Çok küçük bir kaza yaptım
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Reklamlar
-
Geçmiş olsun kardeş, biraz daha dikkat
Race´in ustasıyım, ARN´nin hastasıyım :)
Gokcell
-
mertmertmert , GEÇMİŞ OLSUN ...
Taksiciler trafikte en büyük potansiyel tehlikeden birisidir.Onlar yaralanmalı kazalarda bile , eğer kendi arabalarında birşey yoksa çekip giderler.
Ama bazıları da vardır.Çok iyi insanlardır.Mesela geçen sene İZMİR de adres sormak için bir taksiyi çevirdim.Abi beni takip et dedi.Bir süre ilerledik.Daha sonra ben adresi buldum.
Taksiciye "borcum ne kadar?"dedim.Gerek yok abi , ben şimdi müşteri bulurum dedi.Saolsun.
-
geçmiş olsun, yerler ıslaktı herhalde o kadar kısa mesafede kıç attığına göre...
++++---->>> pardon ben olayı yanlış anlamışım...
+++++---->>>> doğru anlamışım demek neyse tekrar geçmiş olsun
-
Moderatör
mertmertmert, geçmiş olsun ee ne deminşler bir müsibet bin nasihatten daha iyidir umarın ilk ve son kazan olur
-
Süper Moderatör
Geçmiş olsun, böyle böyle alışacağız. Üzülme sakın...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
evet yer biraz ıslaktı, bende seri bi kalkış yaptım hemen araya girebilmek için ; tam o anda taxi aniden durdu ki sanırım onunda suçu yok sağdaki sokaktan bir araba çıkmıştı önüne...bende sağa dönüşe başlamıştımki kıçımın sola doğru gittiğini hissettim i:
tamamen benim dikkatsizliğimden kaynaklandı...
-
Geçmiş olsun mertmertmert iyiki taxici iyi bir adammış bazılarına lafta anlatamıyorsun
tekrar geçmiş olsun
-
mertmertmert, geçmiş olsun.
Bugüne kadar gördüğüm en detaylı kaza tarifi...
-
Geçmiş olsun,umarım bu ilk ve son kazan olur.
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler