Arkadaşlar internette bildiğiniz detaylı gezi haritalarından indirilebilecek link var mı? Teşekkürler..
Arkadaşlar internette bildiğiniz detaylı gezi haritalarından indirilebilecek link var mı? Teşekkürler..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
http://www.kgm.gov.tr/images/turkiye.jpg
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 AM ----------
http://www.msxlabs.org/forum/ext.php...%2FSONYMAP.rar
Program kurulum gerektirmiyor, programda, Avrupa ve Türkiyedeki gideceğiniz veya merak ettiğiniz yerlerin yol haritaları ve mesafelerini hesaplayabilirsiniz. Örneğin Hakkarinin bir köyünden Parise giderken hangi yollardan geçeceksiniz, yol kaç km kaç saat sürecek bunları hesaplayabilirsiniz. part1 ve part2 yi indirdikten sonra winrardan bi klasöre çıkartın (program 76mb) sonymap dosyasını çalıştırın fare ile istediğiniz bölgeleri büyütünce köy yollarını bile gösteriyor. mesafe hesaplamak için departure bölümüne bulunduğunuz yerin ismini (örneğin yozgatın babayağmur köyü) arrival bölümüne gideceğiniz yerin ismini (örneğin izmirin tire ilçesi) yazıp entere basın. Siz yer isimlerini ilgili yerlere yazarken yer isimleri çıkmaya başlar. yer isimlerini yazarken Türkçe karakter kullanmayın. Bu program kurtsoftun benzer programından çok daha güzel.
Alıntıdır...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Teşekkürler....
Sony Map'i bende kullanıyorum fakat her zaman haritanın vermiş olduğu 1 .alternatif yol Türkiye de kullanılan tercih edilen yada şehirlerarası otobüslerin kullandığı ana yollar olmayabiliyor.Km. her ne kadar kısa gözüksede 50-100 km.daha uzun yoldan git ama güvenli yoldan git.
Örneğin Ankara'dan Didim-Akbüke gidecektim
Yazdım proğrama Ankara-Didim diye didim çıkmadı
Ankara-Akbük yazdım çıktı
1.alternatif yol 690,6 km(dağ tepe,it ürmez kervan geçmezbir yol. jandarma çevirdi ilk defa burda otobüs gördüm abi ne işiniz var sizin burda yolunuzumu kaybettiniz dedi)
2.alternatif yol 700 km.(şehirlerarası güzergah)
buda bana iyi bir ders oldu.
Ama pahalı bir ders oldu.
Diyeceğim şudurki bu proğrama güvenip 1.alternatif yol diye gösterdiği her ne kadar km. kısa gözükse aldanmayın normal işlek yoldan gidin.
aynen bende sonymap mağduriyetinden sonra gogıl örth kullanmaya başladım
kendisi otomatik çıkarmıyor ama en azından fotolardan yol durumu hakkında bilgi sahibi olabiliyorum
bir tane gps almak şart oldu da meretler ucuz değil (yaşasın ÖTV)
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
Bu programları kullanırken dikkatli olmak gerektiği doğrudur.
3 yıl önce ben de benzeri bir rota programı yüzünden mağduriyet yaşamıştım.
Yolda en güvenlisi, yeni basım, güncel bir el haritası kullanmaktır.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
portatif navigasyon da olabilir ama biraz bütçe ayırmak gerekir...60 tl den başlıyo fiyatları
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
Portatif navigasyon iyi çözüm. Ancak Gültekin beyin belirttiği endurocu ve cross cular için sorun olmasa gerek. En azından oradan bir yol var diye bilgimiz olması bile yeterli.. Bu arada Google Earth de çok iyi..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)