Arkadaşım hiç bişeyi karıştırdığım yok bi mobiletle mz nin aynı olmayacağının farkındayım fakat iki zamanlı diye yok bunu yer bunu bitirir bunları geçin allah aşkına iki zamanlı motor dedin mi aprilla rs125 ve rs250 gelir.Ha bunlarla hyosungu karşılaştırsanız zaten lafı olmaz hyosung un.Mz 250cc den 21-22 hp çıkarırken aprilla 60-70 hp ler çıkarıyordu neyi savunuyorsunuz anlamıyorum.Bende diyorumki yakında tekrardan hyosung alıcam gelsin mz li bi arkadaş görelim hem bende öğrenmiş olurum hem burda atıp tutan herkes görür.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:21 PM ----------
sen önce okuduğun yazıyı iyi irdelemeyi öğren sonra gel benimle motosiklet konusunda bilgimi tartış.Benim mz ile mobileti karşılaştırdığım yok benim takıldığım konu iki zamanlı muhabbeti herkesin ağzında bi iki zamanlıysa geçer iki zamanlıysa yer bitirir lafı almış başını gitmiş bende dedim ki mobilette iki zamanlı oda mı yer asıl önemli olan güç dür.Benim 2 motorum var biri 2006 600f öteki agility city 2009 model yani dünyanın kabul ettiği iki marka ve model sen bunlara eski diyorsan bence sen önce kendi motosiklet kültürünü gözden geçir
Ben mz de kullanmadım derbide ama Motoron diye bi dergi var bilmem bilirmisin orda karşılaştırdılar hyosung la derbiyi ve güç olark serilik olarak hyosung derbiyi ezdi.Yani benim binmeme gerek kalmadı.Haa dersinki derbi gerçek ss dir ona bişey demem ama burda ve çoğu topikte tartışılan hangisi pistte geçer hangisi gerçek ss dir değil hangisi günlük hayatta GEÇER!!! yani burda gerçek hayattan bahsediyoruz ve kusura bakma üzülme ama hyosung bu konuda önde...Motosiklet kültürü olan hyosung almak istemez demişsin sen ne hakla insanların zevklerine kültürsüzlük damgası vurmaya çalışıyorsun.Bende madem şimdi diyorum ki çakma rs le neyin havasını atmaya çalışıyorsun biraz motosiklet kültürün olsa çakmaya değil gerçeğine binersin aprilla rs125
Hadi bakalım hoş oldumu bu muhabbet?Hyosung alanlar önceden ne motor kullanıyormuş bi söylede bilelim ya bu kafar küçümsediğin neymiş?
Bi takmışsınız piste, yurt dışına, arkadaşım burası Türkiye...Millet bu motorları yolda kullanmak için alıyor kaç kere çıktın piste kaç kere yarıştın derbinle?
Motosikletleri sınıflarına ayıran öncellikle oturuş pzisyonları ve süspansiyon yapılarıdır.Bu açıdan baktın mı derbide hyosungda ss sınıfına girer sen istediğin kadar debelen derbi gerçek ss hyosung hava makinesi ss ile alakası yok diye.Sen biraz ön yargından ve taraftarlığından kurtulsan bu lastik krank zart zurt sorularının cevabını kendin bulursun ama sen yapmazsın öyle bişey hyosung u karala çamur at izi kalsın bana bir tane 2007 de krank kıran hyosung gösterebilirmisin.garanti ve servis üretim sonrası çıkan hataları düzeltmek içindir yani sorun çıktımı burda düzeltilir sıkca karşılaşılan sorunlar merkeze bildirilip kökten halledilmesi sağlanır sonuç olarakda hyosung krank olayını düzeltti.
Yedek parça olayınada bence sen fazla kafana takma yurdum insanı bi şekilde halleder artık markaların servislerine mahkum değil insanlar internet denilen bişey var tıkladın mı dünyadaki bütün serviler yedek parça depoları elinin altında.Buralardan çok okuyoruz ebay dan filan parça alan arkadaşları...
Evet çok bildiğini sanan herkesin ağzında aynı laf: markanın ikinci elini alın... bana 5-6 bin liraya, ss, az yakan çok kaçan, sınıfında çok tutulup birinciliğe oynayan , minimum 2007 model ve hyosung 250r kadar gösterişli olan bi motosiklet göster onu alıcam söz...