hayırlı olsun, kazasız sürüşler, güzel motor severim param olsa ilk alacağım motorlardan birisi,
cbf250 veya ybr250.
kaça aldın, foto eklede bakalım
Süsleri sonra takarsın. Çok önceliklileri var.
1) koruma demiri : Düştüğünde bacağının kırılmasını, bir anda kapı açan aptal sürücülerin kapı ile seni yaralamasını önler ve motoru korur
2) Kilit : masterlock veya luma marka kaliteli bir kilit. İlk akşamdan motoru çaldırmaman için.
3) asgari korumalar: kask ve eldiven ( bunların olduğunu varsayıyorum aslında, almışsındır değil mi ?)
hayırlı olsun
kardeş motoru daha dün aldım, elime ulaşmadı yarın nasip olursa allah işi karışmassa bayiye gelecek bana haber verecekler, fotoyuda yarın vakit bulursam ekliycem, 8750tl peşin fiyatı dediler, 12 ay vadeli aldım 9400tl ye geldi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:12 PM ----------
sağol allah razı olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:12 PM ----------
ilk olarak koruma demiri alıcam ama, çok araştırdım bulamadım, belkide burda bir demirciden bişey yaptırıcam, kilit eski motorumdan kalma vardı baya sağlam bişey onu kullanıcam, kask ve diğer korumalar zaten mevcut
arkadaşım hayırlı olsun motorun iyi günlerde kullanman dileğiyle kazasız sürüşler.....(darısı benım başıma)
Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullan.
Bak burada koruma demiri satılıyor. Fiyatı da bayağı uygun geldi bana.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız binersin inşallah..
Fotoğraf isteriz ?
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
arkadaşım el yapımı bitane koruma demiri yaptır sonra o koruma demirine bi çift sis lambası angel eyelilerden sonra far lara bitane büyük angel eye bi 8000 K xenon elin yatıyosa led li stop lambası yapabilirsin sağına soluna motorun renginde led ler tak jant lara şerit çek falan filan yap işte bişeyler gözüne güzel gözüken herşeyi tak
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
sağol allah razı olsun, umarım sende istediğin motoruna kavuşursun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:55 PM ----------
motor gelsin fotoğraf göndericem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:55 PM ----------
sağol teşekkürler, harbiden bulmuşsun demiri bende bunu arıyordum sağol
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:57 PM ----------
eyvallah sağol dostum teşekkürler, motor geldiğinde fotoları koyucam, aksesuar yapıp tek tek foto koyucam
yeni motorunuza kazasız belasız binmek nasip olsun,kasko yaptırmakta fayda var 500ytl civarında fiyat veren olursa gözün kapalı yaptır ,çünkü genelde 750-900 arası fiyat çıkarıyorlar,birde yaptırırken herşeyi full içerdiğinden emin ol
öncelikle hayırlı olsun
sana bi tavsiyede benden
motorun boyalı kısımlarına koruma film yap.yarın birgün çizildikten sonra ah vah etmezsin.ve daha sonraya bırakma, çizildikten sonra yapmanın bir anlamı olmaz.ben cbf me yaptım şimdi kafam rahat.sen çizmezsen artçıların inip binerken arka kuyruğu çizer oda zoruna gider
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
evet haklısın dostum, ve bu koruyucu film olayını daha yeni duydum, kimler yapar böyle işleri, tamamen kaportayı kaplıyormu, sonra rüzgardan falan atarsa hiç hoşma gitmez, söküldüğü zaman altında iz bırakmasını falan sevmem yani, bide kaç paraya mal olur?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:22 AM ----------
sağol teşekkürler, kasko yaptırıcam ilk işim kasko yaptırmak
hayırlı olsun bence biraz bekle
Yüksek Kalite Üstün Performans
ya arkadaşım o mükemmel aleti tasarlayanlar zaten düşünmüşler görüntüyü hiç bir şeye gerek yok bozma asaletini ( koruma demiri taktır ama ben çok faydasını gördüm )
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
Aynen katılıyorum. Ne yaparsan yap o motoru orjinal halinden daha güzel yapamazsın. Hiç dokunma, sadece koruma demiri gibi gerekli aksesuarları tak. Hatta onu bile takarken seçici ol, hem işlevsel hem güzel olsun.
Ayrıca motorun da hayırlı olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)