Bugünkü milliyetin anasayfasında motor kazası görüntüsü. Suç tamamen motorda.
http://www.milliyet.com.tr/2005/11/30/index.html
Bugünkü milliyetin anasayfasında motor kazası görüntüsü. Suç tamamen motorda.
http://www.milliyet.com.tr/2005/11/30/index.html
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
Bir kere caddeye çıkış ofsayt .. ayrıca kask denilen şeye arkadaş biraz uzak herhalde .. üzülmedim az bile olmuş ..
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
Az önce milliyet online da izledim. Bu tip insanlara bence motorcu demek yakışmıyor. Motorcu, kaskıyla, trafik kurallarına riayeti ile altındaki makineyi kullanan kişidir. Bu tam bir palyaço. Yolun bir tarafından diğer tarafına fırlıyor. Hiç trafiği takip etmeksizin tekrar bir sekiz çizmeye çalışırken az kalsın mefta oluyormuş. Yatıp kalkıp dua etsin belki bir kaç kırıkla atlatacak. Ders alırmı?? Pek öyle gözükmüyor... belki kafası gıcırdı. Zira aklı başında biri caddede böyle bir gaflette bulunmaz diye düşünüyorum.
Kazayı izledim,o motoru kullanan dangalak arkadaşı bir araba sopa atmak lazım,o nasıl motor kullanmak,yine adımız kötüye çıkacak
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
Kimsenin kaza yapmasından zevk alınmaz arkadaşlar.. Motosiklet sürücüsü kask takmamış ancak araç biraz hızlı geliyor gibi geldi bana, ama motosiklet sürücüsü arkadaşın şerit değiştirirken arkadan gelen var mı diye bakmaması kendisine çarpılmasına neden olmuş..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Araba kendi şeridinde hız yapabilir .. bizde istemeyiz öyle olmasını ama motorcunun şerit değiştirirken aynadan arkadan gelen araç olup olmadığını mutlaka kontrol etmesi gerekir .. ama gidin o kazayı yapan arkadaşa sorun .. dikiz aynası yerine size motorun bujisisni gösterirse siz siz olun sakın haaa şaşırmayın .. bizde istemeyiz kimseyi kötülemek ama böyle bilinçsiz adamlar yüzünden bize olan bakışlar değişiyor .. zaten tüm problemde burda başlıyor ..
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
eğitim şart...
elbet birgün buluşacağız,
böyle yarım kalmayacak.
Ömer HOCA
Motorlu vatandaş , yola pat diye çıkıyor.Yani kaza ilk seferde olmuyor.
İkinci seferde aynaya bakmadan sağa kırıyor.
Aslında çarpan araç da suçlu durumda.Çünkü önündeki motoru , görsel ve işitsel olarak uyarması gerekirdi.Uyarmış olsaydı motorcu sabit giderdi.
Motorda kask takmadığı için bu insan da kafayı yere vurdu.
Yaptığı tehlikeli davranışlardan dolayı , Allah'ın sopası yoktur! derler ya o da cezasını böyle çekti.
Buna bir de sopa çekmek gerekiyor.
Eğer o küçük araba değil de kamyon olsaydı.Şimdi savcı yerine başka birine ifade veriyordu.
Arkadaşta ehliyet-ruhsat-plaka da yoktur.
İşin en ilginç yanı da RADAR kamerası herşeyi çekti.O esnada Trafik Polisi de vardır.Olay yerinde.
YAW KİMSE BÖYLE OLSUN İSTEMEZ.YİNEDE GEÇMİŞ OLSUN DİYELİM.
Arkadaşlar ne kadar suçluda olsa yinede kaza yapan kişiye geçmiş olsun. Ancak olan yine bize oldu, dikkat ederseniz sadece giyim kuşam değil motorda ayna bile yok, bu kazayı televiyonda verdi, bu akşam kazayı bütün seyredenler yarın bize ne gözle bakacağı belli. EĞİTİM ŞART!!!!
kimse kusura bakmasın bu salak herife ben motorcu demem zaten hiç arkasına bakmadan araçmı geliyo ne oluyo diye aptal aptal şerit değiştiriyo ulan motor senin neyine be sana bisiklet bile kullandırmamak lazım iyi olmuş aklı başına gelsin baltanın
Rammstein-lost highway ölüleri uyandırabilecek bir parça................
eh be kardeşim büyük konuşmak istemiyorumda bu kadar olur yani,yolu enlemesine tarıyor amcam tarla sürüyor
motosiklet sürücüsü hatalı ama...
arabada hızlı gidiyor yaaa bide frene geç basmış bence.yola oyle cıkan bir motor olsaydı ve ben arabada olsaydım uzak ve dikkatli olurdum olabildigince.
ikisine de geçmiş olsun
aklım gitti la nasıl uçtu
herifde ayna yok kask yok
akrobasi
dublörmüydü acaba
Akşam haberlerde izledim, motoru kullanan tam bir kıro...önce en sola gidiyo, sonra en sağa doğru kırıyo, bir elide sigara mı ne var onu içiyo, doğal olarak araba vurdu tabii. Sanki babasının tarlasında gidiyo herif, allahtan bişey olmadı da araç sürücüsünün başı derde girmedi.
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Sanırım o motor kullanan şahıs (motorcu demiyorum) dikkatsizliğin ve kendi başına buyruk hareketlerin trafik içerisinde ne kadar tehlikeli olacağını anlamıştır,biryerlerinin 3,5 attığı kesin .Duğa etsinki bu kadarla kurtulmuş.
Arkadaşlar kızmayın ama bu tam kıro Bide bu mobilet; adam düşünüyor bunun için kask,dizlik vb. şeyler alınırmı?Kızacaksınız.Ben bile scooterle full koruma çıkan biriyim.Ama mobilet olunca düşünüyor insan bu köy motoru orda gerekmez diye.
yalnız videoda bi ses var polis telsizi polis kamerasından çekilmiş onu anladıkta arka planda konuşanlar polis galiba koptum,, "uyyyy ali osman ben görmeyim abesi"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)