yarın arkadaşla 70 km bi gezi yapacaz
Reklamlar
-
yarın sabah 9 civarında arkadaşımla motosikletle ufak bi gezi piknik gibi bişi yapıcaz inşallah kazasız belasız geliriz ikimizde abilerim ablalarım siz sölemeden ben sölüm kask var kızmayın sakın inşallah ALLAH cc nin izniyle sağ gidip sağ gelecez fotolarıda yarın yollarım hepiniz sağlıcakla kalın
eğer kaderinde varsa tecavüze uğramak bırakta keyfine bakk:queen::queen::queen::queen:
Reklamlar
-
-
abi ramzey qm 125 t scooter
eğer kaderinde varsa tecavüze uğramak bırakta keyfine bakk:queen::queen::queen::queen:
-
Yalnız dikkat et havalar sıcak motoru fazla sıkıştırma.
-
abi arkadaşım güzel dikkatli sürüyor ben sürmeyecem bide gidiş istikamatimizde ufak bi rampa var düz yol bide geliş baş aşşağı kontağı kapatacaz kendisi gelecek zaten köy yolu basamayızda
-
Hadi bakalım kolay gelsin yolunuz açık olsun.
-
ALLAH razı olsun abi tertemiz gidip gelecez emin olabilirsiniz
-
degisimgsm adlı üyeden alıntı
abi arkadaşım güzel dikkatli sürüyor ben sürmeyecem bide gidiş istikamatimizde ufak bi rampa var düz yol bide geliş baş aşşağı kontağı kapatacaz kendisi gelecek zaten köy yolu basamayızda
hayırlısıyla gidin gelinde ...kontağı neden kapatıyorsunuz....motoru dengede tutan motor gücüdür biz millete boş ta gitmeyin diyoruz..siz kontağı kapatıyorsunuz..
bende soruyorum,
paramı hayatmı..tercih sizin tabi biz uyaralım da
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
akileos abi paranın canı cehenneme biz ağır ağır gelince kontağı kapatalım dioruz iyi olur yavaş geliriz dedik bide bi sorum var abi şimdi gidişte ufak bi rampa var orada bi sigara molası verecez rampadan sonra motoru kontağı kapalı haldemi soğumasını bekliyelim yoksa çalışır haldemi kalsın dinlensin
-
size iyi yolculuklar kardeşim,motorunuzu dinlrndirmeye gelince kapatırsanız daha iyi dinlenir neticede hava sogutmalı bunlar,hava sürkülasyonu olmayacagı için soguma olmaz kolay kolay,şu kontak kapama işinide bir daha düşünün çok gereksiz hareketler onlar ..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
-
slm
size ıyı yolculuklar, arkadaslar ben foto eklemesını nasıl yapacagım yardımcı olurmusunuz_? fotoraf ekleyemıyorum
-
nerden nereye gidiyorsunuz
-
-
abi gezi kazasız belasız bitti fakkat fotolar 1 kaçgün geçikebilir sağ sağlim geldik ama güzeldi
-
inşallah devamını getirirsiniz belki daha büyük bi motorla...
-
İyi yolculuklar korumaları tam takın ve dikkatli olun kısacası Allaha emanet olun
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
Hani fotolar yalanmı oldu.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
abi be üşeniyorum koymaya yaa
-
eee ne hayrı akldı ozaman bu topicin foto yok öyle kuru kuru olmaz kardeşim foto isteriz :D
-
hayırlı yolculuk
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler