zzr, 2005'lere gelmiş sıra. aferin aferin
zzr, 2005'lere gelmiş sıra. aferin aferin
May the Force be with McLaren Mercedes
Eceax arkadaşım önce geçmiş olsun,
Bence senin başına gelen olayın ne cehaletle, ne eğitimle ne de parayla pulla ilgisi var, insanlar o kadar kötü ki, "Kötü" yani magarada yaşamış adamı getirsen, senin üzerine o şekilde araç sürerse öldürebilecegini bilir ve yapmaz,
Bir kötülük ki aldı başını gidiyor, 3 kuruş için 80 yaşındaki teyzeleri öldürenler, 17 yaşındaki çocugu sep telefonu için trenden atanlar, senin karşına çıkan da bu tip bir adamdı işte.
Bundan 10 sene önceyi hatırlıyorum da, acaba ozaman bizim mi fazla haberimiz olmuyodu yoksa bu kadar kötülük yokmuydu çevremizde.
Yine de Allah korumuş, tekrar geçmiş olsun.
Bir kez de ben, şöyle pahalı bir motorun üstünde bir adam ve önünde en fazla 6 aylık bir bebek gördüm, hani şu bebekleri üstüne asmaya yarayan askı gibi veya önlük gibi şeyler var ya (ismini bilmiyorum affedin) bebegi asmış önüne bu şekilde ve gittiği yol TEM yolu.
Motoru ve adamı görseniz ne cahil dersiniz ne de gariban dersiniz, arkadaş çocuga hiç bir tehlike gelmeyecegini bilsen bile, en azından rüzgardan sakınırsın, 6 aylık bebek ,yazıktır günahtır.
Sevgiler Saygılar
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
resmen cinayet geçmiş olsun..
[B] KapTaN 44[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)