TEM'de tehlikeli yolculuk
Reklamlar
-
TEM Otoyolu'nda motosikletinin benzini biten genç, bir kuryenin motoruna bağladığı ipi tutarak yolda ilerleyince yürekleri ağızlara getiren görüntüler ortaya çıktı. Yaklaşık 6 kilometre boyunca süren tehlikeli yolculuk sırasında her iki motosiklet sürücüsü de defalarca kaza tehlikesi atlattı.
İlginç olay TEM Otoyolu Levent mevkiinde yaşandı. İsmi öğrenilemeyen bir genç, motosikletinin benzininin bitmesi üzerine yolda kaldı. Parası olmadığı için çekici çağıramayan gencin yardımına, yoldan geçen bir motokurye yetişti. Kaskı olmayan motokuryenin yardım için seçtiği yol, sürücülerin yüreklerini ağızlarına getirdi. Kurye, motosikletine bağladığı naylon çamaşır ipinin diğer ucunu gence uzattı. Kurye yavaş yavaş ilerlerken, ipi tutan motosikletli genç de kuryenin ardından gitmeye başladı. Bir süre böyle devam eden tehlikeli yolculuk sırasında naylon ip, hızın artması üzerine motosikletli gencin eline zarar vermeye başladı. Bunun üzerine ikinci bir yöntem deneyen gençler, yine görenleri hayrete düşürdü. Motosikletli genç, bu kez de kuryenin motorunun selesini tutarak yolda gitmeye çalıştı. Tehlikeli yolculuk sırasında her iki genç de defalarca kaza tehlikesi atlattı
İsmini açıklamayan motokurye, "Köprü çıkışında benzini bitmiş. Kendisine böyle yardım ediyorum. Çekerken ip koptu. Biraz tehlikeli. Yardım ediyorum" dedi.
alıntıdır...mynet..
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
Reklamlar
-
bu arkadaşlara birşey olsaydı ailelerinin durumlarını düşünemiyorum....diğer sürücü de tanınmamak için kaskı bile çıkarmıyor....
-
sencer abiyle yaptığımızı iyiki çkmemişler
Orgazma Dudak Büktürür
-
abi şunu yapacağınıza biraz benzin cekseniz daha sağlıklı olmazmı?
-
kenanaates adlı üyeden alıntı
abi şunu yapacağınıza biraz benzin cekseniz daha sağlıklı olmazmı?
1-evet doğru söyledin .
2-bunu bu kadar teşhir etmek doğrumu....
gittikleri 6 km diyor o kadar abartıya göre
6 km de yoktur ...
-
her insanın başına gelebilir kim yolda kalmadı ki...
kuryeninde kaskı var...
doğrumu derseniz yanlış ama bazen imkansızlıklar bu yola itebilir insanları...
arkadan cameraya çekicenize yardım etseydiniz...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
bu haberi yapan şahıs,ısrarla bakmama rağmen göremediğim şu kaza tehlikesini ya gerçekten görmüş(sadece bir kez dengesini kaybetti oda kendisi konuşturdu çocuğu) yada haber yapmak adına yalan söyleyen abartan karaktersizin biri,,,,,
madem o kadar duyarlısın atsana elemanın motoru bagaja bırak bi benzinliğe kadar ....
-
bende az önce mynette setrettim,kesin dedim siteye düşmüştür bu haber ya tamam bunun dogrulugunu kimse onaylamaz ama 300 le gidip tek teker cambazlıgı yapanların yanında çok masumane bişey,hem mecburiyet kardeşim ne yapsın adam,bende hiç tanımadıgım birini otobanda mopetimle çekmiştim,adam 2 saat motor itmiş biraz duyarlı olupta alsalarmış,habere bak,sanki siz teklif ettinizde adam yok dedi...ayrıca ne kadar abartılmış yaa hani ben göremiyorum kaza tehlikesi falan sagdan sagdan gidiyo elemanlar işte..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
-
bir gece vakti bizde denedik arabayla motosikleti çekmeyi, ip önde dolandı biryerlere düştüm. ilk ve son düşmemdi zaten. kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
-
Olayı kameraya çeken araba çekim süresinin yarısı kadar bir süre emniyet şeridinden gitmiş, görüntülerde açık seçik gözüküyor. Kendi yaptığı kural ihlalinii gözü görsün.
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
-
bunları her gün yaşıyoruz be abi garipsenecek bişey yok bence haftada bi kere polat'ın minski çekiyoruz...
-
bunda tohaf bişi yok bende çok motor cektim cekildim yolda kalınca insan napcak boşuna cekiciye paramı verelim, eger benzini bittiyse cekmenin alemi yok bi şaşal benzinle epey yol gider ama bence motorda problem var
-
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
-
pratik bedava ama tehlikeli bunlar ülkemizde görmeye alışık oldugumuz görüntüler haberde biraz abartı olmuş öndeki adamda kaskını taksaymış kimse bişey diyemezdi.
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
Biraz tehlikeli olmuş lakin daha pratik çözümler var iken en kötüsünü seçmişler.
-
Ne tehlikesi var yahu..Yavas yavas gıdıolar ıste,Dusse motora olur olan..Zaten emnıyet serıdınden gıdıolar.Arkadan gelen aracta o hızda ordan gıdıo,Onlarla aynı seyı yapıo bı nevı..Sacmalık
-
valla biz motosikletçiler için çok kötü bir reklaaaammmmmm
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250
yamahasülo
-
len o yolun az yukarısında benzinlik te var çeken adam bidon la gidip alıp gelse daha cabuk hallederler sorunu bence çok tehlikeli bi hareket.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
kanuni hondayı kurtarmış ne oldum değil ne olucam demeli:p:p
bu arada sakin sakin gidiyorlar ben bi tehlike göremedim, asıl tehlike kameraya çeken lavuk
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
-
iki motorun da plakasının olmaması ilginç bir tesadüf.
şu da var ki eger o durumda hemen arkalarından seyreden kameralı araba olmasaydı kesinlikle daha güvende olurdu motosikletliler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler