arkadaşlar bu iki marka arasında kaldım.sizce hangısı (sağlamlık-performans-servis ağı-yedek parça) konusunda diğerine göre daha iyidir.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
arkadaşlar bu iki marka arasında kaldım.sizce hangısı (sağlamlık-performans-servis ağı-yedek parça) konusunda diğerine göre daha iyidir.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
ben asya derim 3yıldır as150t kullanıyorum cokda memnunum motorum 12000 kmde 1 2 arızası oldu sımdıye kadar onlarıda garantıden hallettım okadar. mondial dersen arıza cok cıkarttıgını duydum hattabızım buradakı asya servısıne bıle mondıallerı getryolar yaptrmaya...
ben mondial derim çünkü yedek parçası bol garanti hikaye mondial al
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
bencede mondial servis ve yedek parça sıkıntısı çekmezsin işini garantiye al mondial derim bende
arkadaşım ben 2 aydır mondial kullanıyorum fazla olmadı ama 1500 km yol yaptım ufak tefek sorunlarım oldu ama cok iyi bir motor 151 rs tavsiye ederim ...
Bendede var 151 rs geçen yuvacık gezisinde istanbuldan kocaeli yuvacığa gitti oradan şelaleye gittik ne berbat bir yoldu ama gerçekten mahçup etmedi.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Kesinlikle ASYA kardeşim...
Kalite olarak asya derim ama yedek parça olarak Mondial.
bende asya derim saglamlikta yedek parcada zaten tüm çinlilerin parcalari birbirine uymuyormu sorun olmaz
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
mondialin parçaları astadan çok daha ucuz ve servis ağı çok yaygın fiyatta bi nebze ucuz asyaya göre ben mondial derim
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
Asya daha ucuz mondialden.Siz sitedeki fiyata bakmayın.Asyanın fiyatı bayilerde daha ucuz.
Valla paran varsa 2 sınıde tavsıye etmem.. Tecrube ıle sabıttır alayını benzın dokup yakmak lazım
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Arkadaşım,bu iki motorda aynı fabrikadan çıkıyor.Ufak tefek aksesuar farkları var.Ama mondial'in en büyük farkı,arka frende disk.Ve bu çok önemli.Ben de Mondial 151 rs kullandım ve ufak tefek sorunlar hariç problem yaşamadım.Ben sattıktan sonraki sahibi suculuk yapıyor.Motor 2006 model ve 20000 km yi geçti.Hala tıkır tıkır çalışıyor.
ikiside alınmaz bence.maceraya gerek yok çin malı alma.ama şuda var içlerinden bazıları öyle sağlam çıkıyoki japonları gömer. ama dediim gb maceraya gerek yok o sağlam çıkanda bize denk gelmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)