arkadaşlar mersinde her gün modifiyeli mz görüyorum.
tamam adamlar gidiyor.
ama orjinal değil.!!
o yüzden bi orjinali gelsin.bide hyo.oyumu hyodan yana kullanırım
arkadaşlar mersinde her gün modifiyeli mz görüyorum.
tamam adamlar gidiyor.
ama orjinal değil.!!
o yüzden bi orjinali gelsin.bide hyo.oyumu hyodan yana kullanırım
Orgazma Dudak Büktürür
abi ikisinide kullandım.
140 gördüm mz de daha da giderdi.biliyorum.
2 viteste de tekere geliyordu.
ama adam neler yaptığını anlatıyorda anlatıyor.
ama orjinalinde inan böyle bişey yok.onuda kullandım.
hyo yu haftada en az 2 kere kullanıyorum.
170 leri defalarca gördüm...
Orgazma Dudak Büktürür
hmmm burda bu kadar motorcu arkadas varken neden herkes yorum yazmakla kalıyor (deneyın vıdeosunu koyun bence)tamam bısde yenı kusagız ama eskı ustalarla yetıstık sımdı soyle 5 vıtes bı alman mz komple elden gecmıs ılk halıne getırılmıs olarak verseler uzun kısa farketmez sızın hyo dedıgınız onun yanından kagnıdan farksız bence altınoluk edremıt arasını 5 vıtesten hıc dusmeden geldık gecen yaz arkının mz ıyle o sıcakta dayansı daha ne olsun ayrıca 180 km/h ıbreyı yenı almıstık yazık oldu..hyosng 250gt nerdeyse alıyordum kalkısını son hızını duyunca bı de fıyatını kıyaslayınca sadece goruntu satıyorlar bence
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Mantıken otoban da hyo tokatlar gibime geliyor ama viraj lı yollarda hyo bence nal toplar...2 zamanlı kullananlar bilir 2 zamanlının ne kadar çabuk devirlendiğini ve yüksek hıza ulaştığını doğal olarak son sürat da hyo iyi gibi olsa da gerçek yollarda yani virajlı yollarda temiz bi mz in arkasından bile gelemez hyo derim....
bendede geçen sene skygo250 vardı o da 5 ten düşmüyordu İbrenin kesin teli kırılmıştır 180 yetmez sen ona 240 lık bi ibre alacaksın belki yazık olmaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:59 PM ----------
Hyosung a bi michelin dunlop gibi kalite lastik takalım ondan sonra çıkalım bi virajlı yola görelim.iki zamanlı çabuk devirlense ne olacak güç olmadıktan sonra mobiletlerde iki zamanlı virajlı yolda alır hyoyu aşa diyosun yani
Ne kadar bilgili olduğun 2 zamanlı motorları mobilet motoru ile karşılaştırmandan belli,uyan biraz,20 sene öncede yaşıyorsun,motosiklet kültüründe eski motorundan belli! Sen bir MZ kullan ya da bu taraflara gelirsen vereyim DERBI'mi bir tur at ondan sonra yorum yap,kusura bakmasınlar ama hyo'lu arkadaşlar benim motoru kullanınca kendilerinin racing görüntüsünde motora bindiklerini anladılar,hadi mz racing tarzı değil,derbi ile piste çıkın bakalım neler oluyor,düzde gazlamak herzaman kolaydır,ya da GP125cc yarışlarını izleyin bu sene kim şampiyon olmuş!Biraz motosiklet kültürü olan hyosung almak istemez,alanlarında eskiden ne motorlar kullandıklarını görüyoruz,sağlamlığınıda görüyoruz...Bırakın onunla bununla kıyaslamayı, ne MZ ile ne de derbi ile kıyaslayın,siz kendi motorlarınızı kıyaslayın,çünkü bu sınıfa girmiyorsunuz!Yutdışı sitelerindeki kullanıcı yorumlarınızı ve puanlarınıza bakın, ya da düşünün ya hyo 250cc motor yapmış,görüntü filan süper ama niye bu motor dünyada yarışlara katılmıyor, ya da en basiti bu tarz motor yapıyorsun niye böyle dandik lastik yapıyorsun,ya da redline zorlarken krank kırıyorsun!Neden mi?Hyo'nun mantığı görüntü,gerisi boş,bunu alan çıksın piyasa yapsın!
Birde şunu düşünün,arkanızdaki tedarikçi firmayı,globalmotordu ondan kanuni'ye geçti,kanuni'nin imajı zaten belli,kanuninin düşündüğü nerden daha çok para kazanırım,motoru satayım gerisi önemli değil!Bu motor 1-2 seneye kadar yenilenecek o zaman kanuni emin olun size parça bulur,bekleyin 3-4sene sonra motorcular hurda hyo dolacak,sıfır parça olmadığından çıkma arayacaksınız,o kadar parayı o motora bağlamayın,düzgün bir markanın 2.elini alın daha sorunsuz kullanırsınız emin olun...
İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar
bence mz daha iidir ama bu benimdüşüncem arkadaşımda301 var mz 99 model motor 200 ibresi var mz seriligin herkez ii biliir
Arkadaşım hiç bişeyi karıştırdığım yok bi mobiletle mz nin aynı olmayacağının farkındayım fakat iki zamanlı diye yok bunu yer bunu bitirir bunları geçin allah aşkına iki zamanlı motor dedin mi aprilla rs125 ve rs250 gelir.Ha bunlarla hyosungu karşılaştırsanız zaten lafı olmaz hyosung un.Mz 250cc den 21-22 hp çıkarırken aprilla 60-70 hp ler çıkarıyordu neyi savunuyorsunuz anlamıyorum.Bende diyorumki yakında tekrardan hyosung alıcam gelsin mz li bi arkadaş görelim hem bende öğrenmiş olurum hem burda atıp tutan herkes görür.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:21 PM ----------
sen önce okuduğun yazıyı iyi irdelemeyi öğren sonra gel benimle motosiklet konusunda bilgimi tartış.Benim mz ile mobileti karşılaştırdığım yok benim takıldığım konu iki zamanlı muhabbeti herkesin ağzında bi iki zamanlıysa geçer iki zamanlıysa yer bitirir lafı almış başını gitmiş bende dedim ki mobilette iki zamanlı oda mı yer asıl önemli olan güç dür.Benim 2 motorum var biri 2006 600f öteki agility city 2009 model yani dünyanın kabul ettiği iki marka ve model sen bunlara eski diyorsan bence sen önce kendi motosiklet kültürünü gözden geçir
Ben mz de kullanmadım derbide ama Motoron diye bi dergi var bilmem bilirmisin orda karşılaştırdılar hyosung la derbiyi ve güç olark serilik olarak hyosung derbiyi ezdi.Yani benim binmeme gerek kalmadı.Haa dersinki derbi gerçek ss dir ona bişey demem ama burda ve çoğu topikte tartışılan hangisi pistte geçer hangisi gerçek ss dir değil hangisi günlük hayatta GEÇER!!! yani burda gerçek hayattan bahsediyoruz ve kusura bakma üzülme ama hyosung bu konuda önde...Motosiklet kültürü olan hyosung almak istemez demişsin sen ne hakla insanların zevklerine kültürsüzlük damgası vurmaya çalışıyorsun.Bende madem şimdi diyorum ki çakma rs le neyin havasını atmaya çalışıyorsun biraz motosiklet kültürün olsa çakmaya değil gerçeğine binersin aprilla rs125
Hadi bakalım hoş oldumu bu muhabbet?Hyosung alanlar önceden ne motor kullanıyormuş bi söylede bilelim ya bu kafar küçümsediğin neymiş?
Bi takmışsınız piste, yurt dışına, arkadaşım burası Türkiye...Millet bu motorları yolda kullanmak için alıyor kaç kere çıktın piste kaç kere yarıştın derbinle?
Motosikletleri sınıflarına ayıran öncellikle oturuş pzisyonları ve süspansiyon yapılarıdır.Bu açıdan baktın mı derbide hyosungda ss sınıfına girer sen istediğin kadar debelen derbi gerçek ss hyosung hava makinesi ss ile alakası yok diye.Sen biraz ön yargından ve taraftarlığından kurtulsan bu lastik krank zart zurt sorularının cevabını kendin bulursun ama sen yapmazsın öyle bişey hyosung u karala çamur at izi kalsın bana bir tane 2007 de krank kıran hyosung gösterebilirmisin.garanti ve servis üretim sonrası çıkan hataları düzeltmek içindir yani sorun çıktımı burda düzeltilir sıkca karşılaşılan sorunlar merkeze bildirilip kökten halledilmesi sağlanır sonuç olarakda hyosung krank olayını düzeltti.
Yedek parça olayınada bence sen fazla kafana takma yurdum insanı bi şekilde halleder artık markaların servislerine mahkum değil insanlar internet denilen bişey var tıkladın mı dünyadaki bütün serviler yedek parça depoları elinin altında.Buralardan çok okuyoruz ebay dan filan parça alan arkadaşları...
Evet çok bildiğini sanan herkesin ağzında aynı laf: markanın ikinci elini alın... bana 5-6 bin liraya, ss, az yakan çok kaçan, sınıfında çok tutulup birinciliğe oynayan , minimum 2007 model ve hyosung 250r kadar gösterişli olan bi motosiklet göster onu alıcam söz...
O zaman son nokta olarak video koyayım
MZ ETZ 250 0-100 Hızlanma = 9.5 saniye
http://www.youtube.com/watch?v=55CPpJIQ3F4
Hyosung GT250R 0-100 Hızlanma = 7 saniye
http://www.youtube.com/watch?v=IwGRyK-u4CQ
Gördüğünüz üzere Hyosung daha iyi hızlanıyor.
2-4 zaman hakkında,
Teknik olarak aynı beygir gücünde, aynı torkta ve aynı ağırlıkta oldukları sürece bir motosiklete takılacak 2 zamanlı motor ile 4 zamanlı motor arasında çok çok ufak fark vardır. 21HP'lik MZ ile 22HP'lik CBF250 arasında hızlanma ve son hız bakımından çok büyük bir fark olmaz. CBF'lerin de zorlayınca son hızı 150, MZ'lerin de 150. CBF250'nin de 0-100'ü 10 saniye, MZ'nin de.
2 zamanlı motorlar sesleri sayesinde daha hızlı hissettiriyor olabilir, ama hızlı hissetmekle hızlı olmak aynı şey değil.
İyide kullanıcı farklılıklarını göz önüne almayı unutma.....
Ben sana 0-100 fabrika verilerini bulayım hemen....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:44 PM ----------
http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html
Bak zamanında araştırmışım...7.8 saniye...Ama fabrika verileri...
Kullanıcı faktörünü eklersen 7 sn....
Hyo nun videosuna bakarak derim ki, Mz uzunda da hyoyu yer....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:48 PM ----------
Sonuç ne?...Onuda yazarsan arkadaşlara ampul tutmuş oluruz...
Sonucu söylemeye gerek yok abi
Bak burda gsxr 600 ile pist kapışması var onu izleyenler anlarlar sanırım
Buda izleyemeyenler için
http://ktunnel.com/index.php/1010110...10946bd9516794
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
bu videoları izleyince üzüldüm. insan bir kere çekim yapmaz mı.. elli kere denedim nasıl sona dayıyorum ibreyi diye. hiç böyle bilenin bilmeyenin ortaya çıkıp sallayacağı gelmediki aklıma.
kütük mz için koyduğun video ideal değil. yani benim gibi bir acemi bile daha iyi iş çıkarıyordu o motosikletle öyle söyleyeyim. sidik yarıştırmak değil ama sattığım arkadaşla tekrar karşılaşacağım nasıl olsa, ödünç alıp videosunu yapacağım. 100 km için ortalama sekiz saniye, 140 için de 14-16 saniye diye hatırlıyorum. üçüncü viteste 100 ü bulabiliyorsun zaten diye hatırlıyorum, videodaki arkadaş fazlaca vites değiştirmiş.. (4. viteste son hızı 140 olan bir motosiklette 130 u bulabiliyorsan satmak akıl karı değil derim )
2 zamanlı motosikletlerin hızlanması, kendini toparlaması çok daha iyidir diyoruz, hala beygir gücü dolayısı ile hyonun daha hızlı olacağını iddia eden arkadaşlar var.
baştada söylediğim gibi ikisi karşılaştırılacak motosikletler bile değil. ss kategorisindeki 250 cc lik bir motosikletin, naked tarzı 18-19 yıllık bir motosikletle cc leri aynı diye karşılaştırılma mantığı bile hata bence.
kalkış seriliğini anlamayan algılayamayan arkadaşlar için şöyle söyleyeyim.. hangi aceminin eline verirseniz verin.. mz i kalkışta tek tekere kaldıracaktır. ha sonrasında yere düşer düşmez orası ayrı.. ben kalkıştaki seriliği anlatmaya çalışıyorum.
o yüzden diyorum mz son hızına dayanana kadar hyosung arkada kalacaktır diye. ben 90 model motosiklete binerken, karşıma geçip yeni hyo alcam size duman yutturacam diye ortaya çıkmak da ne kadar garip bir konuşma tarzı, yada neyin iddialaşması neyin kavgasıdır bilmiyorum. bu kadar içerleyecek ne var?
biri çıkmış hangisi hızlıdır diye.. her ikisini gören yada binen insanlar da çıkıp mz seridir diyor. ama bir iki arkadaş kabullenemiyor, yediremiyor. hayırdır arkadaşlar hyo size beleş motor mu veriyor, yoksa hyo fabrikası size mi ait? biri de çıkıp hyo düşmanları demez mi? yahu ne düşmanlığı? tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış.. neden düşman olacağız, neye düşman olacağız?
ha karşıma geçip sorarsan o paraya hyo alacağıma er5 i alırım. kendimce babalar gibi bir seçim yapar, düzgün bir motosiklet sahibi olurum. yada gider gs500 alır gerçekten virajların keyfini çıkarırım.
sıfırı 8,800 tl lik bir motosiklet ile piyasa değeri temiz olanlar için 1000-1500 tl civarında olan bir ihtiyarı karşılaştırmak ne derece doğru? hayır mz i geçebiliyor olmak mı derdi bu motosikletin? mz olmuş bitmiş, efsane olmuş, 91 de son orjinal mzler gelmiş, çoğu hurdalıkta yerini almış.. yok.. illa mz i geçeriz.. geçmeliyiz. geçmemiz lazım.. geçmezsek yazık bize.. du bir.. önce efsane ol.. mz in efsanesi gibi yer edin.. sonra sınıflarınızdaki yerlerine göre kıyaslanıp hangi motosikletin iyi olduğuna karar verilebilsin..
tam türk işi bir mantıkla kıyaslama yapıyoruz..
hangi alanda gt250r iyi?
uzun yolda mı? belki.. küçük bir ihtimal ama belki...
yakıt ekonomisinde mi? acaba yüz kilometrede arada 2 tl fark var diye mi bütün bu kuru gürültü.. demirden korkan trene binmez. benzin hesabı yapacaksan motosiklete binmeyeceksin kardeş bu iş keyif işi.. hatunu yemeğe çıkardığında ne yediğini mi sayıyorsun?
dayanıklılık mı? mz in dayanıklılığı her yola gelirliği ünlü zaten..
sağlamlık mı? anlatmaya gerek yok 3 yıllık motosikletle 20 yıllık motosikleti yarıştırdığımıza göre bu sorunun da cevabı belli..
hız mı? son hızda mz elbette geçemeyecektir. ama mz in krank kırdığı da duyulmuş şey değildir zorlandığında..
hızlanma mı? kişisel tecrübelere dayanarak yorum yapabileceğiz ne yazık ki.. yada tarafsız biri alıp her ikisinin de performansını sergileyecek. ama bunun için bendeki gibi temiz bir tane mz bulmak lazım o da imkansız neredeyse.. serilik için tüm paramı önyargısız olarak mz e yatırırdım. bahse girerim mz kullanan herkes de aynı seçimi yapardı.. eh motosikletinden bu kadar kişi emin olduğuna göre de..
bu işin pirine sordum vakti zamanında.. cbf250 mi gt250 mi diye.. ikisi de yatıyor dükkanda kuzu gibi.. ikiside temiz dedi. bir kaç yıl düzgünce binmek için hangisi dedim. o zaman sormana bie gerek yok cbf250 dedi. al işte kalite farkı..
görünüş? evet hyosung un tartışmasız her motosikleti geride bırakacağı tek alan..
ama görünüş benim için bu kadar önemliyse.. kesinlikle daha iyi görünen iki motosiklet var.. 125 lik olarak.. biri aprilla biri yamaha.. gider onları alırım görünüş bu kadar vazgeçilmezimse benim..
Hay maşşallah...Yazarken yorulmadın mı?... Ben okurken yoruldum.....
Dedim ya ..Yeni nesil Mz i bilmez......
Mt Ankaranın ilk toplantılarında Anatoli anın kapısını biliyorsun değilmi....Hani şu askeriye ye bakan kapısı (Edok) Merdivenli olan.....
Bir anlık yanlışlık sonucu o merdivenlerden aşağı indim.... Yola kadar... Hemde tek tekerde.. Karanlıkta orda yol var sanmıştım ama merdiven miş.... 11 basamaklı yüksek basamaklı bir merdiven....
Yola indim ve hiç bişey olmamış gibi devam ettim.... En ufak bir hasar yoktu makinada.....
Şimdi hyo mu iyi Mz mi sorusunu uyarlarsak .......
Ordan hyo inseydi aşağı indiğinde naked olurdu.... Amortisörleri iyice alçaltılmış yere yakın bir naked hemde.....
Daha yaptığım neler var da anlatmaya parmaklarım dayanmaz....
Bunu neden mi anlattım.... Çünkü motorumu sana sattım ve sen biliyorsun motorun durumunu..Çatalda en ufak bir eğiklik varmıydı?... Sağa ya da sola çekme Vb...
Hem bu kadar sağlam hem bu kadar seri hem de bu kadar ucuz olan motoru mu tercih edersiniz , görüntüsü race den öteye gitmeyen sadece durduğu yerde havası olan pastaneci motorunu mu tercih edersiniz?.....
Ben Mz i tercih ettim..Yıllarca bindim.... Sana sattım..2 senede sen bindin sattın... Alan arkadaşta yıllarca binip bir başkasına satıcaktır....
Hyo 2 sahipte son noktasını koyar gibime geliyo....
Şimdilerde bile Trafikte Mz sesini duyunca hemen arıyorum sesin geldiği yeri...TÖM TÖM TÖM..... İlla bakıp incelerim 10 saniyede....
Bana bu kadar etki eden motor varken neden hyo yu tercih edeyim?.....
Bu kadar güzel bir motoru neden tavsiye etmeyim?.....
Asfalt meleği yazını okudum çaktırmadan bana lafları sıralamışsın...şimdi sırasıyla cevap vereyim beni ilgilendiren taraflarına:
Bu topğin başlığı ne arkadaşım? mz mi hyosung mu daha hızlıdır...Demekki bi arkadaş merak etmiş sormuş bende yıllarca hyosung kullanan ve şu anda bir tane daha almaya hazırlanan biri olarak görüşlerimi bildirdim.Evet ikisini karşılaştırmak saçma ama arkadaş merak etmiş sormuşsa ve fikrim varsa söylerim kusura bakma madem çok saçma geliyordu tutacaktın kendini bu soruya cevap yazmayacaktın...
Bana kimsenin hyosung verdiği falan yok babamın markası da değil.Ben derbi örneğini verdim derbi ilk çıktığında herkes hyosungu yer bitirir tozunu attırır demişti motoron dergisi cevabı verdi aklımda olsada sayısını söylesem açıp okusanız.Mz de 21 hp imiş sanırım 130 kg civarıda ağırlığı... bunu neden söyledim dersen motor hacmi hariç derbi ile mz yaklaşık aynı güç ağırlık oranında şimdi bende soruyorum nasıl oluyorda mz hyosunga dumanını yutturuyor? Ben bunu alaycı olarak değil gerçekten merak ettiğim için soruyorum ve ben yeni 250r yi aldığım zaman denemek isteyen bi arkadaşla denemeye hazırım diyorum...
Bana burada her ikisiyle aynı anda hız denemesi yapan bi arkadaş göstersene.Bak aynı anda motorlarla hız denemesi yapmak farklıdır birinden inip birine binmek farklıdır.Mz sesi ve rüzgarı daha çok alması sebebyle daha hızlı hissetirebilir.
Hyosung düşmanlığı dememdeki sebep bu motora hakkını ısrarla vermek istemeyen insanlara bi isim takmak.Yakında bi krank kırdı diye yamaha 125r daha hızlı diyen çıkacak.Birileri hyosung ve başka motor arasında kalıyor bilen bilmeyen hyosunga başlıyor sıralamaya bu nedendir bırakın kim neye biniyorsa binsin.Arkadaşın biride hyosung binenlere motor kültüründen yoksun önceki motorları malum gibi laflar kullanıyor.Kullandığı motora bakıyosun... bence ayıp oluyor motorculuk bu değil...
Bende 2006 cbr60f var arkadaşım kymco yu da alışamadığım ve scooterdan pek zevk almadığım için satıyorum.şimdi tek motorum olacak olsa er5 benimde ilk sıramda olur hele hele bu fiyatlarla kaçması hata...ama benim bu ikinci motorum hafta içi işte %90 şehir içinde kullanıcam yani er5 filan bana gelmez kawa 250 nin ikinci ellerinin fiyatları ortada.mutlaka güzel görünümlü her uzun yolda 600f i çıkarmak zorunda kalmayacağım 130 km ile sabit hızda banamısın demeden gidecek başka bi motor yok.Yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin hyosung iyi motordur ve ülkemizdeki çok önemli bi boşluğu doldurmuştur.
o işin piri cbf diyecek tabiki ...yılların makinesi.kime sorsan aynısını der.Şimdi ben sana şunu sorayım er5 ve er6 yan yana duruyor sen gelip 2-3 yıl bineceğim hangisini alayım desen ben sana er5 sağlam makinedir er6 yeni çıktı desem bu er5 i daha iyimi yapar?
İşte kabul etmek istemediğiniz ve niye kabul etmediğinizi anlayamadığım konu bu.Görünüş için hyosung...Tabiki motosiklette görünüş çok önemli ama allah aşkına söyleyin hyosung un tek artısı görünüşümü? ön çift disk,arka disk,hacmine göre güçlü motor,düzgün tork eğrisi,fiyatı uygun(ikinci el için konuşuyorum) hayvan gibi abanmazsan 3,5 litre gibi yakıt tüketimi...bu fiyata bu fiyaka daha ne arıyorsunuz bi motordan? varsın honda yamaha suzuki kawasaki 50000 km yaparken hyosung 25000 km yapsın...zaten aradaki farkı ben kullanırken fazlası ile alıyorum geri...
Yani kısaca demek istediğim ben paramın karşılığını isterim ve bana göre hyosung ikici elde paranın karşılığıdır.İkinci motorum olacağı için ve şehir içinde kullanacağım için rs125 veya er5 bana gelmez...hız gıcığımı aldırmak istediğim zaman çıkarım hondaya atarım gıcığımı...mz olayına gelince aklım ve mantığım hala almıyor belki eski motor olduğu için öyle düşünüyor olabilirim ama ben geçemez diyorum.Bu konuyuda burada bitiriyorum benim düşüncem budur iyi akşamlar...
mz yüzünden bir kere yolda kaldım. tek bir defa.. o da fazla abartılı bastığım için vites pedalını yana doğru eğmişim.. tek bir viteste takılı kaldı. durdum baktım aklıma gelmiyor neden böyle yaptığı.. sonra baktık ki sorun yok.. bindim geldim. bilmiyorum, iki tekerlekli her alet benim için yeterli. sorunu olmasın yeter. tek kıstasım bu.. ama ortaokul lise yıllarımın hayali mz gerçekten oturuş pozisyonunun rahatlığıyla sesiyle bir taneydi. bir kötü yanı titreşimi çok yorardı. bir saat bindim mi kendimi güreşmiş gibi hissederdim.. diğer kötü yanı da, son hızı yetersiz gelirdi.
motosikletin hiç bir sorunu yoktu ki.. olmadı da.. 7-8 ay yattı, aküyü şarj edip taktım teklemeden çalıştı. satarken bile bakımını yaptırdım öyle verdim. gerçekten temiz bir şekilde gitsin diye. gitti de nitekim..
alın işte bi tane daha insanların zevkleriyle alay etmeyi adet haline getirmiş kendini motorcu diyen bi zihniyet daha...arkadaşım o alay ettiğin pastaneci motoru dediğin makineye yıllarca para biriktirip sahip olan var...hala sahip olamayıp hayalini kuran var...lafları biraz seçerek kullanın.
Merdiven olayına gelince o merdivenden (denemeden varsayımla konuştuğun için bende öyle yapıcam) aprilla rs, suzuki hayabusa, zx10r gibi motorlarla in bakalım onlarda dağılır yani senin hesaba göre mz bunlardan da sağlam bide öteki taraftan bakalım o merdivenden ramzeyin kros motoruylada çok rahat inersin hatta kanuni ilede rahat inersin hemde hiç bişeycik olmaz...mz ve çin menşeili motorlar aynı kalitede bumudur yani...
Hyosung da ilk 250gt aldım ikinci sahibiydim.Bi arkadaşıma sattım o gitti aydında birine sattı şimdide o arkadaşta başka birine sattı alanda sorunsuz biniyor motora yani beşinci sahip de saat gibi çalışıyor makine hadi buna ne diyeceksin? bırakın artık şu çamur atmayı binin siz mz nize milletin motor zevki ve seçimlerine de saygı gösterin.Mz yılların makinesi ama geçti artık geçti...bilmem anlatabildim mi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)