Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

CEHALET VE ÖLÜME DAVETİYE!!!

REKLAM ALANI
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    zzr, 2005'lere gelmiş sıra. aferin aferin
    May the Force be with McLaren Mercedes

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ahmet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125-ZN @ ZeN Scooclub
    Eceax arkadaşım önce geçmiş olsun,

Bence senin başına gelen olayın ne cehaletle, ne eğitimle ne de parayla pulla ilgisi var, insanlar o kadar kötü ki, "Kötü" yani magarada yaşamış adamı getirsen, senin üzerine o şekilde araç sürerse öldürebilecegini bilir ve yapmaz,

Bir kötülük ki aldı başını gidiyor, 3 kuruş için 80 yaşındaki teyzeleri öldürenler, 17 yaşındaki çocugu sep telefonu için trenden atanlar, senin karşına çıkan da bu tip bir adamdı işte.

Bundan 10 sene önceyi hatırlıyorum da, acaba ozaman bizim mi fazla haberimiz olmuyodu yoksa bu kadar kötülük yokmuydu çevremizde.

Yine de Allah korumuş, tekrar geçmiş olsun.

Bir kez de ben, şöyle pahalı bir motorun üstünde bir adam ve önünde en fazla 6 aylık bir bebek gördüm, hani şu bebekleri üstüne asmaya yarayan askı gibi veya önlük gibi şeyler var ya (ismini bilmiyorum affedin) bebegi asmış önüne bu şekilde ve gittiği yol TEM yolu.

Motoru ve adamı görseniz ne cahil dersiniz ne de gariban dersiniz, arkadaş çocuga hiç bir tehlike gelmeyecegini bilsen bile, en azından rüzgardan sakınırsın, 6 aylık bebek ,yazıktır günahtır.

Sevgiler Saygılar
    [B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
    [CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]

ZZR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZR1400 KawaSaKi Rengi:KapKara
    resmen cinayet geçmiş olsun..
    [B] KapTaN 44[/B]

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler