almayı düşünüyorum.Fakat, bu bakımlar nedir, yani bazı km lerde bakımlar yapılıyormuş bu bakımları nerden nasıl kaç kmlerde neden yaptırıyoruz bana bi açıklama yaparsanız çok sevinirim yeni olduğum için konuyu nereye açacağımı bilemedim umarım doğru yere açtım..şimdiden tşkler .. saygılar ..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    S40 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monero Angel
    zamanla alışırsın bakım olayına

zamanı gelir yağ değiştirirsin. sonra bakarsın frenlerin zayıflar hmm demekki balatalarım gelmiş dersin. hava filtreni değiştirirsin. benzin filtreni değiştirirsin
    bunun gibi rutin şeyler var..
    ha olduda yolda kaldın. motorda bi sorun olmuştur. tamirciye gidersin yaptırıp binmeye dewam edersin
    bakım dediğin budur :D
    Everybody can't be motorcylyst...!

Motosikleti
    Henüz yok
    bide 1000 km 15000 km bakımlarını duydum peki onlar nedir?

Benim bildiğim Honda Cbf 1000 bakımı var ilk olarak 2. olarak 4000 bakımı ve bundan sonra 4000km'de bir servise bakıma gidiyorsun ama 2000-2500 km'de bir yağ değiştirmen senin yararına olur.;)

Motosikleti
    Henüz yok
    Alıntı G.BEREKET adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim bildiğim Honda Cbf 1000 bakımı var ilk olarak 2. olarak 4000 bakımı ve bundan sonra 4000km'de bir servise bakıma gidiyorsun ama 2000-2500 km'de bir yağ değiştirmen senin yararına olur.;)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler