arkadaşlar bakın yaşım 15 babamda mz 251 var amcamın oğlunda mz 150 var size yemin ediyorum süper bi motor kalkışta eline kesinlikle su dökemz gt250r ,üstelik mz dağların motorudur ya orman dağ dinlemez basar geçer gt250r yapabilir mi bunları kesinlikle hayır dökülür motor.. mz le gt250r yi karşılaştırıyorsunuz ama sadece düz yolda karşılaştırıyorsunuz mz yurdumun güzel dağlarına ormanları uyum sağlayabilecek bi motor .. mz de aldığınız keyfi zevki gt250r de alamassınız arkadaşlar şu kadar söyliyeyim yaşım 18 falan olsun ehliyetimi almayı düşünüyorum amcamın oğluyla çekecez mz leri inş basacaz köye yapabilirmi gt250r bunları ha gt250 ciler biz düz yoldan bahsediyoruz diyosa mz in gt250 den eksik kalır biyeri varmı arkadaşlar düz yoldada uçar mz ... demişsiniz hadi bende gt250r var kapışalım
yahu arkadaşlar hadi ben size diyorum mz gibi süper motorla dağ yolunda orman yolunda kapışın canını okur mz arkadaşım... şöyle bişeyde var mz ki senelerin motoru ve hala oldukça çok kullanıcısı var gt250r ler yeni ve gösterişli bi motor kimsenin zevkine karışamam ama mz kullanmak süper bişey mz bizde belki yeni nesiliz ama gözümüz o kadar yükseklerde değil amcam babam arkadaşlarının çok hatırası olmuş mz le zamanında.. Bende çok istiyorum ehliyetimi alıp mz e binip köyümün dağlarında taşlı topraklı tümsekli yollarında sürmeyi istiyorum gerek olsun köyümün ormanlarında mantar toplamayı söylesenize bana gt250r size bu zevkleri yaşatabilirmi ha şöyle dersiniz ben taş toprak dinlemem girerim gt250 mle çıkınca motorun halini görürsünüz bidaha taşa toprağa girmek istemezsiniz motor zevk işidir keyif işidir öyle şehrin düz sokaklarında gezip gt250r yle mz den daha iyi diyemezsiniz arkadaşlar.. arkadaşlar bişi daha söyliyeyim aranızda avlanmayı seven vardır mz le nasıl avlanılır bi anlatın gt250r cilere
peki gt250r o kadar para vermenize rağmen size bu zevkleri yaşatabilirmi sadece şunu söyliyeyim değilki gt250r yi mz 251 le karşılaştırıyorsunuz mz 150 yle bile karşılaştırmayın bence mz de yol ayrımı yok dediğim gibi şuraya girersin girmem demez üstelik dayanıklıdır..
gt250r ciler şimdi burda bana yok bizim motorlar daha hızlı gider demesin yurdumun heryeri dümdüz olsa hadi tmm ama değil
mz le çekinmeden dağa taşa düz yola basabilirsiniz ama gt250r yle bunu yapamassınız sayın mz kullanıcıları söyleyin bana haksızmıyım ,mz süper bi motor amcamın oğluyla ikimiz geziyoruz mz150 yle ben binmiyorum ama arkasında o motorun verdiği güven bi başka oluyor .. haksızmıyım abilerim
bence bu metini okuduktan sonra gt250r ciler bi mz in ne kadar iyi bi motor olduğunu bi kere daha düşünsünler ha şunu söyliyeyim gt250r ye kötü demiyorum ama gösteriş dolu bence hızınada bişey demiyorum ama dediğim gibi mz i istediğin gibi tepe tepe kullan
git mz i altına al arkadaşınla sen sür o alsın eline tüfeği avlan git mz inle şöyle güzel bi balık avına arkadaşlar gerçekten mz süper bi motor siz düz yolda motor sürmekte zevklidir ama bide şöyle köy yollarında deneyin o zevki yaşayın mz dayanıklıdır uzun yolu rahat yapar gt250r de yapabilir bişey demem ama tekrar soruyorum tüm bu zevkleri size gt250r yaşatabilirmi motoru tek hız yönünden değerlendirmeyin arkadaşlar lütfen mz efsanedir hala popüler bi motordur ve 5 sene 10 sene sonrada öyle olacaktır ama gt250r 5-10 sene sonra o kadar popüler olacakmı bakalım gt250r gibi bi çok motor çıkacaktır
ama mz 15-20 senedir kullanılıyor belki ve bu süre inş dahada artacak
üstelik siz düz yoldaki tarışlarınızdanda bahsediyorsunuz ki düz yolda da mz alır diyenler şuan bunları yazarken motorumuzla babam geldi
ne güzel sesi var be
şu motor ehliyetini bi alsam bakalım düz yoldada görecez inş kim daha iyiymiş
gt250r mi bnm hala işleyen mz' immi neyse arkadaşlarım abilerim hadi bu konu fazla uzamış ama bende yazmak istedim neyse herkese iyi günler
mz kullanıcılarına selamlar mz den şaşmayın yeni nesil olarak bizde çok seviyoruz mz i
)