yeteri kadar param yok en fazla 1,500 tlm var ve motoru hemen almak istiyorum acaba nasıl alabilirim bi fikri olan varmı lütfen yardımcı olunuz 2'nci el düşünüyorum
yeteri kadar param yok en fazla 1,500 tlm var ve motoru hemen almak istiyorum acaba nasıl alabilirim bi fikri olan varmı lütfen yardımcı olunuz 2'nci el düşünüyorum
Hmmm...
Ben de karpuz almak istiyorum ama karpuzun tanesi 5,5 lira, yarısı yenmiş karpuzlar 3,5 lira, cebimdeyse 1.5 lira var.
Matematik aynı
Önce şaseyle tekerlekleri al, motoru da zamanla paran olursa alırsın.
Arkadaşım biraz daha sık dişini 1.500 2.000 tl daha biriktir al tavsiyemiz bu olur ..Bazı kendini bilmezlerin dalga geçmesinide boş ver..Bunlar sadece klavye delikanlılığı yaparlar..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
bahsi geçen motorları 3000 TL civarında bulabilirsin.. madem 1500 var.. 1500 tl kredi alabiliyorsan, tamamlayıp alabilirsin ama;
Unutmamak lazım, bunun alım satımı var + kask + mont + koruma = nerden baksan 750 TL masraf eder.. bunuda hesapla..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
BEN busitenin gerçek motor tutkunlarının paylaşım sitesi oldugunu sanıyordum bence arkadaşın motor hevesiyle dalga geçmemek lazım...ne demek yanı olamazmı olabılır ben 2, eli 5.500 hatta 7000 e kadar olan hyosung 250 r daha yenı 4000 aldım hemde tertemiz yani ona biraz moral vermek lazım,onuda yapamıyorsak umarım bulursun demek lazım
Site tabikide motosiklet severler ile dolu bundan kimsenin suphesi olmasin , ve Khutuck arkadasimizin klavye delikanlisi yada basligi acan arkadasi motivesiz birakicak biri oldugunu dusunmuyorum.
Basligi acan arkadasin uyelik tarihi ve mesaj sayisina bakarsaniz ne soylemek istedigimi anlarsiniz.
Oh ne guzel ac basligi ondan sonra kac , tanisma kimsin nesin ne yer ne icersin bilmiyelim sonra dum duz sana yardimci olmak icin kafa yoralim , yok arkadas oyle uc kurusa bes kofte paran kadar yiceksin.
Selamlar.
First Day Of My Life
öncelikli olarak motor ehliyetin varmı?
önceden motor kullandınmı?
motoru almadan önce bunlar daha önemli kanımca
[COLOR="Red"]Ѻ[/COLOR] [COLOR="Red"]яedline[/COLOR]...the line between [COLOR="Green"]life ::fool:: [/COLOR]and [COLOR="Red"]death [/COLOR]::156::
Bundan bahsediyoruz bizde , arkadas ne yer ne icer bilmeyiz hoppppp sorar soruyu ilk mesajinda sonrasinda sirra kadem basar bizde burda birbirimizi yeriz
Bence ilk once tanisma basligi ile tanissin bu arkadaslar biraz bilgi edinelim kendisi hakkinda sonra yardimci oluruz elbet.
First Day Of My Life
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 PM ----------
Adam Basit bir soru sormuş bizde sorduğu soruya cevap verebiliriz cevap vermemiz içinde illa tanımamız şart değil bence.Ayrıca hadi diyelim tanıtmamış kendini ama bir soru sormuş illa alayamı almak gerekir illa dalgamı geçmemiz gerekir ya sence...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Bence cbr a alternatif düşün eğer parayı toplayamayacsan.Hani çelik-yuan 150 vardı.O olabilir mesela.
teşekürler yardımlarınız için güzel site
Öncelikle merhabalar.Cbr 125r benim de almak istediğim bir motor(Başlangıç için ideal).Ancak motoru almadan önce ehliyeti alıp motor ilkyardım trafik hakkında detaylı bilgiler edinmek ve direksiyon pratiği yapmak motor kullanmayı daha basit ve daha eğlenceli hale getireceğini düşünüyorum.Tabi korumalıkların da önemli bir yeri var.Bir kaza sırasında istenmeyen sonuçlardan korunmak için.Ehliyete ve korumalıklara bu yüzden öncelik vermek gerekir. Teşekkürler...
Biriktiremezssen 1500-2000 Tl arası 2.el ybr waR oda iyi motor sağlam herkes tavsiye eder onuda düşün bnce cbr kadar zevk vermez ama
Malesef hedefine çok uzak. 3000 TL'ye ulaşıp motoru almakla bitmiyor olay. Ivırına zıvırına (ruhsat devir vs.) 500, kaskına korumasına da 1000 TL vermesi gerekir ki, düştüğünde 10.000 hastane masrafı yapmasın çocuk. "1500 daha biriktir", "yok 1500 kredi çek", "1500 harç çek" diyen arkadaşlar bu gerçekleri ya göz ardı ediyorlar ya da haberleri yok.
3. seçenek olarak dalga geçiyor da olabilirler. Bilmeyen adam için iyi niyetli tavsiye, bilen adam içinse dalga geçmektir bu komik öneriler. Yaptığınız öneriler trafik kazası geçirmiş bir kişiyi karga tulumba taşıyıp ölümüne sebebiyet veren cühelaların yaptığına benziyor. Yardım edelim derken öldürmek.
Arkadaşım sen en iyisi önce şu başlığı oku. Sana yapabileceğim en iyi tavsiye bu.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...nler-icin.html
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
[COLOR="Red"]Ѻ[/COLOR] [COLOR="Red"]яedline[/COLOR]...the line between [COLOR="Green"]life ::fool:: [/COLOR]and [COLOR="Red"]death [/COLOR]::156::
herşey kısmet kardeşim sen bozma moralini hayaller kurmadan gerçeğe geçiş yapamazsın sana inanıyorum motorunu mutlaka alıcaksın önce istemen lazım ben 2006 yılında tamamı krediyle zat 150 aldım şu anda GSR 600 var allah'a şükürler olsun bütçene göre mutlaka bişeyler bulursun
Şu tip konulardan onyüzbinmilyar tane var. Akıl var mantık var, sıfırı 5.5 olan, 2. el fiyatları 3-3.5 arası gezen bir motor 1.5'a alınabilir mi? Google'a yazın "CBR125 2. el" diye bin tane ilan çıksın, sağlam bir CBR125'i 1.5'a satan adam varsa 2 vereceğim ben alacağım! 7 yaşındaki yeğenime desem ki "bak Barış, cebinde 1.5 lira var, yeni bisiklet 5.5 lira eski bisiklet 3.5 lira; alabilir misin?" diye, o bile "alamam Fıyat aabi" der (r'leri tam söyleyemiyor).
Bunu düşünemeyecek adamın motor kullanması tehlikeli, bu kadar basit şeyi düşünemeyen insan trafik kurallarını anlayamaz, 50 yazan yerde 150'yle hatalı sollama yapıp karşıdan gelen beni öldürür.
Bunu düşünüp aramaya üşenen adamın kullanması da tehlikeli, yarın öbür gün kaskı takmaya üşenir, gözüne sinek kaçar, yine bana arkadan vurup kolumu bacağımı kopartır.
Bu siteye onu açan herkesi motive etmek zorunda değilim, hatta bazı kullanıcıları demotive etmek farz.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)