Slm zamlara ve kazıklara alıstık, tek tesellım, kendı maaslarına yaptıkları zamları, benzın fıyatlarına eklemıyorlar,
Umurlarındamı vatandaslar
Slm zamlara ve kazıklara alıstık, tek tesellım, kendı maaslarına yaptıkları zamları, benzın fıyatlarına eklemıyorlar,
Umurlarındamı vatandaslar
"Bu halka müstahaktır" diyenler acaba siz hangi halktansınız? yoksa başka bir sınıf, zümre mıi var bilmediğimiz "halk ve sizler" diye..
Kelimeleri dikkatli seçmek lazım.
arkadaşım o halktan kastımı herkez çok iyi anladı sen anlayamadın galiba benim anlatmak istediğim kurunun yanında yaşında yandığıdır.korkma bilmediğin bi zümre felan yok sadece malum yerleri destekleyenler ile desteklemeyenler var
YANİ SONUÇ OLARAK:HERKES HAKEDİLDİĞİ GİBİ YÖNETİLİR.BİZDE ÇOĞUNLUĞUN KURBANIYIZ
milletce koyun oldugumuz icin fark etmiyor cok zengin bir milletiz varlık refah hat safhada dünyanın en pahalı benzinini kullananlardan olmamız bunun bir kanıtı gibi
her millet hak ettigi muameleyi görür,bize bunlar müstahak,1980 li yıllarda millet her hafta yollardaydı,tepkisini görteriyodu şimdi kiimsede tık yok,dolar düşerken dogalgaza zam yapanları kınayan başbakanımız kendi ülkesindeki benzinden bi haber yaşıyor,gırtlagımıza kadar vergiye bogulduk aldıgımız hizmetin iki katı vergi veriyoruz,dahadün tel faturası gelmiş,konuşma bedeli 4.75 tl ödenecek tutar 19.25 ..bu nedir yaa internetim olmasa yemin ediyorum kapattırıcam elimi baglıyo şu internet,kusura bakmayın uzun oldu daha konuşulacak çok şey varya neyse..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
1-cem uzan 2-jet fadıl a yapılanları anlıyorumda:Be salaklar adamlar(hükumed)bu adamlar sizi çarpmış-yurt dışındaki vatandaşları çarpmış-biri abd yi çarpmış.tamam okey ama adamların elinde projeler varbunları bi harekete geçir şeffaf şeffaf.Biri enerji devi bir holding olmuş digeri TC de belki ilk seri otomobili üretime geçirmeye aday.Bu ülkeye bir koç-sabancı dan belki daha çok yararı olabilecek adamlar.al kanatlarının altına onları şeffaf şeffaf çalışsınlar.Hatta bu çalışmayı ceza olrak yaptırt.deki:bu halka olan borçlarınızı bu projeleriniz le ödeyeceksiniz.10 yıl gelirsiz üretim de.Yapmazlarsa ben şerefsizim...........Sanki kendileri bu halkı mamlaketi hiç çarpmıyorlar.......marmaris
benzinin litresi .3.50 ken bunun 2tl sini devlet kendisi vergi olarak alıyolarmuş ve bunu açıkladılar.kimse öyleyken bişi dedimi hangi ülke bukadar vergi koyabiliyor.bizim ülkemizde petrol çıkıyo artı suriye ırak'a en yakın ülkeyken dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoz kimse neden diyormu.cem uzan mazot 1 tl olucak dediğinde hepimiz gülmüştük meğer adam haklıymış be .millet koyun bu millete laik az bile azzzzzz
Ne bekliyorsunuz ki üretmeyen bi ülkedeki düzenden tembeliz hemde önde gideni yalancıyız üçkağıda çalışıyor aklımız kurunun yanında yaşta yanıyor kusra kalmayın..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)