Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

ben honda cbr 125 almak istiyorum ama ...!

REKLAM ALANI
    RECOKARAP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şuan TVS Apacahe
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu tip konulardan onyüzbinmilyar tane var. Akıl var mantık var, sıfırı 5.5 olan, 2. el fiyatları 3-3.5 arası gezen bir motor 1.5'a alınabilir mi? Google'a yazın "CBR125 2. el" diye bin tane ilan çıksın, sağlam bir CBR125'i 1.5'a satan adam varsa 2 vereceğim ben alacağım! 7 yaşındaki yeğenime desem ki "bak Barış, cebinde 1.5 lira var, yeni bisiklet 5.5 lira eski bisiklet 3.5 lira; alabilir misin?" diye, o bile "alamam Fıyat aabi" der (r'leri tam söyleyemiyor).

Bunu düşünemeyecek adamın motor kullanması tehlikeli, bu kadar basit şeyi düşünemeyen insan trafik kurallarını anlayamaz, 50 yazan yerde 150'yle hatalı sollama yapıp karşıdan gelen beni öldürür.

Bunu düşünüp aramaya üşenen adamın kullanması da tehlikeli, yarın öbür gün kaskı takmaya üşenir, gözüne sinek kaçar, yine bana arkadan vurup kolumu bacağımı kopartır.

Bu siteye onu açan herkesi motive etmek zorunda değilim, hatta bazı kullanıcıları demotive etmek farz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    inanck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr 250r
    arkadaşım önce ehliyetin yoksa onu almalısın. ehliyetin varsa kask mont eldiven vs..
    hemen ihtiyacın varsa da 1500'e bulman zor, öyle bir ilan ben bulsam büyük olasılıkla ya çalıntı ya da ciddi hasarlı motor diye düşünürdüm.

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu tip konulardan onyüzbinmilyar tane var. Akıl var mantık var, sıfırı 5.5 olan, 2. el fiyatları 3-3.5 arası gezen bir motor 1.5'a alınabilir mi? Google'a yazın "CBR125 2. el" diye bin tane ilan çıksın, sağlam bir CBR125'i 1.5'a satan adam varsa 2 vereceğim ben alacağım! 7 yaşındaki yeğenime desem ki "bak Barış, cebinde 1.5 lira var, yeni bisiklet 5.5 lira eski bisiklet 3.5 lira; alabilir misin?" diye, o bile "alamam Fıyat aabi" der (r'leri tam söyleyemiyor).

Bunu düşünemeyecek adamın motor kullanması tehlikeli, bu kadar basit şeyi düşünemeyen insan trafik kurallarını anlayamaz, 50 yazan yerde 150'yle hatalı sollama yapıp karşıdan gelen beni öldürür.

Bunu düşünüp aramaya üşenen adamın kullanması da tehlikeli, yarın öbür gün kaskı takmaya üşenir, gözüne sinek kaçar, yine bana arkadan vurup kolumu bacağımı kopartır.

Bu siteye onu açan herkesi motive etmek zorunda değilim, hatta bazı kullanıcıları demotive etmek farz.
    -----

Yukarida yazilanlara katiliyorum , olmayacak dua ya aminmi deseydik ? Kimsenin kimseyi alayci bir tavirla karsilamasi gibi bir durum soz konusu bile degil , sadece mantik yurutulmus ve farkli bir bakis acisi ile cevaplanmis sorulan soru.

Bunu idrak etmek istemiyeni zorlayacak halimiz yok.

Yapilan yorumlari begenmiyen ustune alinmaz hepsi bu.
    First Day Of My Life

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF150'yi,CBF250'yi sattım...Şimdi 2009 GT250r
    Nabacan cbr 125'i?Git bi tane ikinci el gt250r al.Pişman olmazsın.

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Alıntı kingman30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nabacan cbr 125'i?Git bi tane ikinci el gt250r al.Pişman olmazsın.
    ------

Demekki boyle cevaplarda verilebiliyormus .

GT250R tavsiyesinde bulunan arkadas sen okudugunu anladigina eminmisin ?

Pes valla.
    First Day Of My Life

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı ismail79 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeteri kadar param yok en fazla 1,500 tlm var ve motoru hemen almak istiyorum acaba nasıl alabilirim bi fikri olan varmı lütfen yardımcı olunuz 2'nci el düşünüyorum
    bak güzel kardşeim avcılar da 1600 e kaza yapmış sonradan naked oalrak toplanmış bitane siyah cbr 125r var istersen bi görüş avcılar bilge motor
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    Alıntı canercamalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak güzel kardşeim avcılar da 1600 e kaza yapmış sonradan naked oalrak toplanmış bitane siyah cbr 125r var istersen bi görüş avcılar bilge motor
    caner o motora çok masraf lazım ya..
    yapacagın masrafla temiz bi cbr alırsın daha mantıklı bana gre
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    e yani arkadaş 1500 liraya cbr almak istiyor yoksa benmi yanlış okuyorum
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    Alıntı canercamalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    e yani arkadaş 1500 liraya cbr almak istiyor yoksa benmi yanlış okuyorum
    pardon yaa ben arkadaşın yazdıgını hiç okumadan yoruma atladıgım için
    1500 tl ye cbr 125 grenaj lastik jant far ve göstergesini alabilir..
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

1500 tl ye cbr alınmayacagını bende biliyorum sadece paramın olanını söyledim hani biz salak olsaydık saten bişey paylaşmazdık direkt kredi çekip mal gibi faiz öderdim salak olsaydım ha belki yardım alırım birisi çıkar da bize yardımcı olabilir zannetmiştim ama neyse bunuda bir kez daha anladım ki herkez kendi ayakları üstünde durmalı kimse kimseye muhtaç olmamalı bu devirde yoksa işte sizin gibiler dalga çeçer bişey anlamadam demi kardeşlerim

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler