ben honda cbr 125 almak istiyorum ama ...!
Reklamlar
-
Khutuck adlı üyeden alıntı
Şu tip konulardan onyüzbinmilyar tane var. Akıl var mantık var, sıfırı 5.5 olan, 2. el fiyatları 3-3.5 arası gezen bir motor 1.5'a alınabilir mi? Google'a yazın "CBR125 2. el" diye bin tane ilan çıksın, sağlam bir CBR125'i 1.5'a satan adam varsa 2 vereceğim ben alacağım! 7 yaşındaki yeğenime desem ki "bak Barış, cebinde 1.5 lira var, yeni bisiklet 5.5 lira eski bisiklet 3.5 lira; alabilir misin?" diye, o bile "alamam Fıyat aabi" der (r'leri tam söyleyemiyor).
Bunu düşünemeyecek adamın motor kullanması tehlikeli, bu kadar basit şeyi düşünemeyen insan trafik kurallarını anlayamaz, 50 yazan yerde 150'yle hatalı sollama yapıp karşıdan gelen beni öldürür.
Bunu düşünüp aramaya üşenen adamın kullanması da tehlikeli, yarın öbür gün kaskı takmaya üşenir, gözüne sinek kaçar, yine bana arkadan vurup kolumu bacağımı kopartır.
Bu siteye onu açan herkesi motive etmek zorunda değilim, hatta bazı kullanıcıları demotive etmek farz.
Reklamlar
-
arkadaşım önce ehliyetin yoksa onu almalısın. ehliyetin varsa kask mont eldiven vs..
hemen ihtiyacın varsa da 1500'e bulman zor, öyle bir ilan ben bulsam büyük olasılıkla ya çalıntı ya da ciddi hasarlı motor diye düşünürdüm.
-
Khutuck adlı üyeden alıntı
Şu tip konulardan onyüzbinmilyar tane var. Akıl var mantık var, sıfırı 5.5 olan, 2. el fiyatları 3-3.5 arası gezen bir motor 1.5'a alınabilir mi? Google'a yazın "CBR125 2. el" diye bin tane ilan çıksın, sağlam bir CBR125'i 1.5'a satan adam varsa 2 vereceğim ben alacağım! 7 yaşındaki yeğenime desem ki "bak Barış, cebinde 1.5 lira var, yeni bisiklet 5.5 lira eski bisiklet 3.5 lira; alabilir misin?" diye, o bile "alamam Fıyat aabi" der (r'leri tam söyleyemiyor).
Bunu düşünemeyecek adamın motor kullanması tehlikeli, bu kadar basit şeyi düşünemeyen insan trafik kurallarını anlayamaz, 50 yazan yerde 150'yle hatalı sollama yapıp karşıdan gelen beni öldürür.
Bunu düşünüp aramaya üşenen adamın kullanması da tehlikeli, yarın öbür gün kaskı takmaya üşenir, gözüne sinek kaçar, yine bana arkadan vurup kolumu bacağımı kopartır.
Bu siteye onu açan herkesi motive etmek zorunda değilim, hatta bazı kullanıcıları demotive etmek farz.
-----
Yukarida yazilanlara katiliyorum , olmayacak dua ya aminmi deseydik ? Kimsenin kimseyi alayci bir tavirla karsilamasi gibi bir durum soz konusu bile degil , sadece mantik yurutulmus ve farkli bir bakis acisi ile cevaplanmis sorulan soru.
Bunu idrak etmek istemiyeni zorlayacak halimiz yok.
Yapilan yorumlari begenmiyen ustune alinmaz hepsi bu.
-
Nabacan cbr 125'i?Git bi tane ikinci el gt250r al.Pişman olmazsın.
-
kingman30 adlı üyeden alıntı
Nabacan cbr 125'i?Git bi tane ikinci el gt250r al.Pişman olmazsın.
------
Demekki boyle cevaplarda verilebiliyormus .
GT250R tavsiyesinde bulunan arkadas sen okudugunu anladigina eminmisin ?
Pes valla.
-
ismail79 adlı üyeden alıntı
yeteri kadar param yok en fazla 1,500 tlm var ve motoru hemen almak istiyorum acaba nasıl alabilirim bi fikri olan varmı lütfen yardımcı olunuz 2'nci el düşünüyorum
bak güzel kardşeim avcılar da 1600 e kaza yapmış sonradan naked oalrak toplanmış bitane siyah cbr 125r var istersen bi görüş avcılar bilge motor
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
canercamalan adlı üyeden alıntı
bak güzel kardşeim avcılar da 1600 e kaza yapmış sonradan naked oalrak toplanmış bitane siyah cbr 125r var istersen bi görüş avcılar bilge motor
caner o motora çok masraf lazım ya..
yapacagın masrafla temiz bi cbr alırsın daha mantıklı bana gre
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
e yani arkadaş 1500 liraya cbr almak istiyor yoksa benmi yanlış okuyorum
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
canercamalan adlı üyeden alıntı
e yani arkadaş 1500 liraya cbr almak istiyor
yoksa benmi yanlış okuyorum
pardon yaa ben arkadaşın yazdıgını hiç okumadan yoruma atladıgım için
1500 tl ye cbr 125 grenaj lastik jant far ve göstergesini alabilir..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
1500 tl ye cbr alınmayacagını bende biliyorum sadece paramın olanını söyledim hani biz salak olsaydık saten bişey paylaşmazdık direkt kredi çekip mal gibi faiz öderdim salak olsaydım ha belki yardım alırım birisi çıkar da bize yardımcı olabilir zannetmiştim ama neyse bunuda bir kez daha anladım ki herkez kendi ayakları üstünde durmalı kimse kimseye muhtaç olmamalı bu devirde yoksa işte sizin gibiler dalga çeçer bişey anlamadam demi kardeşlerim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler