2.Geleneksel RaptorRiders Ağaç Dikme Organizasyonu
-
mertyagci adlı üyeden alıntı
Bir adam için bütün camiayı ateşe atma usta ya.ben sitede konuşuyorum gayet cana yakın insanlar.
ne alaka benim cami ayla ne işim var arkadaşım başka yerlere cekme ben yalnızca kendime yapılan tavrı söyledim o kadar kim ağaç dikmeye giderse gitsin
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
Reklamlar
-
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
dün onlardan bir tanesi ben yolun sahında gitmeme rahmen araya girme dedi ya gitmiyorum ben
Öncelikel kendimi tanıtayım
Ben RaptorRiders Motosiklet forumunun kurucusu ve adminiyim.mertyagci kardesimiz bizden habersiz topıgı acmıs sonucta motosiklet.net dost sitemizdir.Sizlerde katılabılırsın bundan cok memnun kalırız.
RaptorRiders bütün marka ve tür motosiklet kullanıcılar acık ortak bır motosıkllet paylasım platformudur.Herhangibir marka veya türe ait bir olusum degıldır.Üyelerimiz ozenle secılmıs ve herseyıyle dort dortluk ınsanlardan olusur.Herhangibir taskınlık ve kaba konusan kımse yoktur.Araya girme kım dedi bilmiyorum ama senın tarzın bıraz camur atta ızı kalsına benzemıs hıc hos degıl.
Dost sitemiz olan motosiklet.net istiyen katılabılır buna cok sevınırız.Motor kullanmak ortak tutkumuz lutfen bu tutkuyu yasarken bırbırımızı kırmayalım.Yolunuz ve farınız hep acık olsun.
MT uyelerini sevgiyle kucaklarız.
-
aidikurt adlı üyeden alıntı
Ben RaptorRiders Motosiklet forumunun kurucusu ve adminiyim.mertyagci kardesimiz bizden habersiz topıgı acmıs sonucta motosiklet.net dost sitemizdir.Sizlerde katılabılırsın bundan cok memnun kalırız.
RaptorRiders bütün marka ve tür motosiklet kullanıcılar acık ortak bır motosıkllet paylasım platformudur.Herhangibir marka veya türe ait bir olusum degıldır.Üyelerimiz ozenle secılmıs ve herseyıyle dort dortluk ınsanlardan olusur.Herhangibir taskınlık ve kaba konusan kımse yoktur.Araya girme kım dedi bilmiyorum ama senın tarzın bıraz camur atta ızı kalsına benzemıs hıc hos degıl.
Dost sitemiz olan motosiklet.net istiyen katılabılır buna cok sevınırız.Motor kullanmak ortak tutkumuz lutfen bu tutkuyu yasarken bırbırımızı kırmayalım.Yolunuz ve farınız hep acık olsun.
topiğiniz ve yolunuz açık olsun ilk önce
fakat çamur at izi kalsın derken ben sizi tanımam sizde beni ne menfaatim olabilir çamur atmak için söylermisiniz bana arkadaşım
lütfen daga ileri gidipte birbirimizi kırmayalım kazasız yollar dilerim
not kimsede bana yalan cısın diyemez onuda belirteyim artcımda vardı tek degildim yani
:
-
-
ben sana çiçek atıyorum sen ... tavır ağaçları dikin kardeşim de çohalsın
:
-
istanbulda olsam kesin katılacağım gezi olurdu maraş tan selalar arkadaşlar gönlümüz sizinle
bu siteler bu güzel motor sevgisini paylaşabilmek için kurulduğunu düşünüyorum ben o nedenle polemiğe girmemek gereğini düşünüyorum
-
aidikurt adlı üyeden alıntı
Başka denecek söz yok herhalde.
-
-
Güzel görüntüler..Tebrikler organizasyon için raptorriders..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler