Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

mz 251 mi daha hızlı hyosung gt250r mı lütfen cvp verin

REKLAM ALANI

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    Alıntı 345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Asfalt meleği yazını okudum çaktırmadan bana lafları sıralamışsın...şimdi sırasıyla cevap vereyim beni ilgilendiren taraflarına:
    Bu topğin başlığı ne arkadaşım? mz mi hyosung mu daha hızlıdır...Demekki bi arkadaş merak etmiş sormuş bende yıllarca hyosung kullanan ve şu anda bir tane daha almaya hazırlanan biri olarak görüşlerimi bildirdim.Evet ikisini karşılaştırmak saçma ama arkadaş merak etmiş sormuşsa ve fikrim varsa söylerim kusura bakma madem çok saçma geliyordu tutacaktın kendini bu soruya cevap yazmayacaktın...

Bana kimsenin hyosung verdiği falan yok babamın markası da değil.Ben derbi örneğini verdim derbi ilk çıktığında herkes hyosungu yer bitirir tozunu attırır demişti motoron dergisi cevabı verdi aklımda olsada sayısını söylesem açıp okusanız.Mz de 21 hp imiş sanırım 130 kg civarıda ağırlığı... bunu neden söyledim dersen motor hacmi hariç derbi ile mz yaklaşık aynı güç ağırlık oranında şimdi bende soruyorum nasıl oluyorda mz hyosunga dumanını yutturuyor? Ben bunu alaycı olarak değil gerçekten merak ettiğim için soruyorum ve ben yeni 250r yi aldığım zaman denemek isteyen bi arkadaşla denemeye hazırım diyorum...

Bana burada her ikisiyle aynı anda hız denemesi yapan bi arkadaş göstersene.Bak aynı anda motorlarla hız denemesi yapmak farklıdır birinden inip birine binmek farklıdır.Mz sesi ve rüzgarı daha çok alması sebebyle daha hızlı hissetirebilir.
    Hyosung düşmanlığı dememdeki sebep bu motora hakkını ısrarla vermek istemeyen insanlara bi isim takmak.Yakında bi krank kırdı diye yamaha 125r daha hızlı diyen çıkacak.Birileri hyosung ve başka motor arasında kalıyor bilen bilmeyen hyosunga başlıyor sıralamaya bu nedendir bırakın kim neye biniyorsa binsin.Arkadaşın biride hyosung binenlere motor kültüründen yoksun önceki motorları malum gibi laflar kullanıyor.Kullandığı motora bakıyosun... bence ayıp oluyor motorculuk bu değil...
    Bende 2006 cbr60f var arkadaşım kymco yu da alışamadığım ve scooterdan pek zevk almadığım için satıyorum.şimdi tek motorum olacak olsa er5 benimde ilk sıramda olur hele hele bu fiyatlarla kaçması hata...ama benim bu ikinci motorum hafta içi işte %90 şehir içinde kullanıcam yani er5 filan bana gelmez kawa 250 nin ikinci ellerinin fiyatları ortada.mutlaka güzel görünümlü her uzun yolda 600f i çıkarmak zorunda kalmayacağım 130 km ile sabit hızda banamısın demeden gidecek başka bi motor yok.Yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin hyosung iyi motordur ve ülkemizdeki çok önemli bi boşluğu doldurmuştur.

o işin piri cbf diyecek tabiki ...yılların makinesi.kime sorsan aynısını der.Şimdi ben sana şunu sorayım er5 ve er6 yan yana duruyor sen gelip 2-3 yıl bineceğim hangisini alayım desen ben sana er5 sağlam makinedir er6 yeni çıktı desem bu er5 i daha iyimi yapar?

İşte kabul etmek istemediğiniz ve niye kabul etmediğinizi anlayamadığım konu bu.Görünüş için hyosung...Tabiki motosiklette görünüş çok önemli ama allah aşkına söyleyin hyosung un tek artısı görünüşümü? ön çift disk,arka disk,hacmine göre güçlü motor,düzgün tork eğrisi,fiyatı uygun(ikinci el için konuşuyorum) hayvan gibi abanmazsan 3,5 litre gibi yakıt tüketimi...bu fiyata bu fiyaka daha ne arıyorsunuz bi motordan? varsın honda yamaha suzuki kawasaki 50000 km yaparken hyosung 25000 km yapsın...zaten aradaki farkı ben kullanırken fazlası ile alıyorum geri...
    Yani kısaca demek istediğim ben paramın karşılığını isterim ve bana göre hyosung ikici elde paranın karşılığıdır.İkinci motorum olacağı için ve şehir içinde kullanacağım için rs125 veya er5 bana gelmez...hız gıcığımı aldırmak istediğim zaman çıkarım hondaya atarım gıcığımı...mz olayına gelince aklım ve mantığım hala almıyor belki eski motor olduğu için öyle düşünüyor olabilirim ama ben geçemez diyorum.Bu konuyuda burada bitiriyorum benim düşüncem budur iyi akşamlar...
    alıntı yapıp duralım. sana dokundurmak gibi bir kastım yok. olmaz da.. ben yorumları okurken kim ne demiş diye okumuyorum ne denilmiş diye bakıyorum. demek ki aklımda kalanların yarısı senin cümlelerinmiş. sen de sana oynuyorum sandın. alakası yok.. tribünlere oynuyorum

formun başlığı değil. verilen örneklere gülüyorum ben. yapılan saçmalıkları ortadan kaldırmak için yazıyorum zaten.. mz in uzun yola gelmediğini bile söyleyecek bilgide yada bilgisizlikteki insanların yorumları için yazmaya başladım. ve her zaman karşılaştırma yapmak doğru değil diye açıkladım.

arkadaşım her ne alırsan al, kazasız belasız kullanmanı; gerçekten keyif alarak binebilmeni temenni ederim.

senin için hyo daha hızlı olsun. benim için mz.. her ikisini aynı anda ve şartlarda kullanacak tarafsız bir arkadaşa denk gelene kadar net bir cevap bulmak zor. ama bir gün alınca sen bir çekim yapasın, denk gelirse bir gün de ben çekim yaparım. en azından değerleri inceleyebilme imkanımız olur.

ben hyo düşmanı değilim. uygun bir şey bulsam ben bile alırım. ama dediğim gibi, az biraz üstüne er5 alabileceksem neden hyo alayım diye düşünürüm. kaldı ki sen ikinci motosiklet olarak düşünüyorsun. bu da senin için daha cazip hale getiriyordur doğal olarak. ki bunu da sorgulamak zaten bana düşmez. doğal olmasa da olsa da sen ne istersen onu alırsın.

o işin pirine gelince.. yılların deneyimi ile motosiklete baktığında neyin ne olduğunun farkında olarak söyledi bunu.. bilinen motosiklet diye cbf250 demedi..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:47 PM ----------

.....

ve birde 345.. kimsenin zihniyetini, o kişiyi tanımadan sorgulama..

.....

burada kimse kimsenin kalbini kırmaya çalışmıyor, bunun için gelmiyor bu foruma.. arada tek tük çıkabilir ama çoğumuz komplekslerimizi tatmin etmek için de gelmiyoruz bu foruma.

mz yılların makinesi ve artık devri bitti. bu konuda haklısın. ciddi anlamda bu ülkedeki motosiklet kullanıcıları için bir efsane haline gelerek çekildi sahneden..

belki hyo da olabilirdi. en azından segmentinin lideri olarak kazık çakabilirdi. hyonun segmentinde tek motosiklet olmamasının tek sebebi de haketmediği halde belirlenen yüksek bedeli idi.. bu bedel yüksekliği (kendin de biliyorsun işçiliğini) sayesinde de diğer alternatifleri hala ayakta kalabildi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    alın işte bi tane daha insanların zevkleriyle alay etmeyi adet haline getirmiş kendini motorcu diyen bi zihniyet daha...arkadaşım o alay ettiğin pastaneci motoru dediğin makineye yıllarca para biriktirip sahip olan var...hala sahip olamayıp hayalini kuran var...lafları biraz seçerek kullanın.
    Merdiven olayına gelince o merdivenden (denemeden varsayımla konuştuğun için bende öyle yapıcam) aprilla rs, suzuki hayabusa, zx10r gibi motorlarla in bakalım onlarda dağılır yani senin hesaba göre mz bunlardan da sağlam bide öteki taraftan bakalım o merdivenden ramzeyin kros motoruylada çok rahat inersin hatta kanuni ilede rahat inersin hemde hiç bişeycik olmaz...mz ve çin menşeili motorlar aynı kalitede bumudur yani...
    Hyosung da ilk 250gt aldım ikinci sahibiydim.Bi arkadaşıma sattım o gitti aydında birine sattı şimdide o arkadaşta başka birine sattı alanda sorunsuz biniyor motora yani beşinci sahip de saat gibi çalışıyor makine hadi buna ne diyeceksin? bırakın artık şu çamur atmayı binin siz mz nize milletin motor zevki ve seçimlerine de saygı gösterin.Mz yılların makinesi ama geçti artık geçti...bilmem anlatabildim mi?
    Şimdi yazıcak çok şey var da yazılmaz.... Yazmaya zamanda yetmez sayfalar da.....

Kimseyi aşağılamak gibi niyetim yoktu..Pastane motorcusu demek hakaret değil aksine bazı arkadaşlarımzın kendilerine yakıştırdıkları bir terimdir... Hatta kendileri uydurmuşlardır... Herhangi bir aşağılama söz konusu değildir...

Ama sen fikrini yazmışsın...Geçin bunları diye... Ondan önceki cümlen de bazılarına ağır gelebilir..Hele ki Mz e hala binen arkadaşlarımıza....

Burda karşılaştırılan 2 marka var... Ben onlar arasında kıyaslama yaptım... Diğer 600 lük veya 125 likleri araya katmana gerek yok... Neyin ne olduğunu bilicek yaştayız vesselam....

Asla hevesini kırmak gibi niyeti yok kimsenin.... Tabiiki senin kişisel tercihin...Hoşuna gider alırsın....

Sadece konunun açılış tarzına ve gidiş tarzına uyan şeyler yazdım.... Burda yıllardır Mz in ne olduğunu defalarca anlatmaya çalıştım... Daha motorun olmadığı yıllardaki o heybetini anlattım....

Kaldı ki şimdiki yıllarda üretilen modellere göre çok ama çok üstün yönleri de var... Bunları anlatmak maksadım...

6-7 binlira verip sadece görüntüsü race olan makinayı almaktansa hızda olsun dayanıklılıkta olsun ondan aşağı kalmayan hatta bana göre daha üstün bir motoru savunmak arkadaşlara anlatmak vazifem değil ama benim için zevktir.....

Sen al arkadaşım... Güle güle bin..Şimdiden Hayırlı olsun... SAkın hızı gerçekten neymiş bir bakayım şöyle gazlayayım gibi olaylara da girme..Mutlu huzurlu bir şekilde binmek nasip etsin allah...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

astral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera, Derbi, Yamaha, Piaggio, Aprilia, Ducati, F
    Arkadaşım hiç bişeyi karıştırdığım yok bi mobiletle mz nin aynı olmayacağının farkındayım fakat iki zamanlı diye yok bunu yer bunu bitirir bunları geçin allah aşkına iki zamanlı motor dedin mi aprilla rs125 ve rs250 gelir.Ha bunlarla hyosungu karşılaştırsanız zaten lafı olmaz hyosung un.Mz 250cc den 21-22 hp çıkarırken aprilla 60-70 hp ler çıkarıyordu neyi savunuyorsunuz anlamıyorum.Bende diyorumki yakında tekrardan hyosung alıcam gelsin mz li bi arkadaş görelim hem bende öğrenmiş olurum hem burda atıp tutan herkes görür.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:21 PM ----------

sen önce okuduğun yazıyı iyi irdelemeyi öğren sonra gel benimle motosiklet konusunda bilgimi tartış.Benim mz ile mobileti karşılaştırdığım yok benim takıldığım konu iki zamanlı muhabbeti herkesin ağzında bi iki zamanlıysa geçer iki zamanlıysa yer bitirir lafı almış başını gitmiş bende dedim ki mobilette iki zamanlı oda mı yer asıl önemli olan güç dür.Benim 2 motorum var biri 2006 600f öteki agility city 2009 model yani dünyanın kabul ettiği iki marka ve model sen bunlara eski diyorsan bence sen önce kendi motosiklet kültürünü gözden geçir
    Ben mz de kullanmadım derbide ama Motoron diye bi dergi var bilmem bilirmisin orda karşılaştırdılar hyosung la derbiyi ve güç olark serilik olarak hyosung derbiyi ezdi.Yani benim binmeme gerek kalmadı.Haa dersinki derbi gerçek ss dir ona bişey demem ama burda ve çoğu topikte tartışılan hangisi pistte geçer hangisi gerçek ss dir değil hangisi günlük hayatta GEÇER!!! yani burda gerçek hayattan bahsediyoruz ve kusura bakma üzülme ama hyosung bu konuda önde...Motosiklet kültürü olan hyosung almak istemez demişsin sen ne hakla insanların zevklerine kültürsüzlük damgası vurmaya çalışıyorsun.Bende madem şimdi diyorum ki çakma rs le neyin havasını atmaya çalışıyorsun biraz motosiklet kültürün olsa çakmaya değil gerçeğine binersin aprilla rs125
    Hadi bakalım hoş oldumu bu muhabbet?Hyosung alanlar önceden ne motor kullanıyormuş bi söylede bilelim ya bu kafar küçümsediğin neymiş?
    Bi takmışsınız piste, yurt dışına, arkadaşım burası Türkiye...Millet bu motorları yolda kullanmak için alıyor kaç kere çıktın piste kaç kere yarıştın derbinle?
    Motosikletleri sınıflarına ayıran öncellikle oturuş pzisyonları ve süspansiyon yapılarıdır.Bu açıdan baktın mı derbide hyosungda ss sınıfına girer sen istediğin kadar debelen derbi gerçek ss hyosung hava makinesi ss ile alakası yok diye.Sen biraz ön yargından ve taraftarlığından kurtulsan bu lastik krank zart zurt sorularının cevabını kendin bulursun ama sen yapmazsın öyle bişey hyosung u karala çamur at izi kalsın bana bir tane 2007 de krank kıran hyosung gösterebilirmisin.garanti ve servis üretim sonrası çıkan hataları düzeltmek içindir yani sorun çıktımı burda düzeltilir sıkca karşılaşılan sorunlar merkeze bildirilip kökten halledilmesi sağlanır sonuç olarakda hyosung krank olayını düzeltti.
    Yedek parça olayınada bence sen fazla kafana takma yurdum insanı bi şekilde halleder artık markaların servislerine mahkum değil insanlar internet denilen bişey var tıkladın mı dünyadaki bütün serviler yedek parça depoları elinin altında.Buralardan çok okuyoruz ebay dan filan parça alan arkadaşları...
    Evet çok bildiğini sanan herkesin ağzında aynı laf: markanın ikinci elini alın... bana 5-6 bin liraya, ss, az yakan çok kaçan, sınıfında çok tutulup birinciliğe oynayan , minimum 2007 model ve hyosung 250r kadar gösterişli olan bi motosiklet göster onu alıcam söz...
    Arkadaşım sen hiç 2zaman motora binmediğinden küçük hacim sana küçük motor geliyor herhalde,çakma ss dediğin 125cc'ler için motoGP düzenleniyor,çakma dediğin DERBI o yarışlarda bu sene 19. Dünya şampiyonluğunu aldı!Hyosung yine söylüyorum ss görüntüsünde bir motordur,ss'lik bir özelliğini sayarmısın,şase aluminyum mu,radyal frenler var mı, derbi niye amortisörleri bile sebac marka seçmiş, hyonun niye lastikleri çan çin çon,ya da çok methini yaptığın derginin testini okursan çift diskin hyoda birşey ifade etmediğini atlamışsın herhalde vs vs...İntenet mevzusunu bende biliyorum,önceki motorum gilera runner'dı buna almanya'dan her parçasını getirdim hepsi malossi ama orada yazdığın kadar kolay değil bu internet mevzuları,benim bu konuda deneyimim gümrükçü kadar var,örneğin krank kırdın o krankı dışarıdan getireceğin kadar burdan bulursan 2tane alırsın,öyle bir tıkla gelmiyor herşey!Gümrüktekiler enayi değil! Bu arada kanuni kendi söküğünü dikemeyen, daha scooterlarına bile servis veremeyen bir firma bırak birde hyonun elektroniği ya da mekaniği ile uğraşacak...Şuan o motoran dergisindeki motor bende,bulursanız izmirde birisini trafiğe kapalı alanda deneriz!Tabi bu motorları pistte kullanmıyoruz ama sen herhalde hep düz yolda gidiyorsun sonuçta yola çıktın mı virajı var,tümseği var,o zaman çakma ss ile gerçek ss özelliğindeki motoru anlarsın,ben bu motoru alırkende hyo vardı ama hyo bana basit geldi,buralarda yaşanan sorunlarda bana yetti hiç düşünmedim,istanbuldan derbiyi getirdim o zamanki parayla çok rahat hyo alırdım! Görünüş dersen hyo artık o kadar çok varki milletin gözü alıştı ama cüsse herzaman herşeyi ifade etmiyor...Biraz araştırsan çakma dediğin motorunda temelde aprilia olduğunu bilirdin,ya da çakma dediğin motoru gilera'da çakmış herhalde,tabi gilerayı da biliyorsan...

Bak buda aprilia ya bak buda çakma yapmış,işin özü neymiş,gilera,aprilia,derbi esasında aynı gruba bağlı piaggio'ya yani ömür boyu kullanılacak motorlar üreten bir firmaya,bugün var yarın yok değil yani,birde hyosung'un Türkiye geçmişini araştır 90'ların sonundan başla,bir var bir yok,şimdi değer mi o kadar para bağlamaya...
    Aprilia RS50
    İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ya beyler diyorum size işte hala tartışıyosunuz ya
    Varsa bitane hyocu rx135 ile deneriz
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cg 125 rr
    Benim babam hepinizin babasını dover

tubejh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ankara- Tekirdağ( Çerkezköy)-Çanakkale- artık nere olursa :)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 700
    tartışmaya ben de giricem, arkadaşlar ben de motora yeni başlayacak biri olarak hyosung la başlıyacam er 5 alın demişiniz yarın başlık açıp er 5 alıyımmı dersem intihar mı etmek istiyorsun diye sorarsınız gt 250 motorunu genelde yeniler kullanıyor . mz 251 nede hyosung gt 250 nasıl motor oldunu bilmem ama bana gt 250 daha çekici gelir fiyatıda uygun hatta kıyaslamaya bide hw diye bir motor var onuda katın o da 20 yıllık vardır elazığ sokaklarında sepetli modellerini heryerde görebilirsiniz( motora yapılan eziyetlerle hala yollarda ) ama ben ne ankara sokaklarında nede başka yerde o motora pek rastlayamadım,hyosung kalitesi nedir ne değildir bilmiyorum forumlarda okuyorum ama bir şey insanın içine sinmezse onu kullanması hoşuna gitmez bide hyosung firması suziki sv 650 , v strom dl 650 vede haberler kısmında okuyacanız amerikan motoru firmasına motor veriyor. Artık günümüzde üretilen herşey 10-20 önceki sağlamlıkta değil.

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    valla arkadaşlar form amacından uzaklaşıyor. benden veda sizlere. bir daha bu başlığa girmeyeceğim. herkese iyi sohbetler.

By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    Abi şu 2 zamanlı 4 zamanlı mevzusu için tartışmaya Hiç giremem ama; Anlamayan biri Gelip Hyosungun SAglamlıgı Mz De Yok diye bi Yorum Yapmış.. Harbi Yazma GEreği Hissettim Ona.. KomşumDA 93 mODEL mZ VAR dAHA hiç bir Yeri PAslanmadı. 16 yaşında motor. ACaba hyo O yaşlara Gelince hangi Hurdalıkta Olacak merak ediyorum
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT

: )

valla herkes bir yorum yapar ama ben kendim kullandığım hyosungumu anlatıcam 250 cc yakıt ortalam şehir içi 134 kuruş bizzat 2 defa ölçtüm.Sürat ve performansa gelince ben sürekli gezilere cıkarım bazen tek bazen topluca ve 175 i gördüm 2 kişi cok rahat hiç zorlanmadan 160 la gidebiliyorsunuz görüntü pek çok 600 lük race motordan daha kibar ama dedim ya bunlar bana göre kişilere göre zevkler farklılık gösterebilir.ama sürat ve hızlanma böyle benim motorda karar sizin

345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 600f,hyosung gt250r
    Alıntı astral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım sen hiç 2zaman motora binmediğinden küçük hacim sana küçük motor geliyor herhalde,çakma ss dediğin 125cc'ler için motoGP düzenleniyor,çakma dediğin DERBI o yarışlarda bu sene 19. Dünya şampiyonluğunu aldı!Hyosung yine söylüyorum ss görüntüsünde bir motordur,ss'lik bir özelliğini sayarmısın,şase aluminyum mu,radyal frenler var mı, derbi niye amortisörleri bile sebac marka seçmiş, hyonun niye lastikleri çan çin çon,ya da çok methini yaptığın derginin testini okursan çift diskin hyoda birşey ifade etmediğini atlamışsın herhalde vs vs...İntenet mevzusunu bende biliyorum,önceki motorum gilera runner'dı buna almanya'dan her parçasını getirdim hepsi malossi ama orada yazdığın kadar kolay değil bu internet mevzuları,benim bu konuda deneyimim gümrükçü kadar var,örneğin krank kırdın o krankı dışarıdan getireceğin kadar burdan bulursan 2tane alırsın,öyle bir tıkla gelmiyor herşey!Gümrüktekiler enayi değil! Bu arada kanuni kendi söküğünü dikemeyen, daha scooterlarına bile servis veremeyen bir firma bırak birde hyonun elektroniği ya da mekaniği ile uğraşacak...Şuan o motoran dergisindeki motor bende,bulursanız izmirde birisini trafiğe kapalı alanda deneriz!Tabi bu motorları pistte kullanmıyoruz ama sen herhalde hep düz yolda gidiyorsun sonuçta yola çıktın mı virajı var,tümseği var,o zaman çakma ss ile gerçek ss özelliğindeki motoru anlarsın,ben bu motoru alırkende hyo vardı ama hyo bana basit geldi,buralarda yaşanan sorunlarda bana yetti hiç düşünmedim,istanbuldan derbiyi getirdim o zamanki parayla çok rahat hyo alırdım! Görünüş dersen hyo artık o kadar çok varki milletin gözü alıştı ama cüsse herzaman herşeyi ifade etmiyor...Biraz araştırsan çakma dediğin motorunda temelde aprilia olduğunu bilirdin,ya da çakma dediğin motoru gilera'da çakmış herhalde,tabi gilerayı da biliyorsan...

Bak buda aprilia ya bak buda çakma yapmış,işin özü neymiş,gilera,aprilia,derbi esasında aynı gruba bağlı piaggio'ya yani ömür boyu kullanılacak motorlar üreten bir firmaya,bugün var yarın yok değil yani,birde hyosung'un Türkiye geçmişini araştır 90'ların sonundan başla,bir var bir yok,şimdi değer mi o kadar para bağlamaya...
    Aprilia RS50
    Ah kardeşim ah dün bitirmiştim bu mevzuyu ama sen hala anlamamakta ısrar ediyosun hala fanatiklik huyuyla olaya giriyosun bu kafayla bi yere varamazsın...
    tamam kardeşim senin ki gerçek ss hyosung çakma ss.seninki cici,hyosung tukaka
    bu arada motoron dergisindeki testte hyosung için çift diskin bi işe yaramadığını anlatan bölümü bana gösterirmisin bulamıyorumda...

Motosikleti
    as t1
    hala yok mz iyidir hyo mz in dumanına bile yaklaşamazmış bilmemne kimsede mz yokmu allah aşkına hyo ile bir kapıştırın koyun videosunu hepimiz görelim...
    ayrıca hyonun çift diskinin bişe yaramadığı nerden çıktı bütün ss lerdeki diskin bitanesini söksünler ozaman boş yere ağırlık yapmasın neden bir işe yaramadığını bize açıklarmısınız??? klavyesi olan yazıyor
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı By_StaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi şu 2 zamanlı 4 zamanlı mevzusu için tartışmaya Hiç giremem ama; Anlamayan biri Gelip Hyosungun SAglamlıgı Mz De Yok diye bi Yorum Yapmış.. Harbi Yazma GEreği Hissettim Ona.. KomşumDA 93 mODEL mZ VAR dAHA hiç bir Yeri PAslanmadı. 16 yaşında motor. ACaba hyo O yaşlara Gelince hangi Hurdalıkta Olacak merak ediyorum
    İşte hyo bikaç sene içinde bisiklet fiyatına satılcak derken aslında birazda bunu kast ediyorum
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

anılyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Falcon 125 (2006) Hyosung MS3 250 (2010)
    arkadaşlar amacım siyaset değil bu topic aynı seçimlerden önceki akp, chp ve mhp mitinglerine döndü bide hyo onu geçse ne olur geçmese ne olur mz içinde aynı şey geçerli mz bi efsanedir orası da ayrı bi olay ama bence çok ta fazla kurcalamamak lazım diye düşünüyorum hepinze saygılar
    Bianchi Falcon 125 41 N 3103
    Hyosung MS3 250 35 AP 4831
    Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Zs 200 Gy-2
    Kalkış yapılmadan önce hyosung'un motoru ılık olsun (el değebilecek kadar)

Üstüne bir parça tezek sıvayın...

Sonra kalkış yapın.

Yav arkadaşlar.mz i efsane yapan onun süper kalite,çok hızlı,güçlü bir motor oluşumu.iki tümsekte amortisörü patlayan(pantolon da paçalar yağ içinde),ikide birde yağ pompası çalışıyormu diye egilip motor giderken eksoza ve yag hortumuna bakılan(hava yapmışmı diye)virajlarda ne zaman yapışılacak yere diye selavat getirilen,en ufak ıslak zeminde kıç atan,80km hızla giderken kuyruk sallayan(özel 301-şirket aracı 251 yaklaşık 50.000 ve 301 yaklaşık 30.000 km kullandım...301 yokuş aşagı 160 km 251 düz yolda 135 görüyor duve ibreler 10 km eksik.)yani öve öve bitiremediginiz bu özelliklermi.tamamrakip yok tu alternatif yoktu kanunide kullanıcılara kazıgı tanıttı.Yani mz hakkında hatırladıgım bunlar.yıl1998-2002 arası.şimdi diyecekler ki alman kullansaydın farkı anlardın PARDON.....İşin aslı mz de hyo da binilesi ve güvenilesi motorlar degil.ama kim geçer konusu sorulmuş ya :ben 2-5 km lik bir parkurda hyo geçer diyorum.Şimdi gene diycekler ki mz seri(kaç devir 10-12 bin????)drag da geçer.yav yoldasınız ve sürüş halinde 50-60 la giderken yan yana geldiniz beklenen bakış gerçekleşti gaza yüklendiniz:10 m sonra bengeçtim deyip kenara mı çekileceksin Mz nin almanı bile hala piyasada kıvranan bir marka.Yani benim gözümde hyo dan marka olarak farkı yok.tabiki bence.......herkese hayırlı sürüşler....

Motosikleti
    jawa 350.1992--jawa laser250 1990

mz-hyo yarış

benim anlamadığım şu var.1000 tl ye 170 km hızı görmektense.6-7 bine 170 görmek istenmesi.bence emeğinizi çöpe atmaktansa ayağınızı mz 251 e atın.jawa 350 den selamlar.

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    eski bir topak, farketseymişiz onca sayfa tartışmayacaktı bu arkadaşlar
    biz yarıştırdıydık zamanında, hem 251 ile hem 301 ile...
    tahmin edin hyo hangi tarlaya ekti bu motorları

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kırmızı aşkım ybr, sonrakı YAMAHA R_1 veya R_6
    Tek bildiğim Mz den çektiğimi, mobilet bionikten çekmediğimdir Kopan zincirlere mi, çatlayan depoya mı, tutmayan frenlere mi, tamircilerde haftanın 3 günü yatmasına ve 1 sene içinde 1 mz parası daha bayıldığıma mı, her tarafımın yağ sızdıran motordan dolayı sadece siyah renk giydiğime mi... Alman malı mz im olmadı, olanı da görmedim açıkcası ama bu kanuniden çektiğimi bir allah bilir bir de ben, dolayısı ile hyo nun sonuda mz gibidir zannımca, bu firma sadece kar amaçlı çalışıp , sağlam motor üretmek aklından geçmiyorsa isterse harley üretsin gene de kanuniden mal almam...
    Görütüsüne aldanmayın,
    2 zamanlı Mz in ancak dumanına yetısır hyo

koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    motul 2t tam sentetik yağ kullanan ve bakımlı bir mz kesinlikle hyoyu son sürat haricinde kağıt eder
    Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın

Motosikleti
    Cbf 250
    Tabii ki Mz . Bazı Arkadasların Dedigi Gibi Bosuna Efsane Olmamıstır
    O Seleye Bindin mi Bir Daha Inemezsin.

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)