motorum titreme yapıyor ne yapmalıyım?
Reklamlar
-
s.a arkadaşlar bende 125cc cup motor war 10 20 ile giderken direksiyonu bırakıyorum bir parmağımla dengesini sağlıyorum 30 40 saniye geçiyo direksiyon deli gibi titremeye başlıyor servise götürdüm bişey yok dedi ama bişey war die şüpeleniyorum sizce neden olabilir...
Reklamlar
-
EN İYİ İHTİMAL--gidon topuzlarını değiştir bakalım
Orgazma Dudak Büktürür
-
Ben hafif motosikletlerde olur biliyorum ama .. daha önce nasıldı. ?
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
benim scooter dada oluyor aynısı ilk 20 km civarında cok titriyo ama hala care bulamadık :D
-
kaza yaptım ön disk ön jant ön amöntisör hepsi değişti kaza yapmadan önce böle bişi yoktu ondan sonra oldu hızlanınca titreme kesiliyor. ne yapmalıyım sizce
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:01 PM ----------
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Ben hafif motosikletlerde olur biliyorum ama .. daha önce nasıldı. ?
kaza yaptım ön disk ön jant ön amöntisör hepsi değişti kaza yapmadan önce böle bişi yoktu ondan sonra oldu hızlanınca titreme kesiliyor
-
Ön tekerin havasını kontrol et. Benimki söndüğünde yapıyor o şekilde şişirince düzeliyordu ama sende işe yarar mı bilemem.
-
onuda dediler şişirdim olmadı :(
-
o motor önden darbeyi yemiş artık. eskisi gibi olması çok zor. her eğrilen parçasını değişsen dahi şase de az eğilme kalır onu da doğrultsan çok az bile olsa senin gidonu sallar. nedeni ön tekerle arka tekerin tam olarak bir birini tutan hizada değildir sallar durur artık.
hem senin jant yamuktur(değişmişsin yenisiyle). maşalar yamuktur. furş yatak zedelenmiştir şase de eğiktir yani bunların hepsi etkiler. lastiğin balon yapsa o bile az biraz etkiler
sanayi ye götür ama eskisinin yerini vermez artık.
-
erkutesk26 adlı üyeden alıntı
kaza yaptım ön disk ön jant ön amöntisör hepsi değişti kaza yapmadan önce böle bişi yoktu ondan sonra oldu hızlanınca titreme kesiliyor
geçmiş olsun öncelikle.. eğerki tamamı değişmişse gidon bilyaları dahil herhangi bi düzeltme yoksa muhtemelen şase gidon milinin bağlandığı boyundan az da olsa eğilmiştir..
ellerini bıraktığın zaman sağa veya sola çekme yapıyormu?
-
bızım sırketın actıvasında oluodu bana ellerı bırakınca sag sol yapıodu hızlı bı sekılde sırket motoru dıe hıc bıse yapmadım
-
Aynı sorun benim cup motordada vardı, ben çözemedim, eskisi gibi olmaz diye birşey yok, muhakkak bir yerden düzelir ama sen onu ustasına bir göster istersen, onlar çözer büyük ihtimal...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler