Polonyalıların 6 AT ve 1 Eski Model BMW ile macerası
-
hadi yarım saat ayırın kendinize şöyle uzakdogunun en gidilesi en görülesi yerlerinden himalayaları gezen Polonyalıların 6 AT ve 1 Eski Model BMW ile macerasını paylaşayım aşağıdaki linkte...keyifle kalın
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=265584
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Reklamlar
-
Güzel bir paylaşım adamlara helal olsun geziyi tamamladılarsa..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
-
tr.davutak adlı üyeden alıntı
tamamlamak ta ne demek altlarında africa twin varken
şaka bir yana gezi boyunca motosiiklet teki tek kusur benzin pompası ve karbüratör tıkanması ama bence bu sorunlarda oralardaki hava ve benzin kalitesizligin dolayıdır işte bu yolarda karbüratör sistemi olmasının faydaları enjeksiyon olsa bittin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:28 PM ----------
bu gezileri devamlı yapacaklarmış organizyon falan ilgileneceklere
O zaman tebrikler Abi onunla ilgilenmek için hayatmızı kurtarmış olmamız lazım
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
-
stunt_rider_35 adlı üyeden alıntı
yakındasende katılırsın Davut abi africa twinine kavuşursan
bi himalaya yapıp gelirsin
sonra bize anlatırsın maceralarını
olacak koçum olacak hayal etmek başarmanın yarısı olduguna göre ben bunu 30 kere hayal eedersem ve 1 le çarparsam işallah 4 yada 5 sene sonra bekle beni uzakdogu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:55 PM ----------
Konuyu Toplam 15 Üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
tr.davutak+, banistercaq, muvattali, Terrorizer, stunt_rider_35, chatkut, wermeer, deliberk, emrt, guido, BaByFaCe, muratdiksöz
hepiniz daldınız şimdi bizde o gezide olsak diye kim istemez
-
-
chatkut adlı üyeden alıntı
davut iyi yolculuklar uzakdoğudan kart atarsın bize artık
olacak işallah
keyifli bir gezi olmuştur kesin ama adamların hepsi tamirci yaw söküp takıp duruyolar motoru
söküp taktıkları sadece karbüratör o da yakıtın kalitesizligin dolayı bide africa twin in kronik arızası benzin pompası himalayalar ın yoluna görede aslanlar gibi ayakta africa twin
-
yok o kadar iyimser ola, kanyak falan da yapıyolar kırılan dökülen yerlere, lastik değiştiriyolar falan...birazda elinin anahtar tutması lazım
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
-
paylasım ıcın tesekkurler mukemmel bır gezı mukemmel yerler
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
Super Moderator
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler