Sisy barlı 600f ten sonra sizlere bi tane daha uzun yol 600f'i :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güzel olmuş bence, güle güle kullanın. bi şey sormak istiyorum, bu depo üstü çanta işini ben de düşünüyorum ama hep sanki yüksek olacak, biraz hızlı gitmek istesem depoya yatamayacağım, ya da çantanın yüksekliğinden dolayı göstergeleri göremeyeceğim duygusu var bende. kullanan olarak sizin görüşleriniz nedir? endişelerimde halı mıyım?
-
güzel güle güle kullanın.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
aya adlı üyeden alıntı
güzel olmuş bence, güle güle kullanın. bi şey sormak istiyorum, bu depo üstü çanta işini ben de düşünüyorum ama hep sanki yüksek olacak, biraz hızlı gitmek istesem depoya yatamayacağım, ya da çantanın yüksekliğinden dolayı göstergeleri göremeyeceğim duygusu var bende. kullanan olarak sizin görüşleriniz nedir? endişelerimde halı mıyım?
depo üstü çanta elbette motora kapanma olayını bitiriyo. özellikle böyle yüksek hacimli bi çanta da. 130-140 km/h sürati geçmeden dik konumda sürüş yapmak lazım. ama göstergeleri perdelemesi söz konusu değil. ama topcase olmayan bi motorda bu depo üstü çantalar olmadan da uzun yol mümkün değil, çok kullanışlı.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
çok güzel olmuş.emeklerinize sağlık.
güle güle kullanın
-
chopperrider adlı üyeden alıntı
depo üstü çanta elbette motora kapanma olayını bitiriyo. özellikle böyle yüksek hacimli bi çanta da. 130-140 km/h sürati geçmeden dik konumda sürüş yapmak lazım. ama göstergeleri perdelemesi söz konusu değil. ama topcase olmayan bi motorda bu depo üstü çantalar olmadan da uzun yol mümkün değil, çok kullanışlı.
cevap için çok teşekkürler. haklısınız, çantasız olmuyor. sadece uzun yol değil şehir içinde bile, işten eve dönerken ekmek, tuz siparişi verilse koyacak yerimiz yok. dolayısıyla ya sırt çantası ya da depo üstü çanta olayına girmek gerekecek gibi görünüyor...
-
güle güle kullan. geçenlerde aynısını ben düşünüp çanta araştırmasına girmiştim. üç aşağı beş yukarı aynıçözüme ulaşmışız. ancak ben ne yazık ki egsoz yüzünden uygulamaya koyamadım.
-
bu tip motorlara çanta takılmaz diyenlere; iyi bir görüntü ellerin dert görmesin.
-
Süper olmuş yaratıcılık başka şey yaa ...O kadar para verileceğine bayağı ucua gelmiştir bu çantalar
-
Bize de size iyi yolculuklar demek düşer
-
güzel güle güle kullanın.
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
yüksek bir hıza çıktığında dikkat etmeni tavsiye ederim..yan çantalar eğer hareket ediyorsa aman.baktın ki çantalar hareket ediyor bir de yanlara demir yaptırabilirsin.ayrıca fermuarlarını da ufak kilitle kapatabilirsin.hırsızlıktan çok rüzgarın etkisiyle fermuarın açılabilir.
-
Moderatör
Bende 2-3 ay önce Sirkeci'de bir çantacıdan çanta almıştım. Benimkiler laptop çantası boyutlarında fakat hacim olarak daha geniş, körüklü olduğundan daha da genişleyebiliyor. Aynı şeyi bende hala yapacağım ama azimliyim bu hafta yaparım, bu hafta olmazsa önümüzdeki ay muhakkak, o da olmadı kesin bu sene Kişisel fikrim çantalar yuvarlak hatlara değilde köşeli hatlara sahip olsa daha şık dururmuş sanki.. İyi ve kazasız belasız yolculuklar
Not : 2 adet çantayı 40 TL'ye almıştım...
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
güzel olmuş
güle güle kullan
-
Oooo yapmışsın yaapacağını güzel olmuş.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Güle güle kullan, çok güzel olmuş valla...dünya para vermeye gerek yok, biraz vakit ayırınca herşey yapılır
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
-
evet arkadaşlar dün çantalar takılı olarak çorum-ankara yaptım. depo üstü çanta nedeniyle yatmak mümkün değil. genelde 150-160 km*h pek geçmedim. kısa süreli denemek için 190 a kadar çıktım yan ya da kuyruk çantasında sallanma vs. stabiliteyi bozacak bi kıpraşım olmadı. depo üçantası zaten mıknatıslı oladuğu için hiç kıpırdamıyo. uzun lafın kısasaı sağlam yapmışız iyi olmuş
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
abicim depo üstünbdekı rahatsızlık vermıyor mus eger vermıyorsa gayet güsel olmush güle güle kullan abicim
-
güzel olmuş güle güle kullan
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
güzel olmuşta egzost soldaki çantaya zarar vermesin sonra.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler