Bir Er6-f buldum sizce makul mu?
Reklamlar
-
İlgilenen herkese tekrar tesekkurler. Ve artık sahibi benim ve bu da ilk fotorafım
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
Reklamlar
-
Hayırlı uğurlu olsun.
Güle güle kullan.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
Hayırlı olsun kardeşim güle güle bin ALLAH cc utandırmasın.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
hayırlı olsunda hocam bu resimden bişey anlamadık 640 480 ve daha çok yüklede hayırlayalım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
peki yarın ceker eklerim.
hayırlayan herkese teşekkürler.
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
-
göztepede 40 yaşlarında biraz kır saçlı bi abidenmi aldın motoru
-
Hayırlı olsun çok güzel bir motor almışsınız. Ben de bir süredir CBF 500 diye tutturmuşken bu motora hayran kaldım kısa bir süre önce. Kesinlikle çok ideal ve canavar gibi makine.
Kazasız belasız nice kmler dilerim. Çok kıskandım çokkkkkkk
-
zeytin1977 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun çok güzel bir motor almışsınız. Ben de bir süredir CBF 500 diye tutturmuşken bu motora hayran kaldım kısa bir süre önce. Kesinlikle çok ideal ve canavar gibi makine.
Kazasız belasız nice kmler dilerim. Çok kıskandım çokkkkkkk
Boşver cbf 500 ...Bu motosikletler güzel bundan almaya bak derim ben.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Hayırlı olsun dostum..
er6 piyasasını anlamadım
F lerde grenaj oldugundan daha pahalı olması gerekmiyor mu ben de bakınmıştım bi ara ama N ler daha pahalı gibi geldi bana
-
ben bile 2 ayda işe gidip gelirken 1000 km yaptım arkadaşım..... o motorun o kadar zaman o kadarcık az km yapması düşündürücü..... Eğer motorn bakımları servis kayıtlıysa işinm kolay ama değilse kralına götrsen anlayamaz orjinal km olup olmadığını. Mesela ben motorumu şu aralar satmayı düşünüyrm cbf 150 10,253 km de bütün bakımları motorn alındığı yerden yapılmıştır ve hepsi gününe saatine varıncaya kadar kayıtlıdır. Eğer benimki gibiyse yani servis kaytlıysa kaçırma al derim fiyatta iyi geldi bana. İyi araştır.....
Geç gitmek hiç gitmemekten iyidir....
-
eguvere adlı üyeden alıntı
ben bile 2 ayda işe gidip gelirken 1000 km yaptım arkadaşım..... o motorun o kadar zaman o kadarcık az km yapması düşündürücü..... Eğer motorn bakımları servis kayıtlıysa işinm kolay ama değilse kralına götrsen anlayamaz orjinal km olup olmadığını. Mesela ben motorumu şu aralar satmayı düşünüyrm cbf 150 10,253 km de bütün bakımları motorn alındığı yerden yapılmıştır ve hepsi gününe saatine varıncaya kadar kayıtlıdır. Eğer benimki gibiyse yani servis kaytlıysa kaçırma al derim fiyatta iyi geldi bana. İyi araştır.....
adam almış tepesine binmiş fotoğraf bile çektirmiş.
hayırlı olsun.
-
avare rulman adlı üyeden alıntı
adam almış tepesine binmiş fotoğraf bile çektirmiş.
hayırlı olsun.
yapma ya.... pardon ozaman. Ben ilk sayfayı okudum. İkinci sayfalara bakmadığım için göremedim. Sağolasın söylediğin için....
Geç gitmek hiç gitmemekten iyidir....
-
eguvere adlı üyeden alıntı
yapma ya.... pardon ozaman. Ben ilk sayfayı okudum. İkinci sayfalara bakmadığım için göremedim. Sağolasın söylediğin için....
Bence arada bir ikinci sayfalarada bak
-
Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanman dilegiyle...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler