Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Bir Er6-f buldum sizce makul mu?

REKLAM ALANI
    phar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Merhaba,

2006 model henüz 6000km de siyah bir Er-6f buldum. Bi iki cizik ve bitik bi akü haricinde bi sorun goremedim bu gun ustaya gosterticem.

Şimdi fiyat 10.250 TL son.

Sizce motorda bi sorun cıkmadıgı taktirde fiyat makul mu alayım mı?

İlgililere tesekkurler
    4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Bence motorun km çok iyiymiş, fiyat bana makul gözüktü, sorunsuzsa ve çizikleri çok gözüne batmıyorsa al derim...
    Şimdiden hayırlı olsun

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    3 senedir trafikte olup 6.000 km de olan bi motorlu taşıta istenilen her rakam verilir.
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Yetkili servis gordukten sonra alinabilir rakam bana'da makul geldi.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Suzuki AN 125
    Km ye nasıl güveneceksiniz yetkili servis bakımlı ise orada kayıtları vardır..

yetkili servis bakımlı değilse dikkat edin km ile oynanmış olabilir...arkadaşımın 15.000 Km diye aldığı motor 80.000 Km de çıktı bir sürü tartışma vs. oldu ama olan olmuştu artık.

nereden mi anladık, motorun dosyasının içinde unutulan yağ değişim kartlarından....

Canınızı sıkmak istemem dikaat edin diye yazıyorum

Selamlar Kolaylıklar

dragstar72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRAGSTARXVS650 KAWASAKİ ER-6F YAMAHA XJ6
    Kimsenin günahına girmek istemem ama bu tip motorda 3 sene için km çok az.İnsan ister istemez düşünüyor.
    Niye diyecek olursanız.Her zaman gittiğim ustamın piyasadaki km düşük motorların çoğuna inanma demesi ve artık bu işin sıradanlaşması. Bilmediğiniz motora km si düşük diye fazla güvenmeyin derim.

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Adam Alıyor 6 ay 1 sene kullanır satarım belki diyor ve km telini söküyor bunu yapanlarda var bilgin olsun .Ustaya göster sen istersen.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    ustaya gosterecegim zaten dedigim gibi... Benim de en cok kafama takılan konuyu siz deşifre ettiniz bu arada zaten ilk bakımını kawasakide yaptırtmış ama sonra bi tanıdıgına gitmiş. Vede zaten 6000 daha yeni oldu başka bakım da gormedi ki diyor kendileri...

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı phar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ustaya gosterecegim zaten dedigim gibi... Benim de en cok kafama takılan konuyu siz deşifre ettiniz bu arada zaten ilk bakımını kawasakide yaptırtmış ama sonra bi tanıdıgına gitmiş. Vede zaten 6000 daha yeni oldu başka bakım da gormedi ki diyor kendileri...
    Valla bizimkisi sadece bir tahmin belkide km doğrudur ama sütü üfleyerek içersen iyi olur..
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

izmirli_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DD 250 e-9 siyah satılık
    ben sadece gecen kış 5500 km yaptım üç yıl dır trafikte olupta 6000 km yapmış olması düşündürücü.
    İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *

Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    aracın sahibi 40 lı yaşlarında bi bey ayrıca arabası da var, giyim tarzı falan yerinde biri guven veriyo ama tabi belli olmaz... umuyorum ki goturecegim servis km ile ilgili bi sorun varsa anlar... Ben yorumlarınızdan km dogruysa bu para verilir sonucunu cıkardım ilgilenenlere cok tesekkur ederim.

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    2006 model 6000 de enteresan :S kaza yapıp kafa bölümünü değiştirmiş olabilir şasesi yamukmu bak hemen karar verme ustaya fln göster bin dene iyice bak hayırlısı olsun

Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    şimdi yola cıkıp ustanın onunde motorun sahibiyle bulusuyorum.

ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Tavsiyem fren disklerine ve arka dişliye bak.aşıntı km.yi ele verir.

Marv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600f
    ben 3 hafta önce 07model 19binde siyah er6f imi 9.750 ye sattım.motor tertemizdi.bence bu fiyat yüksek.06 sına 9.500 den fazla verilmez bence.
    Drift Religion

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tamam da anlamadığım şu...benim motor 2008 4000 de daha yazın başı ...2006 motor 6000de nasıl oluyo abiii hiç mi binmemiş bence km siyle oynan mış olabilir dikkat etmek lazım
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

Timur32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GSXR 1000 / 2012
    Bencede km sine çok dikkat etmen lazım er6f orjinal lastiklerinin modeliyle şu andaki kıyasala aynı markamı ?
    Bende 2007 gsr var sadece hafta sonu 1 gün binebiliyorum 8500 km de mutlaka servise götürmelisin
    tavsiyem o fiyata 2006 suzuki gsr 600 bulabilirsin tabi tarz meselesi

TOP SPEED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM JOYMAX 250 VESPA 125 3 V İE
    Arkadaşlar adam almıştır motoru az binmiştir yatmıştır km si az olamazmı km si 35 bin olsaydı bu sefer o motor alınmaz çok km yapmışmı diyeceklerdi ne alakası var yaw benim makine 2003 model 6000 km de olamazmı.
    İMPOSSİBLE İS NOTHİNG

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Km. saatini düşüren şerefsizler var,
    Km. telini çekip kullanan şerefsizler de var,
    bozulan Km. tel veya saatini onarmayan ihmalkarlar da var.

Bütün bu sebepler yüzünden, gerçekten az kullanılmış motorlara bile şüphe ile bakar olduk.
    Çok km. yapsan bir dert, az yapsan yine dert.

Belki bir gün YBR'yi satarım diyorum da, kesin bu problemlerle uğraşacağım, buna eminim.
    1 Şubat 2006 tarihinde aldığım YBR şu an 6600 Km.'de. Başka motorlarım oldu, bu fazla kullanılmadı.
    Servis bakım belgeleri mevcut, ama garantisi bitince yağını kendim değiştirdim.
    Bir problem çıkmadığı taktirde de, servise gitmeyi düşünmüyorum.

Şimdi gel de bunu müşteri çıkacak insanlara anlat.

"Şu tarihte trafiğe çıktıysa, bu km.'de olamaz, kesin bunda oynama vardır." hükmüne varmak yanlıştır. Bunu kesinmiş gibi söylemek, yazmak, dürüst insanların hakkına girmektir.
    Lütfen dikkatli olalım.
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    Alıntı TOP SPEED adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar adam almıştır motoru az binmiştir yatmıştır km si az olamazmı km si 35 bin olsaydı bu sefer o motor alınmaz çok km yapmışmı diyeceklerdi ne alakası var yaw benim makine 2003 model 6000 km de olamazmı.
    az mantıklı ol iyimisin hiçmi binmemiş motora bir arkadaşın dediği gibi haftada birde binse bir senede 6000 km civarı yapar heleki öle bi motor yatmaz.ucuza satmak için millet neler yapıyo km telini takmadan geziyolar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:50 PM ----------

Alıntı Gültekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Km. saatini düşüren şerefsizler var,
    Km. telini çekip kullanan şerefsizler de var,
    bozulan Km. tel veya saatini onarmayan ihmalkarlar da var.

Bütün bu sebepler yüzünden, gerçekten az kullanılmış motorlara bile şüphe ile bakar olduk.
    Çok km. yapsan bir dert, az yapsan yine dert.

Belki bir gün YBR'yi satarım diyorum da, kesin bu problemlerle uğraşacağım, buna eminim.
    1 Şubat 2006 tarihinde aldığım YBR şu an 6600 Km.'de. Başka motorlarım oldu, bu fazla kullanılmadı.
    Servis bakım belgeleri mevcut, ama garantisi bitince yağını kendim değiştirdim.
    Bir problem çıkmadığı taktirde de, servise gitmeyi düşünmüyorum.

Şimdi gel de bunu müşteri çıkacak insanlara anlat.

"Şu tarihte trafiğe çıktıysa, bu km.'de olamaz, kesin bunda oynama vardır." hükmüne varmak yanlıştır. Bunu kesinmiş gibi söylemek, yazmak, dürüst insanların hakkına girmektir.
    Lütfen dikkatli olalım.
    ybr 2006 model 6000 de trafige çıkış tarihi ne zmn?enteresan hayatta inanmam ki beni geç kimse inanmaz millet bir ayda 1000 km yapıyo

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler