Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

ruhsat devrini veremedim

Motovento
    REKLAM ALANI
    blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsuz :(
    yahu ne kadar yaratıcı milletiz,herifin yapması gereken işlemi yaptırabilmek için neler düşünülüyo,kardeşimin scooter u sattıgımız yagız delikanlıda aynı haltı yedi 2 gün mühlet verdim baktım tınlamıyo 3 gün motorun üzerideyim,yüzde yüz tesiri olan cümleyi kuruyosun ( verlan şu anahtarı..s...git şimdi ) biraz kabaca bişey ama milletin işi yok seninlemi uraşıcak,yapmışız bi iyilik derdin nedir dangalak,demezlermi adama ,hiç uraşma birader git al altından,başını agrıtırlar sonra ...
    eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı crownhead adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en temizi benim borcum var hacizlik diceksin motor adıma kayıtlı bunu elinden alırlar de...
    en güzel yöntem bu hem karşındakinide düşünüyorsun zaten.
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    aynı dert bnmde başımda bar :( bi astsubaya hiç tanımam nakit iyi bi paraya verdim motoru adam hafta içigelip satışı alacaktı bir yıl oldu :( :( telefonum bozuldu numarasını da kaybettim.vekalet ibırak hiç birşey yapmadık sadece ruhsatı anahtarı aldı gitti canıma tak etmek üzere vericem çalıntıyı :S kendime yakıştıramıyorum bende :( burdan çıkacak sonuca göre hareket edicem bende sen verirsen çalıntı bende vericem =) bekliyorum yorumları aslında en dogrusu çünkü bir kaza yaparlarsa Allah göstermesin bizim hayatımız kayar

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler