Ehliyet ve vites hakkında..
Reklamlar
-
Merhaba abilerim , ablalarım ve değerli hocalarım..
Ben 28 Haziran 1992 doğumluyum. Motosiklet ehliyeti alabiliyorum ama kafama takılan nokta hem a2 hem de b sınıfı ehliyet almak gibi bir durum söz konusumudur?
Racing canavarlara karşı bir sevgim var. Eğer herşey yolunda giderse 'Hyosung Gt 250 R' ile başlamayı düşünüyorum. Peki motorların vites olayları nasıldır? Arabalardan daha mı zordur?
Reklamlar
-
arabalar zor olmadığı gibi,buda hiç zor değil
Orgazma Dudak Büktürür
-
Zor değildir tamamen reflex kontrolüne bağlıdır
-
huceyn adlı üyeden alıntı
arabalar zor olmadığı gibi,buda hiç zor değil
ama araba hatayı bir yere kadar affeder ama 2 teker çok acımasızdır yani affı yoktur hata kabul etmez bence eğitim almadan binmeni tevsiye etmem
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
Teşekkürler arkadaşlar.. Yani bir hafta motordan inmezsem kapabileceğim bir iş.
-
eger ki yeniysen daha önce vitesli motor tecrüben olmadıysa ya bi ucuz japon al yada çinli bi motor al ilk başta çinli motorlar sana tamir işinide ögretir.Vur kır dök parçası ucuzdur tecrübeyi binerekte yaparsın ama ben allah göstermesin kaza yapınca içim yanar motoruma dersen ilk başta çinli al içini yakacak kadar masrafı olmaz hiç bir zaman.
-
serhat92 adlı üyeden alıntı
Merhaba abilerim , ablalarım ve değerli hocalarım..
Ben 28 Haziran 1992 doğumluyum. Motosiklet ehliyeti alabiliyorum ama kafama takılan nokta hem a2 hem de b sınıfı ehliyet almak gibi bir durum söz konusumudur?
Racing canavarlara karşı bir sevgim var. Eğer herşey yolunda giderse 'Hyosung Gt 250 R' ile başlamayı düşünüyorum. Peki motorların vites olayları nasıldır? Arabalardan daha mı zordur?
A2 ile B ehliyeti aynı anda alamazsın önce birini daha sonra diğerini alabilirsin.
-
a2+ b alabilirsin ama yaşın 18 olması lazım .bu şekilde ehliyet daha ucuza gelir.250r güzel motor.vite işi kolay halledersin
herşeyin hayırlısı
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
KesinliqLe yaLnış düşünce...
-
ben önce B kursuna gittim sertifikamı elime aldım
bi kaç ay sonrada A2 kursuna gittim
onunda sertifikasını aldım. emniyette ikisini bir arada çıkarttım.bu şekilde olur ancak.tabi 18+ olman lazım..
bide , öyle bi haftada motorcu olunmaz
millet 10.000 kmyi görünce tamam artık ben bu işi kaptım diyebiliyo.
tabi sen sadece vites açısından düşünüyo olabilirsin ama
motoru kullanmak sadece vites değiştirmekten ibaret değildir. çok farklı bi olaydır.
yaşaman lazım..
Everybody can't be motorcylyst...!
-
Henüz bir motorum olmadığı için , ve açtığım konuda motorla ilgili sadece ehliyet ve vites hakkında sorular olduğu için yukarıda yazdığım bir haftada öğreneceğim vites işi tabi ki motoru kaldırıp götürebilecek bir düzeydir. Zaten forumu uzun zamandır takip ediyorum.
Ehliyet aldığım vakit 300 milyonluk külüstür olarak tabir edilen motorlardan başlamayı düşünüyorum. Bi 3-4 ay sonra belki hyosunga geçerim.
-
300milyona vitesli motor varmı?
-
bursadanım ben radyo da reklamda b ehliyeti alana a2 ehliyeti bedava..
motor dedinmi racing gelir akla..motor aşkı en çekici etkileyici racing.gerisi sevgi dir önce aşk..
aprilla 125r yada derbi rs125 30hp 250cc ile aynı güç..yada yfz r125 15hp bunlardan sora racing e geçiş yapa bilirsin.bence.
-
B ile A2'yi beraber alabilirsin. Sınavları farklı günde yapılır, ama beraber alman daha ucuza gelir. Yalnız ikisini birden alman için 18'i doldurman lazım.
Vites olayını kavramak bir günlük, viteslere tamamen alışmak bir haftalık iş. Ancak motor kullanmak viteslerden ibaret değil. Virajlarda kullanmayı öğrenmek, trafiği okumak ve sert fren yapmak gibi olayları öğrenmek çok uzun süre tecrübeyle olacak şeyler; motosikleti öğrenmenin sonu yok.
-
Evet , 300 milyona da motosiklet var. Hatta dayıma bir arkadaşı bedavaya vermişti. Ama markasını ne ben biliyorum ne de dayım. Makina da canavardı ama...
Khutuck teşekkür ederim.
-
ikiteker hatayı affetmez yalnış bir düşünce
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
-
Vites meselesini buradan öğrenemezsin.
Yakınında bulunan tanıdıklarla görüşmen ve bilgi alman daha iyi olur.
Seni tanıyan kişiler daha doğru bilgi verebilir.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
-
vitesleri kavrıcandan emin olabilirsin ancak trfiği kavraya blicekmisin 3 yıldır scooter kullanıcısıyım bu nedenle ne rezil bi trafik oldugumuzu ve bazı kazalardan vurmalardan bütün dersleri aldığım için artık nasıl nerde kaç km ile gidiceğimi biliyorum cok iyi trafik bilinmez zaten kimin ne yapıcağı hiç belli olmaz ilk vitesli kullandıgımda 2 saat kullandım ben bile kendime hayran kaldım ondan sonra akraba ziyaretlerine başladım tık tık diye duruyo stop ediyo ancak 1-2 kere ondada bişi olmaz
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
-
vitesleri kavraman zor değil ama trafikte çok sakin ve sabırlı olmalısın pişmek için
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
-
Teşekkürler arkadaşlar , hepinize hak veriyorum. Motorculuk uzun ve zorlu bir yol , hele ki üzerinde siz varsanız. Araba kullanmaya çalışırken en çok yaptığım hata 2. viteste durma hızına kadar yavaşlamak. Sonrası mâlum stop. Bunun içinde el alışkanlığı ve pratik gerek. Umarım motorda bu evreleri olabildiğince çabuk geçerim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler